Лаковe за нокти - 144

• 36 393
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Ето този имам аз.
Очевидно няма нищо общо с UV топа.

# 166
Един страхотен лак за есента. По принцип е магнитен, но топ-а му размива ефекта.. не знам защо. Затова си го намазах така

Masura Evening before the fireplace

# 167
  • Измир
Подсетихте ме, че и аз имам тиксо от Али -то 😃. Един единствен път го слагах и на другия ден ми се надигна.  Сега ще му дам още един шанс.

# 168
Лаковете са на Essence

И още една колекция на Essie
https://youtu.be/rhzJKPNMGFo

# 169
Пак сте показали големи красоти Purple Heart

Последните маникюри и от мен Simple Smile
Скрит текст:

# 170
  • София
Олеле, влюбена съм в тези Хелоуински Есита Blue Heart Знаете ли дали от БГ магазин/ сайт могат да се поръчат?

# 171
  • Русе
Много хубави лакове сте показали! Аз днес съм в златничко!

Скрит текст:

# 172
И аз се влюбих в Essie Blue Moon, от един месец ги сънувам, но е ексклузивна за Таргет американска серия, и ги няма никъде онлайн. Ако някой случайно ги види да свирка. В момента съм на лов за тази колекция
https://www.makeupmuddle.com/essie-roll-with-it-fall-2020-collection/
а зимната ще я пропусна, не ми допадна лакирана.

# 173
  • Bulgaria
Аз се включвам с един есенен маникюр. Една идея по-тъмен е отколкото ми се искаше, но все още съм в търсене на перфектното зелено. Smiley
Основният цвят е Trend it up Double volume & shine - 510. Черният цвят на показалеца е Classics Glamour - 178 със сух зелен брокат отгоре. Декорацията на безименния пръст е направена с печат, в допълнение с: Golden Rose Extreme Glitter Shine - 206 и Golden Rose Nail Art - 120.

Прилагам и снимки на предишния маникюр, който беше направен с Golden Rose Gel Shine - 52. Така изглежда при мен на 6-ти и 7-ми ден. Успя да издържи една седмица. Има оголване на връхчетата, но не е нещо фрапантно. Виждам, че доста от вас се оплакват, че тази серия не е трайна. По принцип на моите нокти рядко лак се задържа за по-малко от 5 дни. Основата е Perfect - Regenerating base, а топ лакът - Perfect - Speed dry.

Скрит текст:

# 174
И на моите нокти лак се задържа рядко за по-малко от 5 дни, но перленото зелено на ГР Гел шайн изби рибата Laughing Може би проблемът да е в конкретния цвят, още докато го нанасям усещам едно такова приплъзващо движение на четката с лак върху базата...Не е явно от моментно състояние на ноктите ми, защото лаковете и преди, и след зеления Гел шайн се задържаха нормално дълго...ще видим следващия път с друга база.

# 175
Ох, като ви гледам хубавите печати ми иде да се изям направо. Какво ли не правих и не, и не.... Няма братче.... За последен опит съм поръчала от Алиекспрес лак за печати на Борн Прити, и вече ако и с него не стане ги пускам тук. Ако си ги харесате-ваши са.
Ама много ме е яд, че не ми се получава 😭😭😭

# 176
Синьото, което ви показах снощи, грам не ми харесва на дневна светлина... Едва ще изтрая до утре да го махна, че не ми се занимава сега...

# 177
  • Bulgaria
Ще помогнем с печатите. Кое точно не се получава?
Основните неща са:
1. Действа се много бързо, защото лака засъхва и има вероятност да не може да се пренесе от шаблона на печата или от печата на нокътя.
2. Премахва се предпазното фолио на шаблона и винаги трябва да е чист и сух преди всяко използване.
3. Използват се много наситени лакове или такива за печати.
4. Прозрачният печат се почиства с ролка за дрехи или не много лепкаво тиксо, защото с лакочистител ще се замъгли.
5. С прозрачните печати се работи с леко движение тип "лодка", без силен натиск върху шаблона.

Отдавна снимах тези видеа за приятелка, на която не ѝ се получаваха печатите:

# 178
  • Берлин
Много ти благодаря,MK
Сега остава пълно инфо и как се оцветяват прецизно. Маме, май ти си спецът
Много сте полезни, сладурки

# 179
Аз пък моя прозрачен печат го натискам, сякаш твърдите работеха с въртеливо движение.
Папурче, какъв ти е печата?

Общи условия

Активация на акаунт