Лаковe за нокти - 144

• 36 887
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Не знам има ли други продукти, беше още затворено. Но магазинчето е AmazonShop и докарват "от всичко по нещо", често са единични продукти...

# 571
Цената е съмнителна 😀

# 572
Да, съгласна съм с aimini, че цената е много съмнителна.
Може да е много старо, имай предвид.

# 573
Стоките са по-евтини понеже са последни продукти обикновено. Досега не съм попадала на нещо с изтекъл срок на годност (а и го проверявам преди покупката все пак). Ако не беше тази тема, нямаше и да съм чувала за Мавала... Grinning

# 574
Спокойно, сестрата на ММ също не е чувала, а живее от 10 години в Швейцария 😄
Явно маркетингът не е важен за тях. Все пак набързо ги намерих в няколко магазина там Simple Smile

# 575
Спайка, честит рожден ден! Blush
Марголота, за течен латекс можеш да използваш и 2 пласта от онова бяло лепило, craft glue или pva glue което се води. Аз съм доста доволна. Grinning
Долче, на мен на монитора твоят лак ми е червен, и щеше да напиша, че много харесвам черно-червена преливка, а то ''sparkling orange'' Rolling Eyes В моето градче отдавна не беше имало Перфект много отдавна, и като ги видях тогава разните му ефекти, купих 5-6 различни Grinning При вас по колко струват? Флормар е от DM, лятото го взех и имаше и други цветове.  
П.П. Долче, може ли снимка на пинсетата? В обикновен козметичен магазин ли я продават, или нещо специализирано? При нас май няма извити Rolling Eyes
Витаминче, моят лак е тъмно оранжево, на снимки даже избива на светлочервен... Grinning Във всеки случай, комбинацията черно и оранж също е много добре.
Лаковете на Перфект обикновено купувам по 2,49-2,79 лв...
Ето снимка и на извитата пинсета:

Купих я от по-голям китайски магазин в който продават почти всичко Grinning 3 лева струваше, удобен се оказа извитият и' връх. Чудя се дали имам нужда и от права пинсета с остър връх... Joy
Междудругото, чак сега на снимката забелязвам, че пише "antimagnetic"- чудно ми е това дали трябва да е плюс или минус...? Thinking
Долче, пинсетата с извития край е в пъти по удобна от правата. Щом вече имаш такава мисля, че другата ще те разочарова-аз лично бих си спестила покупката на права пинсетка.

# 576
Атрактив, благодаря за мнението Blush И аз тогава като избирах предположих, че извитият връх ще е по-удобен. Но мислех, че може правата пинсета да има друга функция (евентуално).
А относно това, че пише "antimagnetic"- това плюс ли е или минус?

# 577
Атрактив, благодаря за мнението Blush И аз тогава като избирах предположих, че извитият връх ще е по-удобен. Но мислех, че може правата пинсета да има друга функция (евентуално).
А относно това, че пише "antimagnetic"- това плюс ли е или минус?
Ами Долче не бих го отчела нито като плюс, нито като минус. Информация свързана с магнитността на пинсетата. Смятам, че при обикновенните лакове не пречи да не е магнитна, защото предполагам ти ще я ползваш за поставяне на ваденки и чат пат някое камъче. Магнитна е по-удобна за металните камъчета, които обикновенно не се слагат на обикновен лак, защото трудно се задържат дълго върху него. Метални се ползват повече при геловете защото там се задържат повече, заради самата здравина на гела. А тези които лепим върху обикновен лак са най-често пластмасови и рядко стъклени и така или иначе при тях полза от магнитна пинсета нямаш.

# 578
А водните ваденки не се ли накъсват от острия връх на пинсетата? Simple Smile

# 579
Ето го Опи-то, много добре се нанася, цвета е чуден.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 580
Пандора, много е хубаво, и аз имам подобно, ако не и същото. Кой е глитъра?

# 581
Глитъра е Перфект 105.

# 582
  • Пеликания
Днес реших да се разходя до ДМ и видях, че са заредили лаковете на Trend it up, не си взех защото изобщо не ме впечатлиха от бутилката, но не знам как ще стоят на нокти.

# 583
Сигурна бях Grinning Blue Heart Отдолу е с Опито, нали? Което стои страхотно- точно както и очаквах Blush
Мари, аз пък мисля, че ще стоят добре на нокти. И евентуално върху друг лак- но зависи и доколко прозрачни ще са...Но така да не ми харесва цената им Stuck Out Tongue Winking Eye

# 584
Да, Долче, има един пласт прозрачна база, един опи и един глитър, после топ.

Общи условия

Активация на акаунт