💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 188
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 425
И аз сутринта видях,че имам 231 непрочетени мнения.Радвам се,че се наблюдава такава активност в темата😊.Аз цял ден бях в еуфория,че вечерта ще гледам като хората,пък заспах в 9 и 15ч.Много,ама много съм доволна,че Ваня пак е била първа.Довечера съм за Влади и искрено ще се радвам на реакцията на Вайс,ако види че той се задава.Зависи от играта и от това,кого ще избере да задържи продукцията.Има ли обаче пъзел за финал,Влади ще се върне.

# 1 426
Аз пък не харесвам Ваня. Много его има в нея, мисли се за много важна и все всичко знае. Дори и да е силна, дори да може да играе, няма лидерски качества - нивото й стига до заяждания, конфузна ирония и тънки сметки. Самовлюбена е. Мъчи се да прави коалиции, но не й се получава. Въпреки силните си страни има нещо отблъскващо в характера й. Най- много ми падна в очите,  когато искаше от Борислав да се правят на гаджета - направо изби рибата...

# 1 427
Според Тодор преценката им да пратят Йоана и Ваня е правилна защото Симона нямало да се върне.

Обаче същата тази стратегия в първите им номинации не беше чак толкова правилна когато той беше номинираният.
Ами правилна е. Кое точно не разбрахте. В началния етап на играта не е правилно да се рискуват силни играчи. На този етап, особено след напускането на Милен, не е правилно да се губи още един човек. На мене ми е от ясно, по-ясно. Тодор не го е страх от битка, също така, той, както и никой от участниците, май не знаеха за жълтици те тогава. Поне всички изглежда ха доста изненадани.
Искам пак да кажа нещо, за последно ще е. Хора, Николай ПСУВА!! Псува жени в национален ефир. Не виждам нищо смешно, съжалявам!
Редактирам се да добавя още свои разсъждения.
Относно коалициите. Тази толкова експлоатиран и дъвкана дума в родните риалити формати. Как точно си представяте събрани на едно място хора, без те да се групират помежду си? Коалициите, според мен възникват естествено, от хора със сходни мнения или интереси. Затова Вайс, Сюзън и Ивана са заедно. Затова Влади, Любо и Джери са заедно. Като последните, формирайки коалиция, обвиняват първите трима, че са си формирали коалиция. Странно... Крадецът вика, дръжте крадеца.
Точно по тая причина на Ваня не ѝ се получи. На база на какво тя реши, че по презумпция всички жени ще се обединят около нея? Само защото съществува? Ами, не става така. За да се сформира коалиция, трябва хората да са от една, или поне подобна, кръвна група. Не става да им влезеш урбулешката, с рогите напред, и да им викаш "Казвайте, с мен ли сте!?!"
Или "Добре дошъл, идвай бързо да се коалираме, ако искаш, може и по-интимно да се покоалираме Wink".
В този ред на мисли, групата на Тодор възникна някак си спонтанно. Всеки сигурно е вътре, воден от собствени подбуди и интереси, но да твърдите, че хората стоят с Тодор от страх, за мен е смешно. От какво може да го е страх двуметровия Милен? Да не ги връзва и измъчва извън ефир? Ай, стига! Всеки си знае, щом искат с Тодор, а не искат с Ваня, значи си им причина.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 08:23 от MegaMeg

# 1 428
Лоли,да,права си.Ваня има голямо его и самочувствие.Според мен е с покритие.Някои от вас казват,че е нормално,понеже е каскадьор.Еми хубаво,знае че е подготвена,знае какво може и че няма да се изложи в битките.Не като други с големи заявки,а в същото време са въздух под налягане.То егото го има и в Ивана и Симона,но досега не са го доказали с действия.Социалната игра при Ваня е кръгла нула,но е много комплексен играч.Аз не виждам коя от жените може да я победи.

# 1 429
На Тодор много си му личи, че се дразни на Ваня, и не я номинира заради стратегията.
Хайде, за него ясно, видя един силен фиграч, че и жена, която не му вика Осанна, Боби не ми е ясно обаче, защо продължава.
А, то имаше и трети мъж, него пък някак не го и забелязвам.

# 1 430
  • Вестерос
Той Тодор и Йоана сега нарочно така номинира. Много е зле..

Аз Йоана и Ваня ги харесвам/не харесвам еднакво. И двете ги предпочитам пред Симона, Сюзън, Ивана, дори и Джерито...

# 1 431
  • USA
Toчно,защото вижда във Ваня силна конкуренция,Тодор е толкова остро настроен срещу нея от ден1.
Не стига,че е силен и комплексен играч,но го би на първата капитанска,ами е и ЖЕНА..представяте ли си това колко мн го удря по егото... Laughing
Харесвах го,но с всеки изминал епизод ми пада в очите.

Искам Сюзън да си ходи,за да отслабне Вайс като играч.Хванали се двамата тарикати за ръчичка и си мислят,че така ще си избутат до финал като делят капитанската позиция и търпят мрънкащата Ивана,само за да им е коалиция.

# 1 432
Въобще не харесвам Ваня. Иска да прави схеми, но се оплита преди да си довърши първото изречение. Сериозно й липсва багаж на втория етаж, а аз такива хора не харесвам. Това, което я държи в играта, е че е много добре тренирана, а големият процент от другите участници са зле.
Добър опонент е за игрите и ще бъде хубаво да продължи още малко напред. Предпочитам да погледам още малко нея, вместо вселенската мъка Симона или Иванка.
Но ми е далеч от образа на победител Ванчето.

# 1 433
А, пропуснах стратегията за силните играчи, те го споменаха в началото, нали щяха да се номинират Тошко и Боби, защо се отметнаха и номинираха Ваня и Йоана. Пухльовци.

# 1 434
Скрит текст:
на картичката за рождения ден на Тодор липсва името на Сюзън, а на Влади го има. Във фб пишат, че Сюзън си заминава, а Влади някъде на финала се отказвал   

Скрит текст:
А някъде по-нагоре в темата четох, че Симона и Йоанна са номинирани, накрая Влади побеждава Симона

Не вярвам на никого вече

Скрит текст:
кадъра е от първото промо. Тази игра още не е играна, а Влади е от дясно.

Скрит текст:
Явно и другия път ще е номиниран. Мисля си и за играта от предния сезон, когато двамата трябва да се задържат на ролка. Този сезон още не са се сетили за нея

# 1 435
  • Испания
Екатерина в стори

# 1 436
Хора, след вчерашния епизод искам да кажа: Имам си една мечта...
И тя е австралопитека Тодор и така дондурканата от него Симона да са на номинации и играта да е такава, че той да отпадне от нея Grinning. Мамооооу, не искам да си представям какво ще е тогава около него. Макар че, ако се замисля повече, то нищо чудно Симона виждайки, че печели, да спре, да коленичи, да сведе глава и кротко, кротко да поднесе победата на вожд Тодор.
Ех, мечти...

# 1 437
Lemy
То тая стратегия си беше зад пред камерите.Не мисля , че някой би номинирал Тодор(имам 4-5 не изгледани епидода може някой да го е правил вече ).Обаче хората вътре ги е страх от него, представяш ли си ако някой гласува за Тодор после кво го чака..
Но пък в силова битка не знам кой би го победил.Вайс или Милен може би ??
От друга страна лично мое мнение е подчертавам лично мое , е че отбор Ловци доста се основава на Тодор имало е битки , в които минава повече от един път.Категорично не мисля, че ако го нямаше там щяха да са толкова силни.На мен ми е жал за жътварите явно са по добри от ловците на физическата част ги бият почти винаги.И нека ползвам цитата нс Тодор но отнасящ се за ловците а именно
Един Тодор пролет не прави.
Казвам го защото за мен от техният отбор..мъжете и жените без Ваня са силни като за трениращи мъже и жени но в никакъв случай не бих казаля че могат да се мерят по сила с Тодор или Вайс..
Не броя Милен , защото той вече е в друг отбор.

# 1 438
Нещо, което забелязах, но вчера не отбелязах - окосмяването на Чудомир и как гладно и жадно гледаше.

# 1 439
За мен Симона е по-слаба физически/психически и по всякъв показател пред доста от жените. Когато държаха топката да не падне се свиваше, като червей. Йоана си беше желязна  тогава. За мен е редно да се гласува за справянето в битка. Не може да казваш, че заради Симона е провала и да гласуваш за Йоана, поради пререканията си в племето. Същото е валидно и за Ваня. Всеки е отишъл там да се раздава в играта. А номинацията е оценката, как се е справил. Но много глупави повечето от племето. Харесва ми Катя, как започна да гласува спрямо провалите в битките. А Симона типично дете, изправи се и кажи искам да ида на битка, аз ви провалих. Не да се обяснява, ама ние наваксахме в копаенето и на пъзела се издънихме. Ами отиди и го нареди, като си много знаеща и можеща, само си измива ръцете с другите. Аман от такива играчи.

Общи условия

Активация на акаунт