Американски Versus Латино сериали - Тема 11

• 21 620
  • 402
  •   1
Отговори
# 255
Хахахаха
Не, очевидно не може да преживее, че Лиам е спал със Стефи и й е казал, че я обича:
Скрит текст:

PS Хареса ми как Лиам примигва. Laughing

# 256
Аха, значи може да й изневерява с бившата, но когато все още обича бившата е проблем.Satisfied То все едно не е било винаги ясно, че Лиъм ги обича и двете.
Но ще е удоволствие да се види как Хоуп му тегли чертата. Няма да е удоволствие, че ще отиде да се утеши за малко при Томас и така ще му даде надежда и после като пак я преследва той ще е злодея, а Лиъм- героя.

# 257
Все в някой момент Томас ще трябва да спре да я преследва, ама то пък няма друга. Единствената му друга възможност е Фло, ама нейната роля е Уайат да я обожава и да разправя пред камерата, че е велика, умна, забавна и т.н., за да вбесяват нарочно зрителите. Тия двамата май още дълго ще са заедно, за да могат да ни натриват носа.
Стефи и Фин сигурно ще се махнат за известно време. И с кого ще останем? Скоро ще стане моноспектакъл като на Мариус Куркински.

# 258
От четвъртък не е имало епизод и не си заслужаваше чакането.
Бил изнесе лекция на Лиам на много висок глас, чак ме издразни. Да си запазил брака. Никакъв смисъл - само излишен шум.
Брук даде почти същия съвет на Хоуп, но със спокоен тон. Ако не ставаше въпрос за Лиам, можех да приема аргументите й.
Ридж разпитва Томас за чувствата му към Хоуп, Томас издържа на разпита.
Хоуп започна разговора с Лиам, в който ще му каже, че иска да се разделят.

PS На 5-ти април някой щял да ритне камбанката.
PS 1 Сигурно ще е Вини.

# 259
Не знам кой ще ритва камбаната, но явно Бил по някакъв начин ще е обвързан със случая. Според мен няма смисъл пътника да е Вини, не мисля че някой му е чак толкова набрал. То всъщност в момента никой не е чак такъв дразнител, че някой да иска да го гръмва. Но в ДиК не е нужно да има логика, както сме се уверявали.Satisfied

Днес Хоуп най-накрая отсвири Лиъм. Надявам се значително да намалеят тези толкова досадни сцени в къщата за гости как той й се обяснява колко съжалявал и как трябвало да преодолеят това и да продължат напред в името на семейството си. А тя да го гледа с телешки поглед и да се колебае. Тооолкова пък да са зациклили, че да продължават с дни и седмици да показват едно и също... Не е истина просто.Satisfied

# 260
А, да мога и аз да си напиша отделен коментар.
Вбесена съм -  Уайат (толкова бях ядосана, че забравих как се пише) влиза с Фло в офиса на Бил!!! Какво се мъдри тая кокона непрекъснато там и защо Бил я търпи?!!! И после Бил изкара една реч, от която ми призля. Хоуп била предадена, защото изродът Томас имал любовна афера с манекен, но Лиам не заслужавал да загуби семейсвото си заради това. Аааааа! Какви са тия глупости?!

# 261
От  днес/звучи тъпо , но машината толкова си може /  : Фло е подложена, когато сестрите Логан я представят със законови документи
Четвъртък, 25 март 2021 г .: Днес в „Дръзките и красивите “ се разпространява вест за раздялата на Надежда и Лиъм, Уайът споделя големи новини с брат си, а Шауна посещава Forrester Creations.
В Spencer Publications Лиъм казва на Уайът, че Бил го е оставил да катастрофира на мястото си, но той не е спал добре. Уайът иска да може да помогне; мрази да чуе, че той и Надеждата са се разделили. Лиъм заявява, че той е единственият виновен. Уайат дърпа за тях; те са преодолели толкова много! Лиъм прави гримаси; точно това се опита да каже на Надежда. Уайат се оплаква, че една нощ не е необходимо да се определя целият им брак. Лиъм уверява брат си, че ще продължи да се опитва да убеди Хоуп да вярва в него; но ще трябва да бъде търпелив, което не е силната му страна. Той сменя разговора на Уайът и Фло.

Уайът споделя, че той и Фло се справят отлично; особено сега, когато лелите й са я приели. „Виждам дълго и щастливо бъдеще за Фло и мен.“ Лиъм се радва за него. Уайът разбира дали има остатъчни проблеми с Фло. Лиъм го уверява, че отдавна е освободил гнева си към нея; тя наистина не знаеше в какво се забърква и наистина се опитваше да бъде честна. Уайат възкликва: „Точно така!“ С облекчение получава подкрепата на Лиъм и Бил. Лиъм обвинява Уайът, че издава мистериозно настроение и се чуди дали това е свързано с Фло. Уайът отклонява; той не иска да прави това точно сега, докато Лиъм преживява раздяла. Лиъм настоява да се отвори; той изглежда замаян. Уайът отстъпва; "Добре добре!" Той мълви за Фло и разкрива, че никога повече не иска да бъде отделен от нея. Wyatt изважда годежен пръстен и Liam holers.

Във Forrester Creations Дона, Кейти и Брук оплакват раздялата на Хоуп. Брук я подкани да прости на Лиъм, знаейки какво чувства към него, но все още не е там. Кейти мисли, че е много да се прости. Брук все още не може да повярва, че Лиъм е прекарал нощта със Стефи, но той много съжалява и много обича дъщеря й. Дона смята, че може би просто се нуждае от малко време. Брук им напомня, че не е казала, че се е отказала. Тя смята, че времето ще излекува всички рани и двамата с Лиъм ще се съберат отново. „Те трябва да преживеят това.“ Кейти разказва как жените от Логан са една за друга. Толкова се гордее с Брук, че е приела Фло в семейството; тя знае колко би означавало за Бурята. Брук чувства, че трябва да се свържат с нея и сестрите й се съгласяват.
Brooke discusses separation B&B

В дизайнерския офис Шауна се учудва на Фло, която се установява на новата си работа и е толкова горда с нея. Фло разкрива, че може да работи по „Надежда за бъдещето“. Толкова е развълнувана. Шауна я съветва никога да не забравя, че имат късмет, че я имат. Фло иска да се свърже с лелите си и очаква да може да направи същото с Хоуп в даден момент. Те разглеждат как Кейти е променила живота си. Фло е благодарна за семейството си Логан. Тя споделя, че Брук й е казал, че Хоуп и Лиъм са се разделили. Шауна знае, че изневярата е трудно да се преодолее. Фло се надява да намери начин да оправи нещата с Хоуп, но точно сега трябва да се концентрира върху брака си. Фло се обажда от Кейти, която моли нея и Шауна да се отбият в офиса на изпълнителния директор.

В главния офис Брук разсъждава: „Това най-накрая се случва. Това е голям ден за семейство Логан. " Влизат Фло и Шауна. Шауна благодари на Логаните, че приеха дъщеря й, а Фло прави реч за чувството, че е свързана с баща си. Кейти и Брук разкриват, че искат да го направят официално и да дадат името на Фло на баща си. Фло е смаяна, когато й представят юридически документи и я молят да вземе името на Логан и да стане Фло Логан.

Следваща на Дръзки и красиви: Направено е романтично предложение .

# 262
Не, не, не. Нещо кошмарно се случва в сериала. Просто не мога да го понеса. То не е просто лош сценарий, то е като нарочно написан сценарий, за да отврати зрителите.

# 263
Той сценарият от години си е такъв, особено за хората, които не харесват Лоугън. Една или повече отгоре за възхваляване- все тая.Satisfied
Не съм изненадан и че Бил се опитва да внуши, че Томас е виновен за раздялата на Хоуп и Лиъм. Трябва предварително да се подготви почвата да хейтят бъдещата връзка на Хоуп и Томас, за да може нещо все да е криво на този романс и накрая Хоуп с облекчение да се събере с Лиъм.Satisfied

# 264
Не знам вече какво да кажа. Потресена съм.
Bold and beautiful Уайат предлага на Фло:
Скрит текст:
Може да са ми следили преразказите и да се опитват да имитират избора за снимков материал. Laughing
PS Повече не мога да понасям нахилената и лигава физиономия на Кейти, предлагаща Фло официално да е Лоуган.

# 265
Не знам ама целия този акцент върху Фло ме навява на мисълта, че може тя да е жертвата на убийството. Не че има логика някой тепърва да решава да я очисти. Но пък може досега някак да са крили истината за нея от Тейлър и когато най-накрая е разбрала да е решила да я гръмне.Satisfied
Тези дни по чуждите форуми припомнят някои от престъпленията, извършени от други герои през годините. Ами тя Фло направо е светица.Satisfied А Томас да продължават да го обвиняват, че си е мълчал, е повече от абсурдно. Поне да знаеха за Ема и това да беше причината...

# 266
Не знам ама целия този акцент върху Фло ме навява на мисълта, че може тя да е жертвата на убийството. Не че има логика някой тепърва да решава да я очисти. Но пък може досега някак да са крили истината за нея от Тейлър и когато най-накрая е разбрала да е решила да я гръмне.Satisfied
.
Хахаха, Тейлър – наказателен отряд N 1. Тя обиколи целия свят и явно само е разправяла, че ходи на лечение. Сигурно е ходила на уроци по бойни изкуства и боравене с огнестрелни оръжия. Сега ще ги отстреля всичките. Smile

PS Ако убият Фло, никой няма дори да забележи. Напоследък ги дават с Уайат все в офиса на Бил (което е вбесяващо), за да й показват все по-късите роклички. Няма да е голяма драма. Но наистина ще трябва да има убиец, което ще е по-интересното. И като познавам шоуто, ще е Вини, колкото и да е тъпо. Или ще убият Вини, не знам кой ще го убие. И всякакви такива тъпотии.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 18:44 от Elmindra

# 267
Аз се бъзикам с Тейлър ама този персонаж наистина се нуждае от сериозен рестарт. Да вземат да й измислят вече някакво заболяване на главата, което я е карало да взима откачени решения, тъй и тъй не използваха това извинение за Томас. Не знам как може Бел толкова години да се гаври с персонажа, който родителите му създадоха, за да е антипод на Брук. Те не че сега не са антиподи, все пак Брук не е психо лекарка, която трепе хора.Satisfied

Вини и Фло са най-големите претенденти да ритват камбаната, но аз взех да се чудя дали убийството няма да се окаже на някой неочакван. Например Ерик, макар че Джон Маккук беше казал, че иска да играе до последно. Но отдавна си мисля, че ще е вълнуваща ситуацията, когато някой ден Ерик умре и започнат караниците по делбите на именията и богатствата, на компанията. Куин навярно ще е обвинена именно в убийството му, ще е интересно.

# 268
Вини и Фло са най-големите претенденти да ритват камбаната, но аз взех да се чудя дали убийството няма да се окаже на някой неочакван. Например Ерик, макар че Джон Маккук беше казал, че иска да играе до последно. Но отдавна си мисля, че ще е вълнуваща ситуацията, когато някой ден Ерик умре и започнат караниците по делбите на именията и богатствата, на компанията. Куин навярно ще е обвинена именно в убийството му, ще е интересно.
Джон Маккук трябва да се замисли за достойно напускане на сериала.
Аз не искам Ерик да умира, но ако Куин е обвинена за убийството, ще е интересно. Е, би било, ако има интересен сценарий. Ама аз вече сериозно се съмнявам в способностите на настоящите сценаристи.

PS Към момента на коментара още няма ново промо.

Ей го на:
Скрит текст:

Пак се тревожим за Томас.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 19:48 от Elmindra

# 269
Забравих ,че вчера са пуснали новите спойлери Grinning . Нещо ме насметоха ангажименти ...

В най-новия спойлер The Bold and the Beautiful на Soaps.com за понеделник, 29 март, до петък, 2 април, Ридж задава въпроси на Брук, Куин намира сродна душа на работа и Лиъм прави това, което прави най-добре. Освен вафли, имаме предвид. Прочетете всички подробности ...

Щастлива за късмета на дъщеря си, Шауна изразява благодарността си към Брук, въпреки историята, която те споделят. Можем ли да очакваме още един шамар, или отношенията между бившите съперници за Ридж най-накрая ще се размият?
Когато се направи романтично и неочаквано предложение за брак, Уайът, Бил или някой друг ще сложи пръстен върху него? По този въпрос отговорът ще бъде ли „да“?
Дръзки и красиви спойлери за седмица от 29 март:
В шокиращ предварителен преглед на Bold & Beautiful , както Лиъм , така и Томас изповядват любовта си към Надежда и тя може да е на крачка да направи огромна грешка!
Дръзки и красиви спойлери за понеделник, 29 март:
Бившите BFF-та Куин и Шона вземат решение, което влияе върху бъдещето им. Ще изберат ли да оставят отминалите да са отминали ... или ще осъзнаят, че всъщност връзката им е изчезнала?
Ридж ли иска проблеми, когато поставя под съмнение искреността на Брук в неотдавнашния й подарък на Фло? Или просто никога не е чувал фразата „Оставете достатъчно добре на мира”?

Дръзки и красиви спойлери за вторник, 30 март:
Продължавайки да се чувства удобно да носи ореола, който сега изглежда е част от редовното му облекло, Томас се застъпва за Хоуп по време на труден разговор с Дъглас. Има ли някакъв възможен начин това да не сближи родителите на момчето?
Старите навици умират трудно и да бъдеш (с право!) Скептичен към Томас е много стар навик на Брук. Независимо от това, Ридж е потресен от отказа й да признае, че може би, просто може би, проблемният му син се е променил към по-добро.

Дръзки и красиви спойлери за сряда, 31 март:
Въпреки че Томас е направил всичко по силите си, за да се откупи в очите на семейството и приятелите си, това все още не е достатъчно за един човек: Брук. Така че, когато той пледира по делото си, тя просто се удвоява, но казва, че нейното мнение не е като подгъв: Няма да се промени.
Докато се грижи за разбитото си сърце, това, което Надежда наистина се нуждае, е доверен човек - и тя може да получи точно това, когато Парис предлага приятелство със страничен ред страхотни съвети.

Дръзки и красиви спойлери за четвъртък, 1 април:
Като се има предвид, че Фелони Фло веднъж й е позволил да повярва, че дъщеря й е мъртва, Хоуп вероятно не би трябвало да повдига вежди над всичко, което прави нейният братовчед. И все пак ... да, тя е зашеметена от изненадата и шокиращата молба на Фло. (Имайте предвид, че ако зависи от нас , ето какво ще прави шоуто с героя .)
Убедена, че знае най-добре, Брук търси помощта на Лиъм, за да гарантира, че Надеждата остава в безопасност. Да, това ще върви добре. И все пак дори това може да не е толкова изненадващо, колкото това, което наскоро се появи зад кулисите на неговия художник Скот Клифтън и Матю Аткинсън (Томас). Надникнете тук .

Дръзки и красиви спойлери за петък, 2 април:
Зоуи намира неочакван съюзник в Куин - което наистина има смисъл. Небесата знаят, че съпругата на Ерик споделя склонността на модела да снизхожда и да обвинява другите, когато плановете й избухват в лицето. Можем ли да разгледаме съвсем нов екип от схеми?
Лиъм прави романтичен жест към Надеждата. Което можем само да предположим, ще бъде по-голямо и по-впечатляващо от обявяването: „Хей, познайте какво - не съм ви изневерявал цели два месеца!“ (Извинете, това беше подло. Но човекът има ужасен навик да взема решения с кокалски глави, само някои от които сме разделили тук .)

Очаквайте следващата седмица:  Започва мистерия за убийство ... но кой ще умре ?

Общи условия

Активация на акаунт