Лаковe за нокти - 144

• 36 028
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Essie с нова колекция.Нали е лъскаво ,но само 2 лака си харесах.Май не е достатъчно лъскаво 😁😁Харесвам червен лак,но не и не...
https://youtu.be/rQOSQ4fK5aY

# 106
Джаста, много нежен маникюр ❤ Много те харесвам с тази форма на ноктите❤
Аз пак съм цикламена. Днес минах през Лили за тиквения Гел Шайн на ГР, но го нямаше...Рових, рових, но не го намерих....За утешение се запасих с още една бутилчица от перления оранжев Флормар и златистия брокат на 21❤ А, и основата на Есенс от последните страници против разслояване взех да го пробвам

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 18:09 от georgieva88

# 107
  • Пеликания
Оф и аз се чудех за оранжевия на флормар. Взех го и после го оставих, че засега сякаш ми стигат толкова лакове Grinning И аз не можах да намеря тиквения на Gel Shine, явно така е трябвало Grinning

# 108
fifito80, маникюрът е супер! Нищо скучно не виждам в него!
Джаста, много нежно розово! 🌹
georgieva88, кой е този брокат? С гъбичка ли е нанесен? Много е хубав!

# 109
fifito80, маникюрът е супер! Нищо скучно не виждам в него!
Джаста, много нежно розово! 🌹
georgieva88, кой е този брокат? С гъбичка ли е нанесен? Много е хубав!
Елен, сух брокат е. Лакирам нокътя и докато е още мокър лака, топвам пръста. Обирам със суха четка около нокътя и притискам леко да се залепи и изравни. Отгоре няколко слоя топ, че попива доста😁

# 110
Essie с нова колекция.Нали е лъскаво ,но само 2 лака си харесах.Май не е достатъчно лъскаво 😁😁Харесвам червен лак,но не и не...
https://youtu.be/rQOSQ4fK5aY
Hmmmm!?!?! Американско стандартно Еси със дебелата четка! Това е чудесна новост!
(може и да не е новост, но аз сега го забелязах и съм доволна, защото заради четката никога не купувам стандартните, а само дълготрайната им формула и европейските издания)

# 111
Много ми харесват тези Есита Heart Eyes

# 112
  • София
Здравейте, момичета! Поизпуснах няколко теми, но нещо ме завъртяха нещата и нямах много време и желание да се занимавам с лакове. Не съм спряла да си купувам и мажа де, но някак нямам на моменти го правя по задължение (лакирането, не купуването на лакове). Напоследък имам доста лични притеснения и май пак се завърна страстта ми за лакове, един вид като опит да мисля за нещо, което ми е приятно.
За Халоуин няма да правя нищо като маникюр, основно защото съм супер зле в декорациите Grinning От няколко дни издирвах някакъв есенен оранжев цвят и вчера най-после си купих разкошния Orange is the new black на Катрис - страхотен, много есенен и тиквен Simple Smile Чакам и една поръчка от Додис - един друг Катрис от серията ICONails - цвят 90, който го поръчах като за оранжево, но май ще се окаже червено; както и един от серията Cosmic Lights на Есенс - ще ви държа в течение дали ми харесват.
Виждам, че сте коментирали масла за нокти - аз съм изключително доволна от маслото на Икаров; мажа се винаги, когато имам време преди да се лакирам (не знам дали това е най-правилно,  но на моите нокти им се отразява много добре), а понякога (но доста рядко, ако трябва да съм честна) правя и курсове от по седмица, в които всеки ден се мажа само с него. Опаковката, която аз имам вече е на привършване и днес мислех да ходя до Лили да го издирвам. Онзи ден ми се наложи да преподредя лаковете си, защото вече не се побираха в шкафа, в който ги държах и реших, че е чудесна възможност да ги преброя - за моя изненада, оказаха се по-малко, отколкото си мислех (около 60 парчета), което някак ми даде порив да си купя още няколко - така че напред към Лили за лакове... за  масло за нокти, де Simple Smile

# 113
Дами, какъв лак за печати ползвате? Взех си някакъв на Есенс от стара колекция за печати- нищо не се получава. Печатите не излизат изцяло, а ако се получат и ги мацна на нокътя- не са достатъчно дефинирани и приличат на мацаница. Гледам да съм максимално бърза винаги, не смятам, че проблемът е в мен. Joy Приемам и всякакви съвети за тия пусти печати.

# 114

Розовия цвят ми е любим 🌺🌷 това ми е пети път в който се лакирам сама Simple Smile по препоръка от тук купих олиото за кожички eveline, има чудесен аромат на праскова или на кайсия може би 🥰

# 115
Маринела, кое е розовото? Heart
Аз да дам отчет, че един прост лак на марката 21 ми стои вече пети ден като чак на четвъртия ден се оголиха леко връхчетата- но е доста приемливо. Със същите база и топ ГР Гел шайн започна да се отчупва и пада на люспи след по-малко от 12 часа...Приемам съвети с каква база и топ тези Гел шайн лакове се задържат поне за 3 дни!!!

# 116
Маринела, кое е розовото? Heart
Аз да дам отчет, че един прост лак на марката 21 ми стои вече пети ден като чак на четвъртия ден се оголиха леко връхчетата- но е доста приемливо. Със същите база и топ ГР Гел шайн започна да се отчупва и пада на люспи след по-малко от 12 часа...Приемам съвети с каква база и топ тези Гел шайн лакове се задържат поне за 3 дни!!!

# 117
  • Пеликания
dolce аз нямам такива проблеми с Gel Shine. Използвам като база или активния заздравител на Perfect или една на GR, а топ - любимеца на Perfect.

# 118
С активния заздравител на Перфект и със Спийд драй бях и аз...не знам, може да е проблемен конкретният лак (дано, пак ще му давам шансове Grinning ).

# 119
Ехеййй момичета- много бързо напредвате с темичката- както винаги красота е заляла страниците. Аз съм с едно кафяво с неуловим меден шимър- особено без слънце. За печати използвам лаковете на Борн прити от Алито имам само 3-4 основни цвята , за другите импровизирам с по- плътни обикновени лакове.

Общи условия

Активация на акаунт