90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема IV

• 21 866
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Защо пък не, ако може.

Е няма лошо де.

Иначе на Георги брака може да е бил, за да си уреди статута. И аз имам един познат, който плащаше на някаква американка да му е жена заради документите, но иначе нямаха нищо общо.

# 106
Сега нали се сещаш, че това, което си написала ще се появи под формата на статия в разни медии от типа на Марица? Не съм стопроцентово сигурна, обаче често съм виждала преди, като се коментира нещо в темите за реалитита (и по-конкретно за участници) - и после - хоп! - статия...

П.п. Пуснах си новия епизод - изглежда Флориан е единственият в предаването, който може да произнася Георги правилно. Направо ме изненада))

П.п.2. Епизода с предложението:

Той каза, че няма деца, тя го пита няколко пъти.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 13:40 от pppqqq

# 107
  • Sunshine state
Гледах епизода вчера - няма деца Гошето, ама Дарси много го ревнува от някакви фенки в Инстаграм. Май и повечко си пийна, та му заформи един цирк. Флориан както винаги нълми като бит за...к и само повтаря "да, бубу". 😂

# 108
Гледах епизода вчера - няма деца Гошето, ама Дарси много го ревнува от някакви фенки в Инстаграм.
Е така са каките с младите гаджета, да си беше хванала някой чичо, и нямаше да се нервира 😸

# 109
Стига тоя чичо да не е Коко Динев Grinning

# 110
# 111
И заживяха ли щастливо отвръщат на удара - не съм го гледала много до сега, пуснах си трети епизод и започнаха с бисер: Анджела за Майкъл: "Чудех се защо толкова харесва гърдите ми, после разбрах, че майка му го е кърмила докато е навършил 9" Astonished

# 112
Снимката е един път, с описанието към нея😂

"Колт успява да открие ново момиче от Бразилия, но не всички са толкова ентусиазирани от факта. 😂 Мислиш ли, че тя е жената? Разбери тази вечер в новия епизод на „90 дни до сватбата: Заживяха ли щастливо?“ от 21:00 часа."

# 113
Друг интересен факт от епизода по-горе (да не забравя да го напиша) - мама Деби като млада е работила като танцьорка на пилон. Споделено от Колт...

# 114
Идеалната половинка за мама Деби

# 115
  • In transit
Хахахаха, този от някой турски сериал ли е?

# 116
Хаха, е да, това е Али Раза - титан.

# 117
Да, но той е гей, не става...

# 118
  • София
Да, но той е гей, не става...
Да, бе, сериозно ли 😂

# 119
Четох го преди време в някакъв вестник (майка ми понякога си купува едни такива жълти...) - и ако се потърси в Гугъл излизат такива статии, но не знам дали са достоверни: https://pik.bg/%D1%88%D0%BE%D0%BA-%D0%B8-%D1%83%D0%B6%D0%B0%D1%8 … 0-news575143.html

Общи условия

Активация на акаунт