Лаковe за нокти - 144

• 36 886
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Идвам и аз с едни малки копчета Grinning

Последните седмици бях с най-дългите нокти, които някога съм имала, но започнаха доста да се пречкат и огъват, та ги отрязах да им дам малко почивка. Всъщност аз си ги харесвам къси и червени Blush

# 586
  • Bulgaria
На мен също лаковете от серията Royal Nude ми се струват безлични. На нокти може и да са много красиви все пак. Много харесах един светло син от серията Starlight с дребен шимър, но цената му беше 5 лв. и предвид нетрайността му не го взех. Имаше нюд и още 1 цвят, но не си спомням какъв. Може и да размисля и да го взема все пак. Grinning Намерих го в немския ДМ, други снимки не открих онлайн:

https://www.dm.de/search?query=starlight&searchType=product

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 13:21 от MK_

# 587
Аз си взех синия, нюда и розовия Starlight, мисля довечера ако ми остане време да пробвам синия. На суоч е много незабележим шимъра, ще видя как ще е на два слоя на нокти. И аз не съм доволна от трайността на trend it up, но имах 15% намаление и реших за проба да ги взема. Хареса ми и че не са супер пясъчни, имат си текстура, но без груби частици.

# 588
  • Bulgaria
Аз си взех синия, нюда и розовия Starlight, мисля довечера ако ми остане време да пробвам синия. На суоч е много незабележим шимъра, ще видя как ще е на два слоя на нокти. И аз не съм доволна от трайността на trend it up, но имах 15% намаление и реших за проба да ги взема. Хареса ми и че не са супер пясъчни, имат си текстура, но без груби частици.
Много ще се радвам да го видя нанесен. Точно заради трайността не ми се дават 5 лв. Но пък може новите серии да са по-добре откъм издръжливост.

# 589
Уф, ама как може в чужбина цената им да е 1,95 евро, а тук 5 лева... Close

# 590
И редовно има -15, -20, -30% по дрогериите....

# 591
И от мен малко маникюри Simple Smile :
Англичанче :
Скрит текст:

Опи Екстраваганца:
Скрит текст:

И матиран:

До скоро много ме дразнеха острите нокти, но покрай вас взеха да ми харесват. Цял живот съм с една форма, но сега реших да заостря. Засега хем съм в някаква междинна фаза още, обаче ми е супер странно все едно чужди ръце гледам Laughing Не мога да се възприема изобщо, дано издържа до края на експеримента Stuck Out Tongue Closed Eyes

Скрит текст:

# 592
  • Bulgaria
Осмичка, аз бях най-заклетия противник на заоблена и заострена форма. Моята плочка е малка и за да имам хубава правоъгълна форма ми трябва дължина. Преди няколко години на майтап реших да заобля и изостря леко формата временно. До ден днешен не съм я променяла. Забравих какво означава счупен или зацепен нокът. Страшно удобна ми е и в момента нищо не може да ме накара да се върна на правоъгълната. Самата форма придава повече оптическа дължина и не ми е необходима голяма дължина, за да изглеждат добре. Smile

# 593
  • Измир
Осмичка, както винаги красиви нокти! И аз никога не съм пробвала заострена форма. Да видим до кога 😁. Питаше за Пастел лаковете. Аз ги купувам от Кипър, но са турска марка като Голдън Роз и Флормар.
Килпоп чудесно червено.

Покрай Георгиева и избора на маникюр за роклята и аз се лакирах в зелено 😄.

# 594
Страхотни идеи за роклята на Георгиева. И аз мисля, че зелено и нюд е най-удачно. Нюдът реално миже да е само акцент или нещо такова. Иначе роклята е много хубава!

# 595
Определено, за роклята на Георгиева само зелено, млечно бяло/нюд и евентуално златист/сребрист елемент за декорация.
Осмичка, много ти отива тази форма. Вероятно скоро ще свикнеш с чуждите ръце Grinning
МК, и аз като теб- мислех, че за по-заострени нокти си трябва дължина, а то се оказа, че изобщо не е нужно! Едно време ненавиждах заострени нокти (понеже имах позната с "вещерски" нокти...или поне на нея така и стояха Joy  - а имаше и вещерски извит нос и асоциациите ми все бяха едни такива...магьоснически) Laughing Но тук открих, че заостреното всъщност не е онова от асоциациите ми и се нагледах на стилни и изпипани маникюри Grinning Heart Eyes
Олгарита, много ми е на сърце твоят маникюр! А питаш защо взех 2 еднакви зелени лака Есенс...плюс Флормар перлен... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 596
Зелената рокля бих я сложила с червен лак (топъл оттенък, дори с оранжева нотка) и без декорации.

# 597
Като се замисля, харесвам и съчетание зелено с оранжево (но по-маслено зелено) или с лилаво (и тъмно, и светло). Но предложенията в зелено и нюд дадени от момичетата ме грабнаха много. Simple Smile

# 598
  • Варна
Според мен на роклята ще стои страхотно с много тъмно червено. Нюд с лек акцент (различен от зелено) също, но сега сезонът е повече за червено. Simple Smile

# 599
  • Bulgaria
Някоя от вас изпробвала ли е този топ лак на Oriflame?

Общи условия

Активация на акаунт