💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 266
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 765
Тъпо , остро, правоъгълно... Като за начало не ми  слагайте думи в устата.
ФБ може и да нямам.
Нямам идея кой гласят или не гласят за победител.
И не ми е от особена важност.
Гледам вечер за разтоварване. И не на всяка цена.
И последно снимките на една игра траят от 5 до 7 часа.
Ние виждаме от тях 20 - 30 мин.
Тук слагам точка на полемиката.

# 766

Добре де, тези три дублажа от къде всички сте научили за тях?
от участниците, а продуцентите публично не отрекоха, замълчаха си

# 767
Добре де, тези три дублажа от къде всички сте научили за тях?

Твърде много хора са свързани с това предаване. Каква беше онази приказка за това, че повече от двама души не могат да пазят една тайна... Сега си представи двеста.

# 768
И сега накрая, ако някоя жена наистина спечели и то честно и почтено, тук първото нещо което ще се случи е да и се омаловажи успеха й, на база някакви подхвърлени неща от не знам си кой анонимник в интернет. Сори ама е много тъпо това.Rolling Eyes

Честно,почтено и Тупарев са антоними.

# 769
Тъпо , остро, правоъгълно... Като за начало не ми  слагайте думи в устата.
ФБ може и да нямам.
Нямам идея кой гласят или не гласят за победител.
И не ми е от особена важност.
Гледам вечер за разтоварване. И не на всяка цена.
И последно снимките на една игра траят от 5 до 7 часа.
Ние виждаме от тях 20 - 30 мин.
Тук слагам точка на полемиката.

Изобщо не става въпрос за теб, а като цяло какво се наблюдава и че това допълнително опорочава нещата. Знам, че продуцентите са виновни с глупостите, които правят, но и ние отиваме в другата крайност и накрая може да се подиграем на труда и лишенията на хората в играта. Yum

# 770
  • earth
Това, което най-много ме учудва при сагата със сестрите е, че уж умната Йоана не се усеща колко грозно е това което правят. Да помогнеш на сестра си, добре. Да се жертваш за сестра си, още по-добре. Но да жертваш други хора за сестра си вече не е окей. Тя буквално прати съотборниците си да гладуват, за да нахрани сестра си. И това при положение, че сестра и доброволно е избрала да се подложи на тези изпитания.

# 771
Прекратявам с темата, но доверие трудно се печели и лесно се губи. Победителят мин сезон е мъж, който не умее да плува. Точка

# 772
Каква беше онази приказка за това, че повече от двама души не могат да пазят една тайна...
Двама са чета, трима са чета с предател.
Точка Joy

# 773
Победителят мин сезон е мъж, който не умее да плува. Точка

Игри на волята не са олимпиада по плуване. И Сървайвър имаше подобен победител - Кехайов. Като не може да плува, защо не се скъсаха да го номинират другите и тогава да видим, дали щеше да оцелее достатъчно дълго, че да спечели накрая. Просто доста често в тези предавания, има такива тихи води, които другите подценяват и не им обръщат внимание и хоп накрая им го нахакват.Trollface

# 774
Защо снимат ИВ на морето, а не на полето? Впрочем финалът беше и полски Joy по изключение

# 775

Като не може да плува, защо не се скъсаха да го номинират другите и тогава да видим, дали щеше да оцелее достатъчно дълго, че да спечели накрая. Просто доста често в тези предавания, има такива тихи води, които другите подценяват и не им обръщат внимание и хоп накрая им го нахакват.Trollface

Да нахакаха ни го. Победител, който не знае да плува и смята че луната е куха. Да сте чули, прочели или видяли нещо еко, в което участва и Добрин?
Една година и още ме е яд за това нахакване.

# 776
Добрин стана победител, за да не стане Юлиан.

# 777
Добрин стана победител, за да не стане Юлиан.
Г-н "Успех в живота" също стана победител, за да не стане Ива.
Разликата между тях е в намесата на Продукцията.

# 778
  • Испания
Александър

Скрит текст:
ahdimitrov

Събуждам се в стопанството и моментално се захващам с пълненето на слънчевият ни бойлер и зареждането на нашата чешма! Проект водоснабдяване е активен, докато тишината не е разцепена от крясъците между Мира и Ники! Понеже нашата златокоска е чистница и обича да се препира извънредно, на на Ники му пада пердето и навлизат в лют спор за водата! Отделно постоянно късащите се бутилки му идват в повече и той решава да се поосамоти с прасетата, докато ние продължаваме с акцията ни!
Идва време за битка и встъпваме на терена още по мотивирани от вчера да натрием носовете на всички (понеже сме 5 броя, сме още по надъхани). Обсъждаме стратегията и мятаме Катя в лодката (отново грешен ход) и почваме да напъваме към нашата цел - пъзела! Катя диша огън през всички възможни дупки, мъчейки се да извади коловете, а аз я окуражавам да не се предава! Подразнена от всичко тя решава да си ме селектира под прицел и да ми вербализира лично! Изоставаме отново с доста от другите племена, като Тошко и Влади вадят колците по 60 кг като клечки за зъби и ги размятат! Уверен, че ще наваксаме се самопредлагам за пъзела (нова голяма грешка) в течението на играта на мястото на Мира, укрилен от предишната ни игра.... Файнали, достигаме да редим и аз изваждам и нареждам долу всички елементи и поставям дупката за руля! Катя се захваща отново със всичко! В желанието си да работим в тандем искам да намерим общ език и да го правим заедно, но съм париран от всяка нейна пиперлива дума! Тя просто иска да си го реди сама и да си спечели тя битката. Видимо бесен се захващам и нареждам вярно половината от руля, докато тя си нарежда нейната! Просто всеки си действа в неговия ъгъл и така успяваме да го довършим! Победа за рибарите! Катя в еуфорията си върти руля и едвам не ми откъсва ръката и отива и взема знамето и ми го връчва демонстративно! Аз решавам да я конфронтирам за действията и', при което избушва като бесен туземец и напуска арената, а аз и показвам демонстративно, че това е отборна игра и всеки носи своят принос, но не за сметка на друг! Най-интересното от всичко беше, че успяхме в благодарение на победата ни да пленим един силен ловец в лицето на Милен. Шантав ден, който ще запомня завинаги!

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 20:58 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 779

Да нахакаха ни го. Победител, който не знае да плува и смята че луната е куха. Да сте чули, прочели или видяли нещо еко, в което участва и Добрин?
Една година и още ме е яд за това нахакване.

Еми Сървайвър Филипините римейк с участието на Добрин в ролята на Кехайов и Юлиян в ролята на Пранджева. Stuck Out Tongue
И успех в живота...Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт