Лаковe за нокти - 144

• 36 896
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
По отношение на Марина СНБ,взех го на миналия ЧП след прекрасни снимки тук,но още не съм го ползвала,та..трябва ли му някакъв базов цвят или просто го наслоявам?

На Марина нищо не слагам отдолу. Само два нормални пласта от него стигат.

# 541
Черното е китайче Liangmei - 111. На малкия пръст отдолу е Trend it up Urban safari - 030, а отгоре Bel London - 84. Декорацията на безименния пръст е направена с печат, основата е Gabrini Nude - 01.

Скрит текст:
Днес и аз ползвах едно китайче - много прилича на това, но е номер 8838. Изненадах се приятно като за лак под левче от квартално магазинче - загледах го и ми се стори интересно, а то се оказа и красиво върху нокти.  Моето беше гъстичко, та разреждах, ще го видя като трайност.

# 542
  • Bulgaria
bacardi, моето също беше гъсто и го разредих. Единствената ми забележка засега е, че леко се отдръпна от върховете на показалеца на едната ръка и на средния пръст на другата. Сега виждам, че има номер 2802 на етикета, а отдолу е залепен 111. Аз го взех за 0,50 лв. от едно левче, защото и на мен ми се стори ефектно. Smile

# 543
Добро утро от мен, с един опит за леопардов маникюр

Нещо камерата ми се е повредила май, не всеки път снима добре....

# 544
Забърсах нещо, което търсех като цвят за предстоящите зимни празници, остава само идея за съчетание, ще се ровя в Пинтерест. Даже беше намален на 13 лв., май ще се връщам за още ☺
Скрит текст:
Скрит текст:

# 545
Момичета прекрасни, имам нужда от малко съвети, че нещо съм зациклила страхотно в лаково отношение Grinning Поръчах си изумрудено зелена кадифена рокля по тялото за рождения ден на зълвата в събота и сега съм в ступор какви да са ноктите...Мислех за нещо драматично червено, но пък обувките ще са нюд и само ноктите да се лъскат нещо май на малцинството ще го докарам Grinning А пък нюд нокти, май няма да го преживея, освен, ако не са "WOW", ама какво съм дърво нищо не ме изумява в тази насока Grinning

# 546
  • София
Георгиева, аз бих заложила на червени нокти, за мен това е маниклюр, който отива на всичко, а и самата аз обожавам комбинацията тъмно зелено и червено. Винаги, когато не знам какво да си сложа, или искам нещо, което да не го мисля, слагам червено. Ако искаш да не е толкова биещо на очи, може да заложиш на по-тъмен нюанс - бордото на Еси (давам го като пример, защото е пред очите ми в момента) или сходен цвят, би седяло супер, според мен.

# 547
  • Пеликания
А нещо кафяво?

# 548

До сега не съм била с кафяво, но не пречи да опитам. До събота има време за експеримент Grinning

# 549

Преди време ,отново с този лак ,но друга идея Simple Smile

Rimmel 104 saturn
https://www.instagram.com/p/CHHuDB9D-B_/?igshid=bq0kruifgh2l

# 550
А нещо като роклята?
Или в комбинация със златно/сребърно/черно
Скрит текст:

# 551
А нещо като роклята?
Или в комбинация със златно/сребърно/черно
Скрит текст:

Страхотни предложения, Elle.n ❤Определено ме вдъхновиха❤

# 552
  • Русе
Едно Опи на 2-3 години, което пробвах за първи път.

Лакирала съм се малко некадърно, извинете, видях после на снимките!
georgieva88, аз видях роклята в друга тема, много е ефектна. Според мен, не слагай червено или ако сложиш да е тъмен нюанс.

# 553
На моите ноктенца A-England Anne Boleyn.

# 554
Георгиева, а какво ще кажеш за маникюр нюд плюс цвета на роклята или близък до него?

Общи условия

Активация на акаунт