Американски Versus Латино сериали - Тема 11

• 21 900
  • 402
  •   1
Отговори
# 240
-Бащинството на Хоуп беше сменено
-При Джак пък беше сменено майчинството Satisfied
Историята с Джак беше толкова абсурдна, че още се смея, като се сетя. Сменяха бащи на поразия, ама си мислех, че няма как да сменят майката. Колко съм била наивна. Laughing
За Хоуп ще те поправя - там бащинството не беше сменено, всички знаеха, че е Дийкън, само криеха от Бриджит.
Стори ли ми се или Лиъм не беше съвсем доволен, че не е бащата? Това съвсем би му прекъснало пътя към Стефи и би дало голям коз на Фин (не че по сапунките тези неща значат нещо, де).
Не съм гледала нищо тая седмица и не мога да се изкажа от наблюдения. Ама съм убедена, че не ти се е сторило. Лиам никога не е харесвал, когато Стефи или Хоуп му се изплъзват по някакъв начин, човекът иска да е сигурен, че има нещо в резерва. И ще си е такъв, докато продължава сериалът. Няма да го променят, няма да има развитие. Точно като Ридж ще изпълнява функцията на голям атрактор за жените, ако и в неговия случай да е по-необяснимо. Smiley

За бащинството на Хоуп, доколкото помня, до едно време истината не се знаеше от никой, само от Уип. Не знам Дийкън какво точно си мислеше, дали го бяха заблудили или и той се притесняваше за Бриджит и затова криеше. После и баба Стефка разбра и настоя тайната да остане скрита. Голямото разкритие дойде чак като за деня на раждането. А някои като Тейлър разбраха чак като се оказаха живи след години.Satisfied

А Лиъм определено се подразни от разкритието- после цял епизод мрънкаше пред Хоуп как можело такова нещо, той клетия толкова бил свикнал с идеята, че пак ще е баща. SatisfiedА тя може ли да е по-наивна- даже му каза, че го разбира и подкрепя, знаела защо му е трудно.Satisfied Но в днешния епизод отново започнаха да спорят.
През това време Стефи и Фин са пълния антипод- усмихват се, летят от щастие, идилия. Дори се сгодиха и казаха на Кели, че ще се женят и чакат бебе, тя беше доволна. И, може би, най-важното- Стефи сама реши да свали портрета си с Лиъм! Това вече ще му дойде в повече на гламчото.Satisfied

# 241
Оу, свалила е портрета. Това вече е изненада. Ама не го е изгорила? Laughing
Май ще трябва да се прежаля и да гледам такова важно събитие. Уф, и не искам, и нямам желание. Laughing

PS Има някакво съобщение, че утре и в понеделник няма да има нови епизоди, щяло да има баскетбол.

# 242
Не го изгори, предполагам в бъдеще пак ще го връщат и махат, като този на Стефани.Satisfied На негово място сложиха семейни снимки, на които си присъства и Лиъм, както би следвало да е. Но на него със сигурност няма да му хареса.Satisfied
Не знам дали тук се беше обсъждало, че Фин щял да се окаже свързан с някой от другите герои. Популярните теории са, че ще е син на Куин или Шона. Усилено де обсъжда и теория, че той ще се окаже Джак и ще е син на Брук, но се съмнявам дори и Бел да е толкова извратен, че да хване Стефи с братовчед й, който майка й е износила.Satisfied

# 243
Все в някой момент ще се объркат и ще замесят роднини. Цяло чудо е, че още не е станало.
Аз четох друг евентуален спойлър - Лиам щял да бъде арестуван за убийството на Вини. Дано да не е вярно, Вини е симпатяга. Laughing

# 244
Не знам от какъв зор биха убивали Вини, но в ДиК няма нужда от логика. Само убиеца да не се окаже Тейлър или Томас, ако въобще има такъв сюжет.

# 245
# 246
Не знам от какъв зор биха убивали Вини, но в ДиК няма нужда от логика. Само убиеца да не се окаже Тейлър или Томас, ако въобще има такъв сюжет.
Не знам от какъв зор Вини трябваше да промени резултатите от теста. Нямаше никаква логика. Направил го бил за Томас. Хубаво, голям приятел му е. Да скрие нещо, сторено от Томас - разбирам. Ама да се юрне да върши престъпление заради него?! А и никой не го е молил. Още повече, че последно Вини беше срещу Томас и манията му по Хоуп, хокаше го, че използва сина си. И изведнъж се преобърнаха нещата без всякакво обяснение. Фокус-мокус и готово! Smile

PS С малко закъснение и промото, ама не е голям пропуск:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 18:54 от Elmindra

# 247
Той самия не е осъзнал как му се е сменило мнението по въпроса, за да е тон в актуалния сценарии. А на мен започва да ми се струва, че причината сценаристите да го сложат това толкова бързо сюжетче е да се види, че Томас е променен и да натрупа точки пред Хоуп. Като цяло напоследък на Бел му е станало нещо и започна да удовлетворява желанията на феновете на Хайс, които иначе обича да мачка. Правят се специални неща, за да изглежда Томас достойния, а Лиъм-долния. Стефи пък най-накрая си има мъж само за нея и вече му е отдадена, чак и портрета свали. А за Хоуп остава изневеряващия гламчо, да копнее напразно за някаква илюзиорна семейна идилия с него.
Не ми се мисли какви разочарования предстоят за Хейс след този период, просто няма начин нещата да останат така. Grinning

# 248
Снощи не съм гледала внимателно.
В един момент Фин и Стефи са с Кели и й съобщават, че ще се женят. Стефи показва пръстена си на Кели, а тя казва "та, та, та", което явно трябва да прозвучи като бебешко (4-годишно) произнасяне на "ча, ча, ча". Е, може ли такава глупост?! Smile Осъзнават ли изобщо какво правят?

В нашето малко общество не се ли размиха вече нещата между фенове на Хейс и Лоуган? Мисля, че отдавна сме фенове на интересни истории срещу бозавото нещо, което гледаме?

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 20:27 от Elmindra

# 249
Дръзки и красиви спойлери за седмица от 22 март:
Дръзки и красиви спойлери за вторник, 23 март:
Смущава умовете ни, че Брук иска Надеждата да остане с Лиъм, предвид неговия опит. Но предполагаме, че точно в тази посока ще тръгне разговорът, когато Брук даде на дъщеря си съвети за любов, прошка и връзки.
Въпреки че двойката е била отчуждавана повече от веднъж, баща му се опира на Лиъм, докато се опитва да работи по вина. Господ знае, че Бил има богат опит в тази конкретна област. (Ще си спомните, че той е спал със Стефи по време на брака й с Лиъм!)

Дръзки и красиви спойлери за сряда, 24 март:
Това е моментът на истината! След седмици на борба с последиците от измамата на Лиъм, Хоуп взема решение за бъдещето на брака си. Това означава, че ако го прави да има бъдеще!
Докато обиколът на Томас за изкупление продължава, той намира начин да се докаже, че е доверен на Ридж, чиято вяра в сина му остава непоколебима въпреки някои наистина презрени прегрешения.

Дръзки и красиви спойлери за четвъртък, 25 март:
След като Бил прецени бъркотията, която синът му направи в живота му, Лиъм се обръща към Уайът за братски съвет. Ще се различава ли неговото отношение към ситуацията от това на баща им? И дали Лиъм някога ще се впусне в една история, която би могла да го изкупи в очите на зрителите? ( Всичко за това можете да прочетете тук .)
Следвайки предложението за работа във Forrester Creations и приемането, което тя така желае от сестрите Логан, Фло получава уникален и специален подарък. Какво друго би могла да иска ?

Дръзки и красиви спойлери за петък, 26 март:
Щастлива за късмета на дъщеря си, Шауна изразява благодарността си към Брук, въпреки историята, която те споделят. Можем ли да очакваме още един шамар, или отношенията между бившите съперници за Ридж най-накрая ще се омекотят?
Когато се направи романтично и неочаквано предложение за брак, дали Уайът, Бил или някой друг ще сложи пръстен върху него? По този въпрос отговорът ще бъде ли „да“?

https://www.instagram.com/p/CMkgtS4lGTC/?utm_source=ig_embed& … video_watch_again

# 250
Снощи не съм гледала внимателно.
В един момент Фин и Стефи са с Кели и й съобщават, че ще се женят. Стефи показва пръстена си на Кели, а тя казва "та, та, та", което явно трябва да прозвучи като бебешко (4-годишно) произнасяне на "ча, ча, ча". Е, може ли такава глупост?! Smile Осъзнават ли изобщо какво правят?

В нашето малко общество не се ли размиха вече нещата между фенове на Хейс и Лоуган? Мисля, че отдавна сме фенове на интересни истории срещу бозавото нещо, което гледаме?
И на мен ми стана смешно като го гледах това ча ча ча. SatisfiedНе смея да твърдя, че осъзнават какво правят, защото те много неща не осъзнават, иначе сериала щеше да е на съвсем друго ниво.

Някъде там винаги ще го има сравнението между Хейс и Лоугън, той все пак и самия Бел не е спирал да се води от неговото собствено пристрастие към едните. Нашата тема тук е сравнително спокойна, защото сме само 3-4 човека, но в американски форуми все още си я има борбата. Не че си ги няма и основателните моменти.

# 251
Някъде там винаги ще го има сравнението между Хейс и Лоугън, той все пак и самия Бел не е спирал да се води от неговото собствено пристрастие към едните. Нашата тема тук е сравнително спокойна, защото сме само 3-4 човека, но в американски форуми все още си я има борбата. Не че си ги няма и основателните моменти.
Аз се опитвах да направя комплимент на всички, че сме по-умни от американските форуми. Smiley
Иначе има много - предимно са за Стефи или за Хоуп. Тейлър е позабравена, но в soaps.sheknows Брук е размахвана като най-голямото зло на всички времена. Smiley Специално в този форум има 2-3 европейки, които са разумни. Почти всичкото, което е американец, кълне Брук и Хоуп, като че ли са вещици в пълния смисъл на думата. Има дори защитници на Лиам. Laughing

# 252
Е, едва ли ще е изненада, че и аз разбирам защо някой не би харесвал Брук.Satisfied Хоуп пък ми е малко колеблив образ, тя на моменти хем се повлича по нейния акъл, хем все още си я тресат комплексите да е точно нейна дъщеря и от там произлизат други проблеми. Grinning
Виж, Лиъм не знам кой би тръгнал да го защитава.Satisfied

# 253
Има всякакви екземпляри - "'На вкус и на цвет товарищей нет." Smiley Ама стигат до крайности и пишат цели есета - Хоуп била подтикнала Лиам да изневери. Какво да коментирам повече?

# 254
Това, че Хоуп го е подтикнала и той самия се опита да й го намекне на нея.Satisfied Но може би още по-безумното е, че тя продължава да се занимава с него и да му отговаря. Твърде много се е вкопчила в тази заблуждаваща представа на тях с 'Бет, която са си върнали' и не вижда, че с този мъж такава идилия не е възможна.
Ясно е, че в случая отиваме към захващане с Томас, само се чудя какво ще тласне Хоуп към тази толкова радикална стъпка- следващите намеци на Лиъм, че тя е виновна или може би предстоящото му избухване като види, че портретът е свален от стената.Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт