Лаковe за нокти - 144

• 36 913
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Бързо възстановяване, Бенчита!

# 511
Момичета, наполовина ноктите са ми жълти (не пуша) никога не са били така, малко след свалянето на гел лака се получи това оцветяване, някой имал ли е такъв проблем?
Аз бих те посъветвала да изрежеш до дъно, за да могат да се възстановят и да мажеш с масло. Винаги след гел лак правех това и се оправяха за 2,3 месеца.. случвало се е да отминат и 6 месеца за пълно възстановяване на ноктите.
Преди 4 месеца съм махнала гела лака и ги режех все до дъно,сега от скоро не ги режа, вече не са така изтощени, но пък пожълтяха

# 512
Благодаря ви, прекрасни! 💐

# 513
Постоянно редувам гел с обикновен (в домашни условия), не съм имала проблем с пожълтяване. Само след нисък клас червен/коралов лак.

# 514
  • София
Бенчи, безпроблемно оздравяване Flowers Hibiscus
От мен синичко Blue Heart

# 515
  • Пеликания
Бенчита, дано се оправиш по-бързо Hug
От мен нещо есенно.

# 516
Бебчета ,леко да минава ....и бързо възстановяване ❤️
MarieSt...много ми харесва 🍂🍂

# 517
Бързо да минава! Дръж ни в течение Hug

# 518
  • Берлин
Бенчи, бързо оздравяване!
ЧРД и на рожденичката!
При мен скука и апатия

# 519
Бенчита, бързо възстановяване ❤️
От може би 3 години не съм била с гел лак и мисля, че няма и да бъда повече. Половин година след него ноктите ми бяха адски тънки и се разслояваха постоянно. Търпение и много грижи трябват.

# 520
Бенчита, бързо оздравяване!
Всички показани нокти ме грабнаха, събирам си идеите ви за лаишко изпълнение после с наличните цветове.
Разгледах на Trend it up Royal Nude серията, никой не ме грабна, имам доста подобни, но си купих всичките цветове от Starlight серията, много приятен пясък, оказа се, че освен два на Зоя други пясъчни нямам.
Събирам предложения за латекс, който лесно се отлепя, снощи пак се остъргах до кръв докато махна моя от Born Pretty, накрая ще си поръчам голяма бутилка и ще си направя сама някакъв по рецептите от нета.
Не се получи точно както си го представях, за следващия път ще знам какви грешки да не правя
Скрит текст:
[/spoiler{

# 521
Бенчита, бързо оздравяване ❤
От мен любимата Марина❤😍 Обожавам този лак и дано и тази година да има черен петък, че да се запасих с още бутилка - две 😍

# 522
Нещо скромно и от мен, макар че ефекта не успях да го уловя 🙄

# 523
Каква е тази Марина ? Откъде се купува ?

# 524
Каква е тази Марина ? Откъде се купува ?

Марина е лак на СНБ. Може да се купи от сайта на Стар Нейлз.

Общи условия

Активация на акаунт