Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно пробиването на дупки за обеци?
Какви са мненията за карантината в училище?
Какви са мненията за академичните постижения на учениците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно пробиването на дупки за обеци?
-
Какви са мненията за карантината в училище?
-
Какви са мненията за академичните постижения на учениците?
-
Какви са мненията за дисциплината в училище и нейното въздействие върху ученето и академичните среди?
-
Какви са мненията за учебните предмети, учебните материали, учебниците и учебната програма?
. Вчера има 6 по английски на устно изпитване, много съм доволна, каза, че само един глагол е объркала. Е- обучението стартира, да кажем добре, имат опит и известна рутина, тя е старателна, все още и не пропуска час, внимава и взима участие, пу-пу за сега:smiles: Аз тази седмица съм хоум, но от другата(да сме живи и здрави, че прекият ми началник е с Ковид, а ако съм контактна с някой, това е той) би трябвало да съм на работа и детето ща се оправя само. Това не е ново за нея, от 4 клас се оправя сама, по стечение на обстоятелствата. Да сме здрави това е важно, а болните да оздравяват!