Американски Versus Латино сериали - Тема 11

• 21 904
  • 402
  •   1
Отговори
# 225
Аз не мога да изпитам толкова "страстни" чувства от Гугъл-преводача Joy
Не знам кога ли пак ще ми се прииска да изгледам епизод...

# 226
Smile
Аз не мога да изпитам толкова "страстни" чувства от Гугъл-преводача Joy
Не знам кога ли пак ще ми се прииска да изгледам епизод...
LaughingLaughingLaughing
На мен отдавна не ми се гледат, ама както се казва - тъп, но упорит. Smile
Все чакам да се върнат към фазата "глуповато и смешно" (за "интересно" вече загубих надежда), ама те забиват в посока "от глупав до абсурдно глупав".
Сега с носталгия си спомням епизоди като предсватбените на Томас и Зоуи. Това си беше забавление.

# 227
Сценарият е безумен, а сцените са мега изкуствените, но не мога да отрека колко ме радват Стефи и Фин. Тя май най-накрая осъзна какво е той за нея, а пък той дори не е спирал да й бъде безрезервно отдаден.Heart Eyes Най-накрая Стефи има шанс за друга голяма любов. В ранните години майка й така и не успя да се отдаде на друг освен на нейния си гламчо.
Само се надявам да не се окаже накрая, че Лиъм все пак е бащата, особено както май не плануват да правят нов тест. Но това ако го има навярно ще го пазят за след години, както беше с бащинството на Бриджит. Би било много тъпо, но всичко се очаква от ДиК.

# 228
Някой гледа ли как Вини избяга от лабораторията? Стига вече глупости!

# 229
Фин се оказва в надпревара срещу времето след шокиращото признание на Вини
Четвъртък, 11 март 2021: Днес в „Дръзките и красивите “ Вини бяга, Ридж извежда Стефи, а Томас се появява в кабината на Хоуп с големи новини.
В лабораторията Томас и Фин и двамата викат във Вини, за да дойдат чисти. Накрая признава на Фин, че да, бебето е негово - той е бащата! Вини не смяташе, че Фин някога ще разбере, така че няма да има значение. Фин е зашеметен, когато Томас възкликва: „Това няма да има значение ?!“ Вини моли Томас да му помогне - лекарят ще го уволни! Изведнъж Вин решава, че няма да слезе за това, отваря вратата на лабораторията и излита оттам. Фин казва на Томас, че е добре. Той трябва да намери сестра си и да й съобщи добрата новина; „Ще имаме бебе!“ Томас се учудва, че Стефи го е знаела. Фин предава и двамата, но когато тестът за бащинство се върна, те не го поставиха под въпрос. Томас го направи. Фин казва на Томас, че е причината истината да излезе наяве. „Не мога да ви благодаря достатъчно.“

Във Forrester Creations Стефи прекалено много обича Фин, за да го накара да роди бебето на друг мъж и казва на Ридж, че е свършено; тя си отива. Тя получава текст от Амелия и трябва да се прибере вкъщи и да накара Кели и паспорта й да се отправят към летището. Ридж изпарява, че тя си отива и само бавачката й знае и твърди, че не може да си тръгне, без да има дискусия. Стефи го моли да не казва нищо и чувства, че Фин може дори да почувства облекчение. Тази бременност разкъсва всички. Ридж я разпитва да избяга, но тя обяснява, че не става въпрос за нея, а за Фин. Ако нещата бяха различни, тя би искала да бъде там с Фин, но те не са. Тя няма представа колко време няма да я има. Ридж не го харесва и не е съгласен с него, но ще я подкрепи.

В кабината Хоуп и Брук разглеждат как това, което се е случило с брака й, изглежда толкова несправедливо. Лиъм пристига навън навреме, за да чуе оплакването на Брук, че вече са се изправили пред толкова много предизвикателства заедно. Той влиза и обещава на Надежда, ако тя остане с него, те могат да се справят заедно. Лиъм осъзнава, че го прекъсва и предлага да си тръгне, но Хоуп смята, че трябва да чуе какво има да каже тя. Лиъм пита какво може да направи, за да улесни това. Брук ги съветва да се изслушват, преди да си тръгнат, за да им даде поверителност. На вратата тя спира, за да им напомни, че имат красиво семейство.

След като е сама с Лиъм, Хоуп му казва, че знае, че се чувства ужасно и че я обича, но тя няма отговор за него за бъдещето им. Тя обобщава, че той има още едно дете от Стефи. Надеждата знае, че той ще бъде там за бебето и тя го обожава за него, но боли, защото не е тяхно да споделят. Лиъм посочва, че е била невероятна доведена майка за Кели, но Надежда му напомня, че сега обстоятелствата са различни. Тя изпитва противоречиви емоции, но усеща, че иска да поддържа семейството им заедно. Лиъм ще приеме това засега. Той я обича и никога повече няма да се откаже от нея. След като се усамоти, Хоуп светва при Лиъм, признавайки, че Стефи може да носи детето му. Томас нахлува. Нещо невероятно се е случило и тя няма да повярва.

Вкъщи Стефи проблясва през романа си с Фин, докато се готви да замине за летището, след което издишва и го отърсва.
Фин развълнувано нахлува в офиса във Форестър, само за да може Ридж да му съобщи, че Стефи напуска Лос Анджелис. Тя ще вземе Кели и ще отиде в Париж. Фин е объркан. Ридж признава, че това не е бизнес - и тя ще го убие, защото му е казал това, но си отива заради Фин и бебето. Фин трябва да я спре и няма да й позволи да се качи в този самолет. Ридж го гледа как се ухилен.
Извън скалната къща Стефи крачи и мисли за Фин. Изведнъж тя чува как той се обажда. Той заобикаля завоя и й казва, че не може да я пусне в Париж. Той има най-невероятните новини и я уверява, че всичко ще бъде невероятно за тях.

Следва в „Дръзките и красивите: Надеждата става загрижена, докато Томас разказва за битката си с Вини.

Не ги гледам , само пускам  гугъл-превода .
Томас става порядъчен и добър !?!? Хоуп да не вземе да се влюби в него Stuck Out Tongue Winking Eye

# 230
Следва в „Дръзките и красивите: Надеждата става загрижена, докато Томас разказва за битката си с Вини.
Не ги гледам , само пускам  гугъл-превода .
Томас става порядъчен и добър !?!? Хоуп да не вземе да се влюби в него Stuck Out Tongue Winking Eye
Ааааа, не! Не съм съгласна, ако ми е останало някакво подобие на ентусиазъм относно ДиК. Smile Хоуп да си остане невлюбена в Томас. Поне това, моля!
Каква битка с Вини? Smile Вини драсна като плъх и се не виде.
Което ме подсеща - какво ли стана с доктор-дизайнер Пени?

PS Фин предлага женитба на Стефи, но още не й е казал за промяната на теста.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 21:02 от Elmindra

# 231
Някой гледа ли как Вини избяга от лабораторията? Стига вече глупости!
Аз го гледах. Човек не знае да се смее ли, да плаче ли.Satisfied
Ами сцената със Стефи и Фин днес? Дори не се бяха постарали да поставят камерата на подходящ ъгъл и си личеше, че тя си говореше сама.Satisfied
BTW тук май не сме обсъждали, че дубльорката й в някои близки сцени с Фин всъщност е съпругата му, която някога беше играла Кейтлин.

# 232
Кейтлин си я спомням като физиономия, но напълно съм забравила историята й.
Вини също е женен за бивша участничка в ДиК - Бевърли. Обвиниха я, че е снимала моделите на Форестър и ги е дала на Джаки, а всъщност беше Пам.
Добрите стари дни, когато уж имаше охрана и модни ревюта. Angry

# 233
Кейтлин беше първата обща изгора на Томас и Рик, ако не се лъжа. Още тогава Бел се опитваше да изправя наследниците на Брук и Тейлър един срещу друг.
Помня и Бевърли, беше една от многото Брук wannabe-та, които бяха вкарвани в сериала с големи надежди да са новото златно лице на бедните момичета-опортюнистки. Но и тя като всички останали не стигна доникъде. Самата актриса ми е много симпатична, тя си стана и звезда след като напусна ДиК. Jane the Virgin беше един път. Grinning
Пуснали са някакво специално видео за Стефи и Фин. Голяма любов, голямо нещо... Чудно ми е дали Бел не планува да ги остави щастливи заедно за малко по-дълго, както бяха Ридж и Тейлър. Тя най-малкото трябва да е луда, за да блее точно сега по Лиъм.
https://fb.watch/4gAxL1hhpk/

В последния обзор на рейтингите ДиК губи мощно зрители. Отново само GH е с позитивни цифри. Не е никаква изненада, там всяка седмица има някакво дългоочаквано разкритие и куп други интересни сюжети.
В Dailymotion са започнали да ги качват и с хубаво качество. Ето епизода, в който Чейс разбира, че Фин може да му е баща (в следващия епизод се разбира, че наистина е Grinning).
https://www.dailymotion.com/video/x7zwk0e

# 234
Пуснали са някакво специално видео за Стефи и Фин. Голяма любов, голямо нещо... Чудно ми е дали Бел не планува да ги остави щастливи заедно за малко по-дълго, както бяха Ридж и Тейлър. Тя най-малкото трябва да е луда, за да блее точно сега по Лиъм.
https://fb.watch/4gAxL1hhpk/
Това е промото за седмицата, вчера го нямаше. Ето по-удобно за гледане:
Скрит текст:

В последния обзор на рейтингите ДиК губи мощно зрители. Отново само GH е с позитивни цифри. Не е никаква изненада, там всяка седмица има някакво дългоочаквано разкритие и куп други интересни сюжети.
В Dailymotion са започнали да ги качват и с хубаво качество. Ето епизода, в който Чейс разбира, че Фин може да му е баща (в следващия епизод се разбира, че наистина е Grinning).
https://www.dailymotion.com/video/x7zwk0e
Как няма да губят зрители? То не става с нищо, както са си въобразили. Още не съм гледала епизодите и не бързам.
Фин? И в GH ли има Фин?

PS Поне все още не нападат феновете и не разправят, че провалът на сериала е тяхна вина.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 21:14 от Elmindra

# 235
Според мен Бел точно това си мисли- как може хората да не оценяват труда му.Satisfied Все пак това е човекът, който си вярва, че този труд струва нещо.
ДиК ги държи единствено това, че ги излъчват по CBS. Личи си, че те и Y&R са с по-високия рейтинг само защото ги дават точно по тази телевизия.

Иначе да, и в GH има Фин- братът на Чейс, за когото се оказа, че е спал с майка му и всъщност му е баща.Satisfied Явно по сапунките е сезона за чудене дали някой с името Фин е бащата хаха...

# 236
Иначе да, и в GH има Фин- братът на Чейс, за когото се оказа, че е спал с майка му и всъщност му е баща.Satisfied Явно по сапунките е сезона за чудене дали някой с името Фин е бащата хаха...
LaughingLaughingLaughing Много ми хареса. Помислих си, че е нашият Фин. Smile

# 237
Вчера пропуснах , но това е от днес :
Вторник, 16 март 2021 г.: Днес в „Дръзките и красивите“ , скептично настроени към претенциите на Хоуп, Лифа разбира цялата история и Томас зашеметява Ридж и Брук.
Извън къщата на Стефи в Малибу, тя просто не може да повярва, че двамата с Фин се женят и имат бебе ... бебето си. Фин я прегръща.
        Те се местят в къщата, където Стефи все още не може да преодолее промяната на съдбата си. Тя твърди, че Фин ще стане баща и иска да знае всичко за случилото се. Фин обяснява, че Вини е смятал, че ако Лиъм е бащата, това ще доведе до разрив в брака му. Стефи е объркана. Фин я просвещава, че Вини е смятал, че проправя пътя на Хоуп и Томас да бъдат заедно. Токът се обръща към бебето и Фин казва, че е роден за това. До там беше дълъг път, но те вече са семейство. Стефи пита за Томас, а Фин обяснява, че не е бил наясно какво става - всъщност той е разкрил Вини. Той е герой. Стефи се притеснява, че просто казва това, за да я защити, но Фин отново заявява, че му дължат огромна благодарност. „Ние сме отвъд благословението.“
        Стефи се учудва, че смята, че този ден ще бъде пълен със сълзи. Тя припомня, че всеки инстинкт в тялото й й е казвал, че бебето е негово и сега те най-накрая могат да бъдат заедно и да имат живота, който винаги са искали. Фин чувства, че е спечелил от лотарията и закача, че ще има много от него и много мръсни сиви пилинг. Стефи ги обича; той ги носеше, когато тя го срещна за първи път. Тя е толкова щастлива, че го има. Фин я обича толкова много и той обича това малко бебе. Няма търпение тримата да започнат съвместния си живот. Стефи и Фин споделят целувка.
В кабината Лиъм се присмива - Томас е на път да разкрие, че отново е променен мъж. Надеждата обяснява, че това е свързано с него, а Томас казва, че това ще промени живота му завинаги. Лиъм все още не вярва на брат на Стефи, затова Томас решава да отиде. Надявам се да му благодаря. Веднъж сама, Хоуп предава на Лиъм, че току-що е открила невероятни новини. Тя хеджира: „Това е нещо, което всички искахме.“ Надеждата предупреждава, че може да не му е лесно да чуе; ще бъде шок. Лиъм може да се справи с всичко след всичко, което са преживели. Тогава надеждата се колебае обяснява, че става въпрос за бременността на Стефи. Тя се оттегля, за да предупреди, че това няма да реши всичките им проблеми и много хора ще бъдат развълнувани, но Лиъм може да има чувство на загуба.
        Надеждата накрая заявява: „Бебето на Стефи. Ти не си бащата. Лиам се хихика; статистически невъзможно е тестът за бащинство да е грешен. Надеждата настоява, че е истина; Томас току-що й каза. Лиъм не го купува предвид източника. Надеждата обяснява, че Томас е открил приятеля си Вини да промени резултатите с надеждата тя и Томас да ... Лиъм започва да се отклонява, така че го уверява, че Томас няма нищо общо с това; първото нещо, което направи, когато разбра, беше да дойде и да й каже. Лиъм се навива, когато започва да потъва, че Стефи не носи детето си, а Фин е бащата.
        Във Forrester Creations Брук и Ридж минават над Фин с надеждата да спрат Стефи да отиде в Париж. Ридж се надява да я настигне и да даде своята страна на историята. Те прекосяват Стефи и решават да си тръгнат, защото тя носи бебето на Лиъм и иска да е било на Фин. Ридж се опитва да си представи Фин, който я убеждава да остане, но Брук не знае какво би могъл да каже, за да промени решението си - напускането е единствената й възможност.
        Точно тогава Томас нахлува. Ридж забелязва белега на лицето му. Томас изригва, че трябва да говори с него, след което изпада в паника, когато Ридж разкрива плана на Стефи да избяга в Париж. Томас предупреждава, че не могат да я пуснат - тя не знае истината за бебето. Брук и Ридж са смаяни и онемели, когато той възкликва: „Не е бебето на Лиъм, а Фин!“

# 238
LaughingLaughingLaughing Много ми хареса. Помислих си, че е нашият Фин. Smile
И нашия след някое и друго десетилетие може да се окаже баща на към 30-годишен мъж.Satisfied

За днешния епизод да отбележа колко смешно ми беше точно Брук и Ридж да не могат да зацепят веднага какво им казва Томас. Те най-добре от всички трябва да са наясно колко лесно се сменя бащинство, дори е добре в такива ситуации да настояват да се правят по няколко теста.Satisfied
-Бащинството на Бриджит беше сменено
-Бащинството на Томас беше сменено
-Бащинството на Хоуп беше сменено
-Бащинството на Ар Джей беше сменено
-Бащинството на Дъглас беше сменено
-Бащинството дори на самия Ридж беше сменено Satisfied
-При Джак пък беше сменено майчинството Satisfied
100 про имаше и още...

Добре, че поне Томас не се мота много и поне на тях им каза веднага, щеше да е твърде комично и те да не могат да го разберат 1-2 епизода.

Стори ли ми се или Лиъм не беше съвсем доволен, че не е бащата? Това съвсем би му прекъснало пътя към Стефи и би дало голям коз на Фин (не че по сапунките тези неща значат нещо, де).

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 22:54 от SG7

# 239
-Бащинството на Хоуп беше сменено
-При Джак пък беше сменено майчинството Satisfied
Историята с Джак беше толкова абсурдна, че още се смея, като се сетя. Сменяха бащи на поразия, ама си мислех, че няма как да сменят майката. Колко съм била наивна. Laughing
За Хоуп ще те поправя - там бащинството не беше сменено, всички знаеха, че е Дийкън, само криеха от Бриджит.
Стори ли ми се или Лиъм не беше съвсем доволен, че не е бащата? Това съвсем би му прекъснало пътя към Стефи и би дало голям коз на Фин (не че по сапунките тези неща значат нещо, де).
Не съм гледала нищо тая седмица и не мога да се изкажа от наблюдения. Ама съм убедена, че не ти се е сторило. Лиам никога не е харесвал, когато Стефи или Хоуп му се изплъзват по някакъв начин, човекът иска да е сигурен, че има нещо в резерва. И ще си е такъв, докато продължава сериалът. Няма да го променят, няма да има развитие. Точно като Ридж ще изпълнява функцията на голям атрактор за жените, ако и в неговия случай да е по-необяснимо. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт