💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 073
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 660
Не е чак толкова умна Йоана и то се видя снощи

# 661
Колкото и силни да са физически играчите накрая всички се подреждат на пъзела и там се решава битката. Рибарите това поне май го разбраха. И колкото и да се перчи Тошко и да подскача по лодката ако се падне на пъзел пиши го бегал. Та хода на рибарите си беше много мъдър дори.

# 662
От гледна точка на зрителя взимането на Милен е най правилно.
Представям си ако бяха взели жътвар. Щяхме да гледаме едно и също - непобедими ловци и две подобия на отбори. Е това ли е смисъла на това предаване - да гледаме ББ докато останат само ловци.

# 663
Рибарите избраха силен играч, за да се опитат да спасят племето си. Ако бяха гадняри, щяха да се опитат да прецакат жътварите, но явно не са любители на мръсните номера.
Шестима Рибари с Вайс при тях срещу петима Жътвари, отиващи на съвет.
Много по-добра конфигурация за спасяване от разпадане от разпределение 6-6-6 между племената.
За мен логическото мислене не е "гаднярство". В игра са все пак.
Заслужават си съдбата на 100%. Продукцията прави подобни ултра мощни подаръци еднократно.

Хубаво де, прецакват жътварите, а оставят силното племе на ловците непокътнато.Да речем че претопяват жътварите и остават рибарите срещу ловците.Колко стратегически е да оставиш най-силното племе цяло, а да се опитваш да подлееш вода на тези, които и без това имат проблеми?

# 664
От гледна точка на зрителя взимането на Милен е най правилно.
Представям си ако бяха взели жътвар. Щяхме да гледаме едно и също - непобедими ловци и две подобия на отбори. Е това ли е смисъла на това предаване - да гледаме ББ докато останат само ловци.

Представям си, ако бяха взели Ивана Joy

# 665
Не е чак толкова умна Йоана и то се видя снощи
Ама тя каза: те ме мислят за наивна и глупава. Ако бяха малко по-умни, щяха да се сетят, че само това къде уча, все пак е достатъчно да е ясно, че имам акъл (не цитирам дословно, но беше в този смисъл)

# 666
Милен ми е фаворит за спечелване на играта, дано стигне до финал. Любчо ми е слабост..... Ама с тази професия влогър е доста несериозно положението Grinning

# 667
И като ги саботира щеше да е аут.

И каква е далаверата за рибарите да вземат някой и после да го махнат?Пак ще си останат слабо племе.

# 668
Ама тя каза: те ме мислят за наивна и глупава. Ако бяха малко по-умни, щяха да се сетят, че само това къде уча, все пак е достатъчно да е ясно, че имам акъл (не цитирам дословно, но беше в този смисъл)

Йоанна съвсем целенасочено си изгради такъв образ пред другите. Нали самата тя се обясняваше как била глупава, наивна и била влязла в играта без стратегия. А сега те трябвало да се сетят, че понеже учи еди къде си, е влязла не просто със стратегия, а с подготвен сценарий Smile

# 669
  • Germany
Едно непопулярно мнение от мен 😉 Йоанна е любимият ми играч в тези игри. И не говоря дали я “харесвам като човек”, както казва куку сестрата. Просто като играч ми е интересна. Много точни наблюдения има винаги за съотборниците си.
Някой ще разкаже ли как се определя победителя в тази игра ( не съм гледала 1 сезон)?

# 670
  • Вестерос
Ох този Ники бе, снощи след епизода съм се смяла още половинчас. .легенди се носели за тях... 😄
Хайде хайде, защото не ги харесвате Рибарите, и веднага - направили лош избор, защото избраха да се опитат да са по-силни, а не да прецакат другите. А иначе пишете кой е по по най подмолен, ми ето те се опитаха да не са подмолни, и веднага - лошо избор. Милен е добър човек, няма да им прави номера и да ги саботира, каквото очаквам от всеки от останалите, които биха взели. Освен това, евентуалното прецакване на Жътварите, с нищо нямаше да намали силата на ловците Ловците, които щяха си останат все така най-силни.
Предстои да видим.

Мирето е голям образ. Те с Ники могат спокойно да направят римейк на "Тя и Той" и ще се гледа. Joy
Хахаха, нали!? Както Ники каза "Все едно не сме в Игри на волята, а сме женени от 20 години" Joy
Сладури, направо да се взимат : )))
Милен не е лош избор, той е най-добрият от другите за мен, защото покрива няколко етапа в игрите, НО стратегически не мисля, че беше правилен ход него да изберат. Това да дръпнат жътвар не е гаден и долен ход, а е супер ход да ги стопят още.

# 671
  • Вестерос
И като ги саботира щеше да е аут.

И каква е далаверата за рибарите да вземат някой и после да го махнат?Пак ще си останат слабо племе.
Че ще вземат ключов силен играч на жътварите и те ще се разпаднат преди рибарите.

Все забравям да коментирам корицата и ято вълци Grinning Много се смея всеки път като я видя хахахаха Браво Смайли, как си ги и намерила, че и главите им се подхождат на стойката на тялото. На Катя е един път Grinning

# 672
Екатерина Велика - Юлиян на сезон 2. Мразена, възхвалявана, изиграна. Дано е взела добра сума предварително и както се чу от предния сезон, че всеки скандал им носи бонус да си докара поне една гарсионера в София, че да не я мисли Христа!

Избора им беше спуснат от продукцията, според мен, не точно Милен, но определено човек от Ловците. За да имат още няколко интересни "седмици".

"Пъзела" не беше труден, но външните и вътрешни дълги части са били с разлика от милиметри. Влади няколко пъти каза на Ивана да му ги реди по големина. А се разминат, а се започваше едно напъване, натискане, чак кривене на руля. Катя определено беше наясно какво прави, може и от миналия сезон, но и ако има око е видяла минималната разлика.

# 673
Защо някои мислят, че е по важно да се разпадне друго племе, пред това да се засили собственото?Вярно че на Вуте да му е зле е българска поговорка, но все пак не трябва ли да се мисли как да станем силни, вместо как да направим слаби другите?

# 674
Значи, след снощния епизод, официално Уибауите са ми любимото племе. Хич не ме интересува, колко силни и сплотени били Уовците и колко красиви и атлетични са Жътвауите. Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт