💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 125
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Това което каза Йоанна какво вещае? Предстоящо разпадане на Ловците? И така ще го издадат/изпльокат в ефир. По-скоро би трябвало да стане обратното именно заради думите и, които си бяха чист, гаден спойлер. Нз под каква шапка скрито (в случая духовната нишка).

Играта на Анка Simple Smile
Любо има коса, Вайс няма, но Вайс би трябвало да е по-добре с баланса. Все пак давам леко предимство за Вайс.

На Ники му се отдава да прави шоу от нищото. Дори и по сценарий да е, му идва естествено.
Милен как жално гледаше, хаха

# 1 606
  • София
Твърдят, че са им измерили точно колко да са дълги дърветата в зависимост от височината на човека. На мен тази игра ми е гадна, като ги гледам така на пръсти ми напомня за нещо друго.

# 1 607
Сигурно е коментирано назад, ама миналата година Прабългарите нали на 5ма останали се разпаднаха. Редно е Жътварите да се разпаднат.

И аз от това се интересувам и два пъти зададох въпроса, но явно никой не знае още отговора Grinning

# 1 608
  • IT
Милен се чуди къде е попаднал, той не ги познава, те там са двама мълчаливци( Александър и Чудомир) и останалите от куку нагоре ...

# 1 609
  • Варна
Ами признавам, че и аз умирам от смях. Милен е в ступор като вижда къде попадна.
На Вайс черепа е остър и това също оказа влияние, но аз съм за Владимир, така че ми хареса.

# 1 610
Ей бее много сладък Любо. Многоо ми е благ.

# 1 611
  • Испания
Познах. Браво на Любомир. Да видим сега какво предимство ще измъдрят, дали си е струвало усилията.

# 1 612
Любо е по-висок и не стои на пръсти, така че му е по-лесно. Пак не са равнопоставени

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B3%D1%80%D0%B8_%D0%BD%D0 … D1%8F%D1%82%D0%B0

официално преди 3 часа добавено!!!!

Скрит текст:
Сюзън Георгиева

20, София
   Владислав Стоименов    Жътвари       Елимимарана шеста

Сега прочетох там, че в първия сезон след петия отпаднал участник е станало разпределението в две племена. Днес трябва да отпадне шестия участник, така че ще видим Simple Smile

# 1 613
  • София
Ами браво на Любо, ама то такава игра не е кой знае колко показателна. Малко са 5 минути, явно му е било неудобно на Вайс.

Да, прабългарите ги разформироваха 5 човека, дори и шанс не им дадоха на играта. Гледаха отстрани. Така че другата седмица трябва да очакваме разформироването на Жътварите. Simple Smile

# 1 614
  • Бургас
А Сюзън каква целувка лепна на Вайс 😁

# 1 615
Браво на Любо! Без много приказки натри носа на Вайс.

# 1 616
Сега представяте ли си да сложат 20 кг ризница на Сюзън?

# 1 617
Джери: Който и да се върне ще ми е супер гадно. 😂😂😂
Прозвуча ми като по-добре никой да не се връща.

# 1 618
  • Испания
Коментар на Любомир

thefit.eng Да стоя кат’ колче е една от супер-силите ми! Бил съм фикус в стотици инженерно-интериорни проекти. Има ли желаещи за батъл? 🙄🤓

# 1 619
  • София
Със сигурност обаче Жътварите са най-богатото племе. Много грошове натрупаха.

Общи условия

Активация на акаунт