💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 083
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 725
Само Катя ще ги оправи Вайс и Тошко, така ще ги провокира, че ще направят някоя глупост и ще ги дисквалифицират. Вайс пред камера заплашва, а когато е нямало, кой знае, какво чудо е било. Щял да даде всичко и над в битката, видяхме го, пълен смешник.

# 1 726
Нали подех инициатива миналата година след случая Ана-Мария/Веселин и писахме куп народ до СЕМ. И какво? Едно голямо нищо. СЕМ не видя нищо нередно.
Е, то миналия сезон и онзи ямболски бек Георги сипеше закани и обиди, дори удари участничка от племето си и нищо не последва. И тази година виждаме отново същия тип участници - агресивни, първични, със сексистки разбирания. Вероятно се очаква публиката да припадне от кеф, гледайки подобни сцени.

# 1 727
Аз също съм втрещена от коментарите му! Това не е състезател, това е някакъв извратеняк, той не умее да губи, но нека го е яд, защото дундуркаха Ивана, която няма никакви успехи и е като кърлеж в това племе. За Сюзън ме е яд до толкова, че й личеше колко много й се играе. Във всички отбори отпаднаха силни хора, а паразитите останаха...

# 1 728
  • Sofia
Вайс удари дъното и под него рие!

# 1 729
  • Испания
Нали подех инициатива миналата година след случая Ана-Мария/Веселин и писахме куп народ до СЕМ. И какво? Едно голямо нищо. СЕМ не видя нищо нередно.
Да, ама прокуратурата вкарва в арестта за подобни закани в социалните мрежи.

Ами, да вкарат Вайс. Имат го излъчено по телевизията. Не трябва и да се морят да търсят доказателства. Ама да вкарат и продуцентите, които позволяват и излъчват подобно държание.

Фанатазирам си тук...

# 1 730
  • Бургас
Аз се чудя, ако Вайс се ядоса на Сюзън или друга жена, дали няма да я ступа, като гледам как няма спирачки.

# 1 731
  • Варна
Моля, да включите в статистиката двубоят на сезона ,, Най-голям зад..к". До този момент Тодор има изиграни повече изяви, но ВайсЧо/или както се чете vaischo/, потренира няколко пъти и с един замах го отвя от лидерското място тази вечер!

# 1 732
  • София
Аз се чудя, ако Вайс се ядоса на Сюзън или друга жена, дали няма да я ступа, като гледам как няма спирачки.
Хич не си губи времето да се чудиш, директно бъди сигурна!

# 1 733
Тодор, Ивана и Георги (Ямболският бек) са класи над Вайс.
Отвратителен, жалък, лицемерен и още много други... 🤮

# 1 734
  • Испания
Сюзън превъзнася Вайс в инстаграм. Има спойлер.

Скрит текст:

# 1 735
Тодор, Ивана и Георги (Ямболският бек) са класи над Вайс.
Отвратителен, жалък, лицемерен и още много други... 🤮
Обаче ме кефи как слагаш Ивана до мутрите.😂😂😂
Не че тя не е мутреса, де.

# 1 736
  • София
А той изглежда и ще продължи...Не знам направо какво да кажа.Ивана как изтръпна и инстинктивно отстъпи назад.
Искам да поздравя победителя ,но и Сюзън-беше наистина едно нежно торнадо на арената.Дори ми стана мъчно накрая с кадрите.Личи си ,че тя е дотътрила Вайс в предаването,много й се играеше.Като гледах как по това време Мира пиеше млекце и спинкаше ,си мислех колко несправедливо е всичко.Но това все пак е игра.Успех пожелавам на Сюзън в реала!

# 1 737
Толкова грозна злоба и толкова жалко безсилие в този Вайс... Как пък не се ядоса на себе си, че се изложи като кифла с треперещи крачета и изтърва да даде преднина на #юзън. Как сипе закани и ауууу, колко е страшен и колко е прост. И стратегия измисли - ще контузи съотборник. Жалък си, Вайс! Горката Сюзън, ако наистина му е гадже. Блато!

# 1 738
Едно не разбирам - абсурд е психолозите на предаването да не са разбрали, че Вайс е изключително агресивен тип, който трудно се контролира. Защо изобщо е допуснат да участва?

# 1 739
Само Катя ще ги оправи Вайс и Тошко, така ще ги провокира, че ще направят някоя глупост
Хах, Юли, това ако се случи си ги представям каквоо шоу ще са. Катя, строга господарка Joy Камерите няма да могат да смогнат да снимат, то и битки няма да са нужни тогава. Тези двамата хубавци само ще се строяват и преброяват!

Общи условия

Активация на акаунт