Лаковe за нокти - 144

• 36 893
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Георгиева ...качи и тук снимка на роклята ...нека я видим и  ще даваме идеи 😊😊😊

# 556

Матирах с GR Matte top coat. На безимения сложих шимъра на essence.
Преди да матирам:
Скрит текст:

# 557
Един много красив и променящ се Polished for Days Moonglade :

https://www.instagram.com/p/CHIreTTjqki/?igshid=1ksa960n44dz2

Не исках да го напечатам- толкова е прекрасен сам по себе си 💙💚💜

# 558
Един много красив и променящ се Polished for Days Moonglade :

https://www.instagram.com/p/CHIreTTjqki/?igshid=1ksa960n44dz2

Не исках да го напечатам- толкова е прекрасен сам по себе си 💙💚💜
УНИКАЛЕН Е !!! 💚💚💚🔝

# 559
Благодаря ви, момичета, златни сте❤
Катерина, не се бях замислила за този вариант, но определено ми допада. Само да видя в тази гама какво имам 😁
Това е роклята❤

# 560
Аз го виждам нещо такова....

Мисля ,че ще е перфектен завършек ❤️❤️❤️

# 561
Бенчита, бързо оздравяване!!! Hug Дано го минеш леко!
Запазих си всичките "зелени" идеи, тъкмо имам няколко тъмни нюанса на зеленко... Green Heart
Всичко каквото видях е прекрасно, да не ви споменавам поименно! По-късно ще погледна по-подробно, ще харесвам, а и ще прочета! Heart Eyes
Маме, много са ти сладки ноктите и по-късички! Heart Eyes
Дайте идея как да залепя лак който се опитва в единия край да се отдели на люспа (но само краят е повдигнат)? Или направо да изтрия и да лакирам само този нокът? Не искам още да си трия хелоуинския маникюр!

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 00:34 от dolce miele

# 562
+1 за нюд & зелено за тази рокля.

От мен - динени нокти на краката Satisfied На ръцете по-късно ще направя нещо по-съответстващо на сезона, но крачетата реших да са жизнерадостни Grinning А и имам един нов лак на w7, който колкото пъти погледна,  толкова ми напомня диня, иии..
Скрит текст:
П. П. Уви, при мен не са трайни. Дори на краката се белят за 3-4 дни. Също по тази причина не купувам trend it up, China glaze, 21.

# 563
Dolce...това са идейки от нета ...не са мойте нокти Simple Smile Още не съм си го правила този маникюр...но ми е много любим

# 564
Mаме, "преди време пак с този лак"- кафявото, не са ли твоите нокти?

# 565
Mаме, "преди време пак с този лак"- кафявото, не са ли твоите нокти?
Аааа това ДА...аз мислех зче говориш за идейките от интернет дето пуснах за Георгиева ❤️

# 566
Спайка, честит рожден ден! Blush
Марголота, за течен латекс можеш да използваш и 2 пласта от онова бяло лепило, craft glue или pva glue което се води. Аз съм доста доволна. Grinning
Долче, на мен на монитора твоят лак ми е червен, и щеше да напиша, че много харесвам черно-червена преливка, а то ''sparkling orange'' Rolling Eyes В моето градче отдавна не беше имало Перфект много отдавна, и като ги видях тогава разните му ефекти, купих 5-6 различни Grinning При вас по колко струват? Флормар е от DM, лятото го взех и имаше и други цветове.  
П.П. Долче, може ли снимка на пинсетата? В обикновен козметичен магазин ли я продават, или нещо специализирано? При нас май няма извити Rolling Eyes
Витаминче, моят лак е тъмно оранжево, на снимки даже избива на светлочервен... Grinning Във всеки случай, комбинацията черно и оранж също е много добре.
Лаковете на Перфект обикновено купувам по 2,49-2,79 лв...
Ето снимка и на извитата пинсета:

Купих я от по-голям китайски магазин в който продават почти всичко Grinning 3 лева струваше, удобен се оказа извитият и' връх. Чудя се дали имам нужда и от права пинсета с остър връх... Joy
Междудругото, чак сега на снимката забелязвам, че пише "antimagnetic"- чудно ми е това дали трябва да е плюс или минус...? Thinking

# 567
Момичета, може и да сте го коментирали, но този ГР с основа ли го слагате?

# 568
Ако е номер 212- няма нужда от основа според мен. Той си е черен с частички...
Това хубаво ли е и дали има и някаква друга функция освен запълване?

# 569
Точно това не съм ползвала и не мога да дам мнение, но цветните лакове и бързосъхнещия топ са ми любими.
Има ли други продукти на това място?

Общи условия

Активация на акаунт