Шестокласници през 2020/2021

• 28 112
  • 810
  •   1
Отговори
# 690
Ние от утре минаваме онлайн, класната им е с полож. тест от вчера. Интересното, е че преди половин час се появи съобщение в сайта на училището, че карантината е от 07.11.,а те вчера и днес си бяха на училище. Просто нямам думи..
И при нас беше така. За начална дата на карантината вземат последния ден на контакта с установения положителен. Те продължават си ходят на училище и да си общуват, събират се на школи, на състезания с деца от други училища, а когато обявят карантината, тя се оказва седмица.

# 691
  • Пловдив
В Пловдив решиха централно за всички училища в града - от 6 до 12 клас онлайн до 22.11.

# 692
Ние от утре минаваме онлайн, класната им е с полож. тест от вчера. Интересното, е че преди половин час се появи съобщение в сайта на училището, че карантината е от 07.11.,а те вчера и днес си бяха на училище. Просто нямам думи..

Дано бързо да се оправи класната ви, а за ДО не се учудвай, всеки чака до последно и инфото някъде идва с дни закъснение.

Незнам да се радвам ли или да се ядосвам, почти навсякъде минават на ДО, при нас ще чакаме за инфо, мойта нищо не е споменала за отсъстващи днес, учителите които отсъстваха в началото се върнаха, от тази седмица и учителката по музика. Дано наистина да нямаме заразени и да ни се размине, ако е така ще се радвам, но децата недоволстват че ще са присъствено, иди че ги разбери, до вчера ревяха да ходят а сега реват че не искат присъствено.

# 693
Ние със сигурност ще сме от последните преминали на ДО. Нашата директорка е от тези, които със зъби и нокти ще се бори за присъствено. И по време на грипни ваканции е така. Нямам идея какво й носи това. Силно съм притиснена обаче. Ние сме в къщи хоум офис, детето ходи на училище. Някак си не ми се връзва.

# 694
Утро, пожелавам на таткото да се оправи бързо, а на вас нищо да ви няма.

# 695
  • София
И за мен е много странно да се налага карантина със задна дата. За учениците това е последниият ден, когато са били на училище и детето също е било. Но щом децата са били под карантина и на училище, това не е ли нарушаване на карантината?

# 696
  • Майничка
Зависи кога са излезли резултатът от теста и предписанието от РЗИ.

# 697
# 698
  • София
Оф, пак ДО.

# 699
  • София
Доколкото мернах в информационния поток и за Бургас се отнася същото.

Ние тъкмо имахме писмо в Школото за контролно по история в понеделник и моичкият въздъхна тежко, въпреки че уж си пада по предмета. Сега като му казах, че явно контролното ще е в електронна среда се захили и повдигна вежди закачливо няколко пъти Joy

# 700
Според новото решение на софийския щаб минаваме на до,класната написа,че нищо не знае и утре ще даде указания на децата,тъй като ще учат присъствено.ПСР-на болното дете е -,но пък съседни две паралелки са карантинирани от вчера.Зарадван беше,че ще е на до и заяви,че ще положи максимални усилия да е сериозен и стриктен, освен това вече имал опит(дано удържи на думата си).Определено децата са уплашени от ситуацията с карантината и болното дете и в час на класа ще се вкл.психоложката да си поговорят.Това се знае,че е резултат от жалбата на майката на въпросното дете с t.
Иначе днес има 6-по англ.език и 5-по география и 5- по чп.

# 701
  • София
Май и за Варна излезе аналогично решение. Или поне аз чак сега го видях.

# 702
Моят шестокласник продължава да си ходи присъствено. От неговата паралелка са 7 деца в клас и 17 електронно. Казва, че му е идеално така. С повече деца се среща на тренировките следобед. Другите шести класове са с повече деца присъствено.

# 703
  • в очите на дъщеря ми
Пфууу, най-накрая, щерката е много доволна... аз не съм, но ситуацията отдавна е  извън контрол! Иначе 6 по БЕЛ и 5 по музика, а да и поредната забележка за дисциплината...като ми  разказа защо се хилих и аз...не съм добър пример.

# 704
ДО и при нас от утре. Детето е на седмото небе от щастие. Ще трябва да се оправя сам в къщи. Уж до края на другата седмица, но силно се съмнявам. А дори няма много болни при нас, в училището съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт