90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема IV

• 21 868
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • у дома...
pppqqq, ти уби всичко детско в мен. 😂

# 121
  • Sofia
Деби е била хубава на младини. 

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 22:49 от Doli

# 122
Да, някой беше поствал по-рано снимки на Деби. Наистина е била хубава. Смятам, че женската красота не се губи, стига да се подчертава и поддържа. Но когато се носиш късо подстригана, оставиш си сивата коса, бабешките очила, смъкнатите дрехи...няма как да се получи. При Деби има голяма разлика от младините и сега.

# 123
  • София
Пик лъжат, не знам за тази новина, ама приятелка работеше там и я караха да си измисля, затова и напусна.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 00:07 от Niya-

# 124
  • София
Мен от вестник Марица преди 100 г ме спряха да ми зададат въпрос ( за Коледа нещо беше) и накрая една моя дума нямаше иначе ми бяха изтипосали снимката. Joy
 Извинявам се за офтопика, ама като стана въпрос за измишльотини не се сдържах. 😂

# 125
  • Sunshine state
Деби ми е отвратителна и трудно мога да си я представя някоя засукана хубавица. Супер запусната и направо сбабичосана ми е. 😆

# 126
  • In transit
Да, някой беше поствал по-рано снимки на Деби. Наистина е била хубава. Смятам, че женската красота не се губи, стига да се подчертава и поддържа. Но когато се носиш късо подстригана, оставиш си сивата коса, бабешките очила, смъкнатите дрехи...няма как да се получи. При Деби има голяма разлика от младините и сега.
Според мен ако смени формата на веждите ще изглежда една идея по-симпатична.

# 127
Да, ето сравнение (сега и преди):

Загубила се е красотата в този случай. Затова пък Колт е около 35 и е природно грозен.

# 128
Като я гледам Дебито, нашенските свекърви пасти да ядат... Колт бил си изпуснал възможността за самостоятелни решения защото се бил провалил първия път 🥴
А сега пък вече и против това Колт да има деца, мче как, нали трябва нея да я гледа, не жена и деца 🥴

# 129
Нея и 5-те котки. Не й трябват внуци.
Ще видите една сцена в края на сезона между нея и Колт - той уж беше взел решение да се промени и да стане по-самостоятелен, но изглежда все едно къса с нея ... Обаче във финалното интервю си бяха както винаги.

# 130
За жалост, имам няколко такива познати, без бащи, които заради майките им са сам-сами, ни жена, ни дете, ни коте. А вече са на по 50+ години, майките починаха....

# 131

Британи си търси белята, обиждайки исляма. Даже се чудя как не я е страх. Йордания не е сред най-безопасните арабски страни за жени-чужденки.

Напротив, една от най-безопасните е. Ходил съм неведнъж. Светска и нормална държава. Да иде в Саудитска Арабия и там да обижда исляма, със сигурност ще й е за последно. Мега проста е Британи

# 132
Йордания принципно е туристическа дестинация, заради Петра. Би трябвало да са свикнали със западняците. Но едно е да продават джунджурии на туристи и да ги развеждате камили, друго - да ги направят част от семейството.

# 133
Не само заради Петра.... Йордания, Ливан, Египет, Тунис, Мароко, ОАЕ, Катар са много по-светски настроени. Пробвайте Йемен, Саудитска Арабия, Судан... там вече става интересно. И от неарабските държави да спомена Иран... направо "рай" за жената  Grinning (а в Афганистан... по-добре да не се раждаш жена)

# 134
Ох, горкия мъж на Ариела. Работи като хореограф, като личен треньор, в цирка и през нощта като танцьор в бар.. за 500 долара на месец.

Общи условия

Активация на акаунт