Лаковe за нокти - 144

• 36 040
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
bl00dflowerz , благодаря! Печати са листенцата Blush

# 136
  • София
В търсене съм на подобен зелен лак. Сещате ли се за нещо подобно?

Виж 498 Celadone Glaze (по-сивеещия на снимката) и  491 Wild forest на Флормар.
Скрит текст:

A ето и снимка на моите "тиквени" нокти:
Скрит текст:
]

# 137
Чудни нокти сте показали! Аз се реших въпреки късите нокти да извадя любимата си есенна колекция на China glaze - Autumn Nights- единствената ми пълна колекция на Чайна, Scandalous Shenanigans беше избран за следващите дни.
Скрит текст:
Много ми е трудно да избирам, 150 лака чакат да бъдат лакирани, и обикновено все се спирам на новите попълнения, а по-старите потъват в забвение....

# 138
В търсене съм на подобен зелен лак. Сещате ли се за нещо подобно?

Този е на Flormar full color FC24

# 139
# 140
  • Берлин
Прекраснииииии
Аз обичам Хелоуин, шантаво и цветно. Живея от години в чужбина, съпругът ми не е българин. Изобщо ми е непонятно "това не е наш празник" и подобни. Празнувам всичко, за което имам настроение.
Мамееее, искам я и аз тази Фрида
Аз така (не съм непочистена,а с изранени до кръв кожички от дезинфектантите. Опитах всичко, похвалено от десет теми насам-резултат нула)

# 141
# 142
Като съм в София ще отскоча до офиса в Младост, нещо съм на вълна гел и ще взема и гел лакове на Зоя.

# 143
  • София
Такааа...Идвам с червено, но съм леко озадачена. Ето лака сега

А ето го цвета от преди една година

Нямам обяснение как се е променил цвета Thinking

# 144
Долче, лак 21 - номер 34 🙂
Джулс, не знам как се е променил цвета, но е хубав и на двете снимки.
Пени, много нежно.
Джаста, всички вярваме в теб 😘

# 145
  • В полите на Пирин планина
Явно с времето някои лакове се променят.
Така любимият ми лак на China Glaze - Ring in the red е принципно ярко (коледно) червено с частички. Онзи ден си подреждах лаковете и почиствах гърлата на някои шишенца и установих, че е станал с различен, към виолетов нюанс, но той е доста стар лак - сигурно на 4-5 години. Не, че е грозен, но... е много странно.
В тая връзка се ужасих колко много лакове имам и колко много от тях не съм ползвала поне година... Simple Smile

# 146
  • София
Явно да - променят се, но и аз имам лакове на години, но такова нещо ми се случва за пръв път Grinning

# 147
Голяма шарения сътворих:)
Друг беше планът, ама ще се погледам няколко дни и така:

# 148
  • Варна
И на мен ми се е променял цвета на лак - един супер нежен светлолилав пясък на ГР стана някакво ужасно мръснорозово-кафеникаво. Изхвърлих го, защото беше и много утаен, и дори с клечка за зъби не можех да го разбъркам добре.

# 149
Брейнбъг, този Флормар ФК 24 ми е голяма мъка- срещам го на бройка само в ужасно утаен, разслоен вид или пък като част от комплектите им с по 7 лака в кутия...нито едно от двете не ме устройва...А цветът е просто разкошен!
Грийни, много хубава комбинация от лакове Heart
Джаста, точно така, вярваме в теб Grinning

Общи условия

Активация на акаунт