Лаковe за нокти - 144

• 36 897
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
От мен Пастел и 21.

# 526
# 527
Какво точно си направила? Много е ефектно!

# 528
Ползвах тези шаблони на Nicole Diary
https://www.bornprettystore.com/nicole-diary-rectangle-nail-stam … ncil-p-46143.html
Светлолилавото ми идва в повече, другият път ще оставя само три цвята за по-мраморен ефект.

# 529
Ползвах тези шаблони на Nicole Diary
https://www.bornprettystore.com/nicole-diary-rectangle-nail-stam … ncil-p-46143.html
Светлолилавото ми идва в повече, другият път ще оставя само три цвята за по-мраморен ефект.
Много ти благодаря, но дай малко по-детайлно, моля те Simple Smile Имам подобни шаблони,но така и не съм ги ползвала. Първо слагаш един цвят, печатиш, после следващ и т.н., или всички цветове едновременно?
П.П. И с лилавото ми допада, но ако направиш и без - моля, покажи резултата!

П.П. Бенчита, бързо оздравяване!

# 530
  • Измир
Бенчита бързо оздравяване.
Георгиева, наистина много хубав лак.
Спайка, ефекта го забелязах. Напоследък съм запалена по такъв завършек.
Джулс, Марголота, Катерина, Папурче, Марие... чудесни!
Тина, точно есенен цвят.
Светъл маникюр от мен

# 531
Много красиви тези Пастели, откъде ги купувате?

# 532
Витаминче, на мръснобялата основа след топ сложих първо сребристи "жилки", после светлолилави, после черно и накрая златисто, като ползвах 4 различни шаблона с "жилки", за да не са едни върху други. Накрая напръсках с лак за коса, за да фиксирам, и минах с топ лак пак.

# 533

Ползвали ли сте този топ лак? Пише, че съхне бързо, аз съм доволна от golden rose, но с една приятелка искаме да поръчаме печати за нокти и решихме и топ лак

# 534
https://www.instagram.com/p/CHFqRMoDdd2/?igshid=28enxl1cpju3
От мен лак, който досега дори не исках да пробвам, защото смятах, че няма да ми харесва. А той е страхотен Heart

# 535
  • София

Ползвали ли сте този топ лак? Пише, че съхне бързо, аз съм доволна от golden rose, но с една приятелка искаме да поръчаме печати за нокти и решихме и топ лак
Много го харесвам, съхне много бързо. Не мога да кажа дали става за печати, не съм го ползвала за целта.

# 536
По отношение на Марина СНБ,взех го на миналия ЧП след прекрасни снимки тук,но още не съм го ползвала,та..трябва ли му някакъв базов цвят или просто го наслоявам?

# 537
  • В полите на Пирин планина
Аз му слагам червен лак отдолу, защото повече ми харесва като резултат.

# 538
Аз му слагам червен лак отдолу, защото повече ми харесва като резултат.
На снимката ми изглежда достатъчно червен, но ако го взема ще предвидя и нещо за основа.

# 539
  • Bulgaria
Черното е китайче Liangmei - 2802 и/или 111. На малкия пръст отдолу е Trend it up Urban safari - 030, а отгоре Bel London - 84. Декорацията на безименния пръст е направена с печат, основата е Gabrini Nude - 01.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 19:26 от MK_

Общи условия

Активация на акаунт