Лаковe за нокти - 144

• 36 031
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • В полите на Пирин планина
Неделен маникюр:

И лаковете:

# 121
# 122
Зоя откъде купувате ?

# 123
  • София

Имат сайт http://www.beauty1bg.com/node/435. Офисът се намира в Младост 1, София, на бул Сахаров / дано не бъркам ул./ Близо едо метростанция Младост 1.

# 124
  • В полите на Пирин планина
Само от beauty1 съм купувала лакове на Zoya. Но мисля, че вече не ги продават.

# 125
  • София
Само от beauty1 съм купувала лакове на Zoya. Но мисля, че вече не ги продават.

Продават ги, но има само определени цветове.

# 126
Здравейте момичета!
Записвам се при вас да гледам най-вече красоти. Аз рядко се класирам или ходя на маникюр. Правех си сама наколко пъти печен, но се отказах поради лични причини и мое удобство най-вече. И се завърнах на обикновените лакове. Имам от преди 2-3г лакове които са се добре и са ми любими. Основно харесвам телесни и пастелни цветове, но и 1-2 пъти годишно слагам и други, като червен например Simple Smile
Ще си запиша кои поръчвате от али, както и печати и лепенки, които в моя град едва ли ще намеря Simple Smile
По темата за Хелоуин, нямам нищо против за разнообразяване на сивото ежедневие. Децата си имат костюми и се кефят на атмосферата вече няколко години и всичко е до там. Бих си направила и маникюр, ако ми се удаваше и имах време Simple Smile))

# 127

Още на лятна вълна.

# 128
Брейнбъг, Георгиева, Джаста, Фифи, Маринела и всички останали, страхотни сте ❤️❤️❤️
От мен Перфект и 21 💅

# 129
Еее, момичета, страхотни сте.
Брейн, просто прекрасно.
Лейди, много красиво.
Валето, ах, колко хубаво червено, прекрасен слънчев маникюр.
Чери, твоя също, толкова свеж и слънчев.
Катерина, ау, много хубаво зелено и  комбинацията с жълтото ти се е получила много приятна.
Чудни, чудни сте всички. Heart Eyes

# 130
Кой е номерът на 21? Green Heart

# 131
  • Bulgaria
В търсене съм на подобен зелен лак. Сещате ли се за нещо подобно?

# 132
Благодаря много, момичета HeartHeart Джаста не знам защо като видях това се сетих за теб Grinning https://www.instagram.com/p/CFcr3BPhCh4/ , нали си експериментатор и те бива с четката Blush

# 133
Брейн, пробвах аз нещо подобно, ама не ми се получи. На клипче изглежда много лесно, но на практика не се получава точно така. Май нямам и ми трябва и подходяща четка. Но пак ще опитам, този път по сериозно, белким стане нещо. Ако да, ще покажа веднага. Макар, че техниката на рисуване върху мокър лак дава почти същия или поне много подобен ефект, а е много по лесно постижима и нея поне я "владея" Wink. Grinning

# 134
Brainbug, разкошно е станало. Ваденки са тези листенца?
Аз веднъж се пробвах с тази техника с четката и нищо не ми се получи.. някаква мацаница Grinning

Общи условия

Активация на акаунт