💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 898
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 615
Катя е силен състезател, но индивидуален, а не отборен. Нетърпима е, очаквам за седмица-две покрай нея и Милен да изтрещи. По-слаби играчи, които обаче не са ежедневно сред скандали, щяха да покажат по-добра игра от силните.

От промото за следващия епизод гледам и ловците май все по-често ще се карат. Всички са поразклатени от загубата на Милен, дори Йоана, която напоследък си показва рогата. А все още не са си изгладили настръхналите козини от седмицата на реката. Да не вземе накрая червеното племе да се разпадне.

# 616
  • Вестерос
Гледах със закъснение, но успях да ви изчета и виждам, че не сте коментирали нещо, което ме гложди. Само на  мен ли ми се струва странно това супер бързо нареждане на пъзела от Катя все едно е редила стотици такива преди това? Та тя не се замисли за миг какво точно да се прави, а започна директно без никакво колебание. Да не говорим, че беше директно след дънерите. И колко удобно точно сега да пленят човек- Ами ако бяха спечелили ловците? Сигурно щеше да има план 'б' като сценарий, но много се съмняват от продукцията с този пъзел.
този пъзел съм го гледала в друга игра, лесен е. Отделят се външните, които са с еднаква дължина и им се знае броят. После вътрешните.... Не изисква кой знае какъв зор. Ваня тук объркваше работите.

# 617
Аааа, не Вайс върви с две кифли.Освен това "изпъква" само тук-там.
Страх ме беше да не вземат Тодор, че тогава страшно щеше да е.😀
Катя  отдавна губи първото място с  определението"не я слуша главата".Както видяхме, други въобще не ползват този си израстък..
А Ивана...Ужас! Само пречеше на пъзела. Влади един дирек да си беше подпрял да му държи основата щеше да спечели.То беше мятане на коси, под"пип...ване", сумтене, въздишане и накрая ,"друг ми с..в гащите'.

# 618
  • Испания

Скрит текст:
Колкото и да си мислим дали е сценарий или не - истината е една за мен - Катя има воля, има спортен хъс, има огромно желание да играе. Алекс, Мира, Ивана и да им дадат да изпълнят тази сцена не могат. Аз не поставям под съмнение победата на Катя днес, не търся конспирации - зарадвах се от сърце, че това крехко момиче беше повече мъж от мъжете. Получи признание от другите племена, а от своето за награда "капитанът" Алекс й  вдигна скандал, започна да се мята по пясъка и да търси внимание. Отиди, поздрави я, стисни й ръката, че само заради нея и Никито сте спасени. Катя може да си има недостатъци, като всеки от нас, но това е игра и ги разбива това момиче. Все повече й симпатизирам. Знам, че е малко куку, но  то в това племе рибарско кой не е. Ох, тези мъже големи женчовци  ми се струват - Алексчо или Сашко, Чудото, Ивчо.
Катя в добра среда мисля ще е съвсем ралична - пак ексцентрична, но в по- добра версия.

Първите седмици беше: да се махне Иво и Катя ще се успокои. След това: ако не беше Николай, Катя щеше да е спокойна. После: ах, този Чудомир! Само предизвиква Катя.

За подобен човек няма добра среда. В каквато и среда да попадне, тя я отравя.

Ивана с признание:

ivana_dilova 😂я опозорилась, не успели собрать руль , и конечно же проиграли ...

# 619
Утре очаквам рибарите заедно с Милен да бият и ловците да номинират отново Симона и Ваня. Жътварите предполагам, че отново ще си гласуват по лагери и за пореден път номинирани ще бъдат Ивана и Джералдин.

Милен е добър избор за рибарите, но и той има слаби места - не е издръжлив и има нужда от много храна, за да поддържа силата си.

Радвам се, че Алекс чете и пише в темата, защото я прави по-интересна (макар че на моменти пръстите ме сърбят да не започна да му обяснявам значенията на някои от думичките, които така усърдно използва, но нека да не бъда "псевдо-язвителна" Joy )

# 620
Интересно ще ми е да гледам как се развиват племената от тук нататък.
Днешната серия ме разсмя с глас, няколко пъти при това;)

# 621
  • Sofia
Иванка-тъпото удари дъното. Как пък другите й все виновни... Милата ми тя умница най-красива и добра, няма тя вина! Любо и Влади горките не могат нищо да правят, и пъзели не могат да решават. Нашата Василиса-прекрасна участието си удобно забрави и звучен шамар на партньора си удари!

# 622
  • Вестерос
Защо Сюзън и Вайс никога не решават пъзели? Толкова ли са прости 😱

# 623
Саше, Саше... мнго си зле. Само с празни приказки не става. Тръшка се като малко дете и изобщо не беше в час на пъзела. За какво изобщо спореше след това, какво искаше да докажеш... ?

Общо взето и в 3те отбора реди по 1 човек, другия само пречеше.
Браво на Катя след борбата с тия колове (добре, че не бяха забити като предния път) сама нареди пъзела.
Ловците грешно почнаха да редят без рамката. Йоанна много си е повярвала нещо, за секунди ще го нареди ама по конкретно около 3000 секунди Simple Smile
Ивана е време да хваща самальота. В някои игри се справя прилично, но на пъзелите е гола вода. За това, пък все друг и виновен.
Пъзела не беше нищо сложно, отделяш външния кръг и си го наредил полвината.

Рибарите искат да са победители, за това взеха Милен. Ако бяха взели жътвар, щяха да ги разбият и да са пак втори във игрите. Милен е силен играч и е добър на пъзелите. Ето днес не учавста на пъзела и не спечелиха там.

Катя може да е драка, ама Чудомир и Сашо сами я предизвикаха. Когато си сбъркал и си виновен е по добре да си замълчиш и да чуеш критиката на другите.

# 624
  • На острова
Най-смешно беше Алекс като подпира металният кръг и вика: а това (рулът) кой ще го държи? И Катя, в недоумение, тропа по дървото: пънът! Пънът ще го държи.. 🤣🤣🤣

Спокойно може да си делнат първото място по изтрещялост. Само дето Катя е по-силна, бойна, можеща и правеща. Не съм вярвала, че някой може да я засенчи, но ей, на. А, какво беше това изпълнение на Алекс дето тръгна да “имитира” самостоятелна игра и да се хвърля из пясъка, не знам. Аз бих потънала в земята от срам, ако бях в това племе... и другите как се обръщаха да гледат цирка, мани, мани.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 01:07 от ~Миа~

# 625
Гледах със закъснение, но успях да ви изчета и виждам, че не сте коментирали нещо, което ме гложди. Само на  мен ли ми се струва странно това супер бързо нареждане на пъзела от Катя все едно е редила стотици такива преди това? Та тя не се замисли за миг какво точно да се прави, а започна директно без никакво колебание. Да не говорим, че беше директно след дънерите. И колко удобно точно сега да пленят човек- Ами ако бяха спечелили ловците? Сигурно щеше да има план 'б' като сценарий, но много се съмняват от продукцията с този пъзел.
На мен не ми е странно, че нареди пъзела бързо, но определено ми е интересно, ако Ловците бяха спечелили, дали наистина щяха да им позволят да дръпнат играч от друго племе и да станат осем човека? По-скоро щяха някакъв друг бонус да им измислят.
Както когато играха Джери и Иво. Ако Иво беше спечелил предимството, щяха ли да и нахлузят на нея 20 килограмова верига? Съмнявам се.

# 626
  • София
То сценарии,то чудо!Рядко нагла намеса по никое време.Значи бъхтиш,печелиш битки,елиминации и накрая те порязват без никакви конкретни условия.Трябваше да се избира от загубилото племе.Така хем не си изгубил,хем ти взимат човек,който дори няма право да се спаси,както може да се случи с жътварите тази седмица...
А ако бяха спечелили ловците?А жълтиците на Христа?
Имам усещането,че малкото Йо имаше също секретна мисия...
Ами много исках да им хвана техниката на продукцията как прави жътвар победител,четях между редовете,а то-те бам Simple Smile и готово,съвсем официално разбиха любимото ми племе...
Казвах си аз да си нямам фаворит,ама -на.Ще се опитам оттук насетне да гледам предаването като шоол ,трудно ще ми е,но по-добре шоол,отколкото нищо.

# 627
Абсолютно. Трябват ясни правила и последователнот.
Като даваш всеки път по 30 сек. предимство - нека е така за всички.
Като ще даваш жълтиците на отпадащ участник на победилия го - нека е всеки път.
Като може един да копа с ръкавици - дай на всички. (не че ръкавиците им бяха проблема, ама все пак)

На мен си ме е яд предимно, защото след същите безобразия в първи сезон си казах, ако пак е така и не са си взели бележка от всички критики - няма да гледам, обаче пак седя и гледам Neutral Face

# 628
Адмирации за Катя. Направи им цялата битка. Браво!
Утре пак ще си пусна да гледам епизода, че днес се попилях от смях Grinning То не бяха тубите с вода на Николай, петелът, който му къса нервите, после пък Александър с неговите изпълнения и как смешно тръшна знамето Joy Накрая Николай как пипна Милен по ръката и му каза "какви големи ръце имаш" и после май се засрами, много смешно гледаше в камерата JoyJoy Любимият ми епизод, с глас съм се смяла Joy

# 629
  • España
Тошо - Стратегията явно пак ще напиня за капитан . А Ники - Говорещият с прасетата май нещо се спече от Миленски.

Общи условия

Активация на акаунт