Лаковe за нокти - 144

• 36 904
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Един неуловим Римел от мен. Много е зле моят телефон, изсъхналите ми кожички излязоха, но цветът на лака, не;)

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 20:48 от tuty

# 497
Не знам дали е неуловим, но като се приближи изглежда супер.
И в този ред на мисли искам да ми препоръчате тъмносин с малко по-едри чадтици, като тези, показани от Агента Опита.

# 498
Честит Хелоуин, момичета! Trollface
Скрит текст:
Вкъщи не го празнуваме като празник, но съм с декорирани нокти, малката е маскирана като Елза, направила съм "хелоуинско" пиле- бутчета с оранжева марината с подправки и пюре от тиква, меки тиквени сладки и шоколадови фигурки (разтопен шоколад върху кухненска хартия), имаме и бонбони Grinning   
По-късно ще ви изчета, че днес много обикалях! Blush Видях само последните 2 поста...
Тути, кой е този прекрасен Флормар? Поне това което се вижда от него на снимката много ми харесва! Heart Eyes
Пропуснала съм Опитата показани от Агент... Thinking

# 499
Долче, добре че попита, сега ще се редактирам, Римел е лакът, номер 903

А иначе цял ден обмислям с кой флормар ще се лакирам, че са ми в тъмни цветове;)

# 500
Момичета, минавам само да ви кажа колко сте прекрасни и как от ден на ден ставате все по-добри.
Долче, Маме, Грийни и всички останали 👏😍
Спайка, жива и здрава да си!
Аз изрязах всичко до дъно и ще правя терапия с разни масла.. за жалост съм с ковид и реших, че е време ноктите ми заслужено да починат.
От първо лице ви казвам, че работата е много тегава и се пазете много! 🙏

# 501
Бенчи, моля те, оправяй се бързо.
Стискам палци да отмине неусетно и без последици. Дано го изкараш леко! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 502
  • София
Много тъмно синьо с лъскаво - Perfect 129

# 503
Бенчи, бързо оздравяване! Hug

# 504
  • Bulgaria
Бенчита, бързо възстановяване и от мен! Flowers Four Leaf Clover

# 505
  • София
И аз да се включа с пожелания за бързо оздравяване!

# 506
Бенчи, стискам палци всичко да е наред! Heart

# 507
Момичета, наполовина ноктите са ми жълти (не пуша) никога не са били така, малко след свалянето на гел лака се получи това оцветяване, някой имал ли е такъв проблем?

# 508
Момичета, наполовина ноктите са ми жълти (не пуша) никога не са били така, малко след свалянето на гел лака се получи това оцветяване, някой имал ли е такъв проблем?
Аз бих те посъветвала да изрежеш до дъно, за да могат да се възстановят и да мажеш с масло. Винаги след гел лак правех това и се оправяха за 2,3 месеца.. случвало се е да отминат и 6 месеца за пълно възстановяване на ноктите.

# 509
Бенчи 💐💐💐, бързо оздравяване 🌞🌞🌞

Общи условия

Активация на акаунт