🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 6

• 35 293
  • 828
  •   1
Отговори
# 810
Най-тъпият костюм за двата сезона.

# 811
Ей доволна съм. Много добре обясниха всички улики в натписите отдоло. Всичко ми стана ясно.

# 812
На Миодраг какво му е Sad

# 813
Искам на финал баба Яга и Хищницата Simple Smile . Другите не ме радват.

# 814
Обясниха ли какво общо има Георги Низамов с книгите, че изпуснах накрая. Той винаги е давал впечатлението, че е по-скоро купонджия.

# 815
Много се извинявам, но Георги Низамов го познах именно по гласа. Има определени дребни нюанси там, от които не може да избяга и това ми помогне да го разкрия. За книгите не виждам къде е проблемът - може да е изчел сума ти романи от научната фантастика.

# 816
Просто се учудвам, защото винаги е казвал, че постоянно е бил по купони, че е имал невзети изпити в НАТФИЗ, защото не учил, а изведнъж главната улика за него е как отваря куфари с книги и изречението “Човек е толкова голям колкото книги е прочел, може да сте сигурни, че Мозъкът е много голям”. Не че едното пречи на другото, просто е малко необичайно.

# 817
  • Sofia
Проблеми с простата

# 818
  • Далечният изток
Аз пак за Бебето. Продължавам да мисля, че е Кремена Х.

# 819
Бебето си е Криско, уликите съвпадат на 100%, но се надявам да си ходи. Прекалено много променят гласа на този конкретен образ, вече не си правя труда дори да го слушам.

Интересно кой ще е гост в панела другата седмица. Юлиан и Стефания бяха 100 пъти по-добре от Владо и Марта, но той сигурно ще се върне другия път.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 23:26 от Lilly_85

# 820
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊, аз също очаквах Мозъкът да си ходи тази седмица, но откакто подозренията ми за любимата ми Змия се оказаха верни, не смея да се обаждам изобщо. За другата седмица също имам доста лошо предчувствие кой ще си свали маската, но няма да ги споделям. Повечето ще се зарадват, но не и аз.

# 821
ДесиСлава отново беше прекрасна.Heart И аз искам да я оставят до края колкото да я послушаме с удоволствие, пък не е нужно да печели ако трябва победителят да е някой неразгадан.
Не съм чел всички страници, но ако не сте го навързали- през новото хилядолетие преминава от тъмнината към светлината, защото през 2001 от брюнетка става блондинка. Отключването на стара врата е връщането в Пайнер, а цифрата 11 е броя на годините, в които преди това е била без тях. А за обувките неведнъж е споделяла, че са голямата й страст.

За другите- Хищницата ме впечатлява. Улавям нещо от Луна у нея, но не съм сигурен дали тя е чак толкова добра певица.
Бебето е Криско и ми се струва, че ще спечели.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 23:36 от SG7

# 822
Аз смятам също, ще хищницата е Луна. С обработен, подпомогнат глас.

# 823
Повечето ще се зарадват, но не и аз.
Силно се надявам, че като не е разпознат още Златното да се задържи още някоя и друга седмица.
А за Низамов получаваш короната, първа го разпозна от тук.

# 824
Аааа, чакай малко, нямах в предвид Златното. Уликите постепенно се връзват с Румен Угрински, не сме го чували да пее и нищо чудно, че е такъв потрес, гарнирано с развален английски.

Общи условия

Активация на акаунт