🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 6

• 35 554
  • 828
  •   1
Отговори
# 75
  • Испания
A JJ дали не е под някоя маска? Той май е висок.
В кръга на шегата, той повече върви да е булката. Наскоро беше на гости на Гала, спрял месото, отслабнал бил и не харесвал шума. 😂😂

Ако спре и да се мъчи да пее, цена няма да има.

# 76
Ми то и аз не харесвам шума, ама... 😆
Той има голяма глава като на Плашилото.

# 77
  • София
И лице като на Златния Satisfied

# 78
  • Пловдив
Наистна е отслабнал, видях го миналата седмица.

# 79
Ама той не беше дебел, само лицето му е като питка.

# 80
Той ще стане по-спряган за много маски и от Динката 😀

# 81
Гала е един скрит талант... канят различни артисти и явно тайно залагат с нейния панел в “На кафе” кой се крие зад маските 😂 може да си правят успоредно предположенията двата панела, просто в различно ефирно време. И да видим кой е по-успешен.

# 82
Моите предположения:
Булката-Мариана Попова и Хищницата-Тита.

# 83
  • Испания

Прекалила с фотошопа и неприличаща на себе си, Исмигюл отново ръси мъдри мисли...

Есил Дюран

Дори невинното шоу “МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ” “не успя да ме научи на този майсторлък😩😩😩😩
🤓🤓За да бъде някой добър лъжец, той трябва да излъже първо себе си. Това означава да прескочи собствения си филтър за истината, който е съвестта. Всеки път щом човек лъже той продава част от себе си. В замяна получава материални неща, на които обаче няма как да се зарадва понеже истинската радост и чистата съвест са взаимно свързани. Собствената съдебна система е покварена т.е. тя е корумпирана (corrupt-покварен). Корупцията е на първо място вътрешно състояние на човека. Тя се промъква бавно и неусетно и може да си намери хиляди оправдания.............🧐🧐🧐🧐🧐

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 17:31 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 84
Същинска Фрида. Simple Smile

# 85
  • Sofia
Тази изобщо не е разбрала къде се съгласява да участва.   Какво говори само за лъжи❓Нима не ни залъгва всекидневно че  изглежда като на обработените снимки които пуска 😤

# 86
По нейната логика всички актьори са едни големи корумпирани лъжци, защото се вживяват в роля.

Иронично е и че използва думата “филтър”.

# 87
Есил нещо много обидена на продукцията. По собствено желание се съгласяват, а после го играят обидени, започвам да си мисля, че е за известност.

# 88
Определено и хлопа дъската, така че вече нищо, което ще напише или нито една снимка, на която си мисли, че е тя, няма да ме впечатли. Досадна, глупава женица с малка душа, която си въобразява, че ще е вечно млада, щото може да се докара така на снимка... То не е смешно даже, жалко е.

# 89
Тези “размисли” на тази “снимка” стоят безумно. Тази жена какво против има предаването, в което участва със собственото си съгласие. Много ми е странно.

Общи условия

Активация на акаунт