🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 6

• 35 559
  • 828
  •   1
Отговори
# 90
Определено и хлопа дъската, така че вече нищо, което ще напише или нито една снимка, на която си мисли, че е тя, няма да ме впечатли. Досадна, глупава женица с малка душа, която си въобразява, че ще е вечно млада, щото може да се докара така на снимка... То не е смешно даже, жалко е.
На снимка всеки може да е модел. Може би това предаване беше добра възможност личности като нея да прескочат суетата си, вместо да обясняват какво означавало “corrupt”.

# 91
  • Велико Търново
Е тя па щото с тая снимка изобщо не е излъгала Joy

# 92
Аз като ѝ разгледах Инстаграма преди седмица-две .. ми че то на всяка коконска снимка има "мъдрост".

# 93
  • Бургас
Върнах се да чета уликите. Възможно ли е Булката да е Мегз? Само че пеенето дали може да скрие говорен дефект...
Още като казаха за математиката се сетих, че я гледах веднъж как умножава големи цифри наум, беше много впечатляващо.

# 94
Привет,
Отново се включвам с коментар сравнително късно, но не можах да наваксам с четенето по-рано.
Миналата събота успях да се добера до покана и гледах шоуто на живо, въпреки че нямам арменска връзка. Иначе съм печелила такава и от играта в Instagram миналия сезон.
Гласувах в анкетата за Свещата и за Баба Яга - за първия бях сигурна, че е Стефан Илчев още преди гафа с микрофона, а бабата я заподозрях за Боби Турбото - и енергията същата, и някои улики пасват.
Да кажа, че Хищницата хич не е висока, като гледам на екрана изглежда по-дълга. Моя приятелка също заподозря Лейди Би, аз нямам категорично мнение кой може да е.
Бебето продължавам да мисля, че е Криско, това с антуража много ми напомни за него.
Мозъкът наистина може да е Низама, ще трябва да преслушам пак песните му, за да съм по-сигурна.
Палячи днес повече ми напомни Люси, но по улики много прилича на Теди Кацарова.
За Макаронът от ден 1 съм убедена, че е ДесиСлава - страхотна е.
Яд ме е, че отпадна Милена. Бях убедена, че тя е Книгата, но въпреки това предпочитах да отпадне Мозъкът от тримата последни по вот.
Любо Нейков е забавен и мисля, че ще внесе доза свежест в панела. А и не виждам какво пречи да е гост-панелист, въпреки че работи в някои предавания по БТВ, но пък е от екипа, който прави "Откраднат живот", а той е хитът на Нова Телевизия вече толкова години.
Надявам се тази седмица да не отпаднат Баба Яга или Булката. Другите не ме вълнуват особено, които и да са.

# 95
  • Испания

Любо Нейков е забавен и мисля, че ще внесе доза свежест в панела.

Ако е на кеф.

# 96

Любо Нейков е забавен и мисля, че ще внесе доза свежест в панела.

Ако е на кеф.
Пропуснах да ти благодаря за темата, затова си поправям грешката моменталически! Simple Smile

# 97
  • Ню Йорк
Искам свеща да си тръгва, някак ми е отегчителна.

# 98
Искам свеща да си тръгва, някак ми е отегчителна.

И аз много искам тя да си тръгне. Нито костюмът, нито представянето досега, нито този, който предполагам, че стои под него, ми харесват.

# 99
  • София
Не съм голям фен на предаването, но изгледах всички участия на Булката и също като Азис мисля, че е Лейди Би. Дори мислех, че съм пропуснала разкриването, нета е пълен с 'твърдения', че е Невена.

# 100
  • Испания

Алекс Раева: В „Маскираният певец” изпълнителите прекалено силно ни заблуждават

Милена Славова: В „Маскираният певец” избирах песните си така, че да не ме разпознаят

Хайде, приятно гледане!

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 19:59 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 101
Започва. Приятно гледане. Grinning

# 102
Ако тази вечер Златният е първи, то той е редно да отпада.

# 103
  • София
Алекс каква прическа има. Ужас.

# 104
Изненада ме присъствието на Любо Нейков

Общи условия

Активация на акаунт