💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 924
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 915
Ама защо се сърди на рибарите сякаш те определят правилата на играта.
Тоя Тодор нещо се е сбъркал от големеене.
И с тия мъжки постъпки на всяка дума и крачка, репертоара му е банален като развалена плоча.
в техните среди убиват, за да се докажат колко са "мъжкари"  Sad

# 916
И аз се радвам на Тошко.Може и да  не е прав,но си отстоява мнението.Симона е сигурна утре,но силно се надявам втория номиниран да е Йоана.Ясно ми е,че няма как да стане,но надеждата умира последна.Ваня се справя добре в игрите и според мен им е нужна.

# 917
  • София
Симона е пътник. Имаше късмет да се падне в тежка, чисто силова игра срещу отслабналата и паднала духом Христа, а сега няма никакъв шанс срещу друг Ловец (който и да е) + Влади и Сюзън.
Жалко, Ловците ще останат 5 човека, а Жътварите и Рибарите с 6 човека.
За какво бяха тогава всичките тези победи и статистики. Бенгън няма смисъл от твоите ъпдейти. Пиши навсякъде за победител - Тупарев. Wink

# 918
Как пък няма да се радвам на някакъв идиот, който също като Вайс се държи като талибанин към жените, защото си бил казвал каквото мисли. То през главата му само прави черти минават и така и излизат...

# 919
Много ме притесняват тези индивиди като Тошко- буквално ме плашат.
От хора като Тошко поне знаеш какво да очакваш, докато вълци в овча кожа като Йоана, хич не разбираш кога са ти изкопали гроба.

# 920
За мен “Игрите” са забавление. И сценарий. Жътварите са ми най- несимпатични като хора. Вайс е с раздвоение на личността. И защо , ако разкриват за сестрите не разкрият и за тяхната интимна връзка със танцьорката. Йоана има всички качества на елитен възпитаник на университет От бръшляновата лига. Обучена е да води дебати, да прави анализ, има завидна физическа подготовка с комплексен характер. Не забравяйте, че специалността и е политология. Тя е единствената теоретично подготвена да води тази игра. Удоволствие е да я гледаш как ги пързаля по пързалката. Ще изгони и Тодор тя. Пак ще си говорим...много сценарий има в нея и е попадение заедно със сестра си за този сезон.

# 921
Аз лично не очаквах от Симона да не успее да премине 6-7метра на ръце. Мислех, че е по-силна. Реално само за Станимира и Йоана имах резерви, Йоана ме изненада като се справи много добре.
От жените Ваня нямаше конкуренция в това упражнение, беше от друга планета просто. Наравно с мъжете, и по-бърза от поне половината от тях.

# 922
  • Испания
simona_stanislavova

Много пъти ме питахте коя игра беше най-трудна за мен 🤷🏻‍♀️Вече мога да ви отговоря, точно тази...😒 Още в началото играта беше ужасно трудна за мен. На вчерашната битка когато теглихме лодките, аз си бях нарязала на места ръцете и днес при прехвърлянията на моста си доскъсах кожата. Ужасно боли и определено не ме е срам да го кажа. Потните ми ръце се пързаляха по моста. Моето племе ми извика да натъркам ръцете си с пясък за да не се пързалят чак толкова, но беше голяма грешка . След като го направих, пясъка се забиваше в раните ми и болката стана още по-голяма. Въпреки тази болката, не спирах да опитвам да премина... но уви не можах ... Забавих племето си... 🤦🏽‍♀️ На мое място премина Йоанна и така играта продължи за нас. Въпреки раните носих сандъка , копах и хвърлях топките. Не бих се отказала, не бих ги предала. Бях много разочарована от себе си ... Въпреки, че наваксахме на копането и реденето ние паднахме в тази битка. Смятам, че съм виновна за днешната загуба ! Знам, че всеки има слаби дни, но днес беше моят. Никога не бих го отрекла ! Човек трябва да носи отговорност за постъпките си !

# 923
  • София
Само вижте резултатите от анкетата. Те казват всичко.
За втори пореден сезон Тупарев ни прави на маймуни. Но още по-жалко, че самите играчи там ги правят на маймуни. Няма равни условия, няма равен старт, всичко е пародия.

# 924
Днес най сетне можа да се обърне повече внимание и на Милен като участник. Иначе от мученето  на Тодор под нос и от Йоанините  вълнения,страдания
и самохвалебствия не разбрахме почти нищо за другите ловци

# 925
Аз лично не очаквах от Симона да не успее да премине 6-7метра на ръце. Мислех, че е по-силна. Реално само за Станимира и Йоана имах резерви, Йоана ме изненада като се справи много добре.
От жените Ваня нямаше конкуренция в това упражнение, беше от друга планета просто. Наравно с мъжете, и по-бърза от поне половината от тях.
Ама според великият вожд тя е най-слабия играч сред жените!

# 926
simona_stanislavova
Скрит текст:
Много пъти ме питахте коя игра беше най-трудна за мен 🤷🏻‍♀️Вече мога да ви отговоря, точно тази...😒 Още в началото играта беше ужасно трудна за мен. На вчерашната битка когато теглихме лодките, аз си бях нарязала на места ръцете и днес при прехвърлянията на моста си доскъсах кожата. Ужасно боли и определено не ме е срам да го кажа. Потните ми ръце се пързаляха по моста. Моето племе ми извика да натъркам ръцете си с пясък за да не се пързалят чак толкова, но беше голяма грешка . След като го направих, пясъка се забиваше в раните ми и болката стана още по-голяма. Въпреки тази болката, не спирах да опитвам да премина... но уви не можах ... Забавих племето си... 🤦🏽‍♀️ На мое място премина Йоанна и така играта продължи за нас. Въпреки раните носих сандъка , копах и хвърлях топките. Не бих се отказала, не бих ги предала. Бях много разочарована от себе си ... Въпреки, че наваксахме на копането и реденето ние паднахме в тази битка. Смятам, че съм виновна за днешната загуба ! Знам, че всеки има слаби дни, но днес беше моят. Никога не бих го отрекла ! Човек трябва да носи отговорност за постъпките си !

Добре, като са ѝ били нарязани ръцете, защо не поиска ръкавици или не сложи някакви бинтове, нали имат лекарски екип там? Сигурно е имало някакво решение, при което да не си наранява още повече.

# 927
  • София
Ваня е с класи над останалите жени, да не казвам и повечето мъже. С такава лекота играе. Ако всички жени бяха като Ваня щяхме да се доближим до оригиналното шоу.

# 928
На Симона малко или много и пречат и гърдите. Все пак това е спортна игра, да сте виждали спортистка с големи силиконови гърди?

# 929
И сега от най-многобройното племе ловците ще станат най-малобройното. Толкова грозно нагласена история няма. Тодор беше прав, че беше долно, само че от страна на продукцията. Яко подбутнаха рибарите. Много ме дразнеше Мира как се хилеше тази вечер.
Следват си явно стария сценарий да се разформироват червените. Най-силните от тях да добутат финал и накрая да ги прецакат и да спечели...син. Току виж новопоявилият се в темата Александър е новият Добрин.
Скрит текст:
Явно информацията от картичката на Тошко си е съвсем вярна. Тях с Ваня ще ги дръпнат жълтите.

Общи условия

Активация на акаунт