Лаковe за нокти - 144

• 36 043
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Набързо показвам, защото не е нещо особено. Чак на снимката видях, че имам брокат по пръстите.

# 151
Добър ден, прекрасни ❤ Идеята я видях във ФБ и многолик допадна, е беше малко по - различна, ама 😜 Чертичката е любимото алуминиево тиксо,под този път предписа го изрежат на тънко го лакирам със златен лак😜 Снощи точно намерих да си поръчам тиксо за нокти на чудна цена и то се оказа, че е свършило сребърното 🤣 Та, си поръчах черно и златно и някоя и друга ваденка 😜

# 152
Георгиева, моля те, покажи това алуминиево тиксо как изглежда, имам съмнение, че и мъжа ми работят с такова или поне имат косвен досег с такова във връзка с професията му. Да му покажа, че ако имат да ми домъкне да се глася и аз. Wink Grinning Пп Много хубав маникюр и декорация. Heart Eyes

Пп Видях в нета какво представлява(но покажи и твоето да сравня правилно ли съм се ориентирала) , а сега да те питам - надигат ли се крайчетата му след залепване или прилепва плътно.

# 153

https://www.instagram.com/p/CGhIeicDmMM/?igshid=17qi9m2k2eff
Gilden rose -Color expert 132
Golden rose 357-червено
Catherine Arley -брокат
Декорация с печат 🌾🌾🌾

# 154
  • Измир
Ех, какви сме цветни всички! Толкова е хубаво да отвориш темата и да се порадваш на красиви маникюри.
Аз също имам доста стари  лакове, но не съм забелязала да има промяна в цвета. Съхранявам в плътно затворени кутии на тъмно. Но може би от топлината тук, лаковете много се сгъстяват. Днес съм в тъмно синьо

# 155
Момичета, аз не съм доволна от тези лакове на Golden rose, вчера лакирани и започнаха да се белят.... Мини лаковете им са по добри.

# 156
Флормар PL431 Tropic blue (да се включа малко в синия тренд и аз Grinning ) и любимия ми напоследък фин сребрист брокат на Бруклин:

Скрит текст:

# 157
  • Варна
Поради липса на време - пясък. Barry M Tiger Eye

# 158
Цял уикенд мисля за маникюри в синьо и зелено с много брокат, и накрая произведох това Joy

Не съм много за показване, а и доста се омазах, защото четката ми идва широка и топът се е сгъстил, но нали сме си свои Grinning
Лакът взех от Мориа на промоция, допадна ми как се нанася и колко е плътен.
Много ми стана смешно, защото в магазина продаваше един мъж и като го питах имат ли uv топа на mesauda, защото не го виждам изложен, отговорът беше "Не, имаме само от новата им серия, но той съхне бавно" Joy

# 159
аз отново идвам със спомени от 2013
и 2014
но нали не мога да се лакирам ... Sad
пръстът ми е малко по-добре, вече не е това
Скрит текст:
, леко се позатвори, нокътят се е надигнал и го закачам, нямам търпение да го извадят и да зашият пръста
Скрит текст:

# 160
Георгиева, моля те, покажи това алуминиево тиксо как изглежда, имам съмнение, че и мъжа ми работят с такова или поне имат косвен досег с такова във връзка с професията му. Да му покажа, че ако имат да ми домъкне да се глася и аз. Wink Grinning Пп Много хубав маникюр и декорация. Heart Eyes

Пп Видях в нета какво представлява(но покажи и твоето да сравня правилно ли съм се ориентирала) , а сега да те питам - надигат ли се крайчетата му след залепване или прилепва плътно.

Благодаря, Джаста ♥ На мъжо тиксото е такова
https://www.kamini-germant.com/bg/aluminievo-samozalepvashto-tikso/p1452.html
Взе го, за да изолира кюнците на камината, за да няма прах и като го видях веднага му измислих приложение Grinning Отрязала съм си едно голямо парче и си го крия в барчето зад бутилките, че да не се смачка. От него си режа с малка ножичка тънки ивици като ми трябва. Много цъцкава работа е докато изрежа еднакво дебели за всички нокти Grinning Като го залепя, в краищата го режа с клещите за кожички и притискам с връхчето им хубаво. От горе слагам топ и не е имало никога надигане или отлепяне. Свалям си го с лакочистител без проблем. Но трябва от първи път да се сложи правилно, че залепва на лака и го разваля, ако тръгна да го местя. Много е врътя, ама като нямам още тиксо за нокти Stuck Out Tongue

# 161
Не искам да звуча грубо или заядливо, но темата е за маникюри и снимки на смазани, ранени, инфектирани нокти и т.н нямат място в нея. Съвети и подкрепа - да, но снимков материал е излишен. Една дама преди известно време си пусна тук инфектираните нокти и отново имаше апели за съобразяване със съдържанието на темата, явно са били недостатъчно ясни 🙂

# 162
Цял уикенд мисля за маникюри в синьо и зелено с много брокат, и накрая произведох това Joy

Не съм много за показване, а и доста се омазах, защото четката ми идва широка и топът се е сгъстил, но нали сме си свои Grinning
Лакът взех от Мориа на промоция, допадна ми как се нанася и колко е плътен.
Много ми стана смешно, защото в магазина продаваше един мъж и като го питах имат ли uv топа на mesauda, защото не го виждам изложен, отговорът беше "Не, имаме само от новата им серия, но той съхне бавно" Joy
😂😂😂 Поне си казва човека.. Не знам коя е новата серия, аз имам някакъв топ лак на Месауда, който уж трябваше да е този UV, но ми казаха че било сменено само шишенцето, иначе бил същият.. За съжаление съъъъхнеее 2 часа, напуква ми лака отдолу, иначе има хубава широка четка и се нанася гладко, не се отдръпва за разлика от топ лаковете на Golden Rose и Trend it up, но това бавно съхнене ме убива и дори с капките на Essence не изсъхва по-бързо и съм се отказала да го използвам.

# 163
Е, този трябва да е бавносъхнещият значи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 164
UV топът е този:
Скрит текст:

Много го харесвам.
Мисля, че "новият" е серия shine n'wear, но не го питах честно казано Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт