Лаковe за нокти - 144

• 36 881
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета! Малко ме нямаше известно време! Но скоро разбрах, че съм бременна и по всеобща гадост ми става лошо от лаковете. Та лакирането е веселба - с маска, проветряване и т.н Grinning

Нещо нежно от мен, което се върти из нета последно време

Страхотен маникюр, и честито 🌷

# 616
Благодаря! Blush
Забравих да кажа, че основата е Перфект F4 ако на някой му хареса и иска да я потърси. На три пласта е, че иначе не е покривен особено. Но пък съхне сравнително бързо и на три пласта нямам никакви балончета.

# 617
Честито, bl00dflowerz! Страхотна новина! Желая ти лека и безпроблемна бременност!

# 618
Блъд, честито! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам! Blush Страхотен маникюр! Може ли снимка на това злато?
Скрит текст:
 През първите месеци от бременността месото ми миришеше първо на мухъл, впоследствие ми се гадеше от него, кафе и някои други ми миришеха на изгоряло Joy Не е толкова странно миризмата на лак да не ти понася си мисля аз... Blush  
Фифи, чудесен маникюр! Този Лумс тъмнозеленият с частички ли Е?  Не си спомням дали го купих или само му се чудех навремето- номерата на тъмните им лакове не мога да ги видя така или иначе Laughing

# 619
Блъд, честито! Сега чакаме да кажеш дали ще е мома, когато може да се види, че да знаем поне кой ще ти пренарежда лаковете Joy

# 620
Благодаря ви момичета! Blush
Долче, ей такива са 3 златни и 3 сребърни.

Но не намерих линка за Али-то Thinking
Арабеск, има време за пола. Още е рано, само 10г.с съм и даже почти на никой не сме казали ама вече ме тресе да кажа на всички Grin Иначе и момче да е, не пречи да пренарежда лаковете и даже да се лакира Joy Таткото иска да е мома, ама според мен не осъзнава какво си пожелава Joy

# 621
  • София
Една чудесна новина сред потока негативни новини с които ни облъчват всеки ден.Безпроблемна бременост,леко раждане и кротко бебе.

От мен Катрис 90, GR colot expert 69, a въху него GR city color 103

# 622
Блъд, честито и лека бременност 🤗💕
Долче, няма частички, когато е върху нокти. Просто така хамелеонски си изглежда в шишенцето този Лумс. Ето стара снимка с него. 😁

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 16:36 от Преслава ♋️

# 623
Честито, bl00dflowerz! Лека бременност! И страхотен маникюр 👍

Долче, същото което Преслава показа, но ми е много прозрачен и до сега не ми беше хрумвало да го сложа върху друг цвят.

elle.n , върху глитъра не съм матирала.

# 624
Честита бременност  и от мен!
Натуся, това червено - мочи на Картис ли е? Къде го намери? От седмици го издирвам по всички ДМ и Лилита, но никъде го няма!

# 625
Преслава, уникално стои на нокти Green Heart А как е като трайност при теб? С топ лака им не се разбрахме- пада като тиксо, на люспа (само топ лакът)... Rolling Eyes

# 626
Блъд, добре дошла в клуба - в началото, когато ми беше брутално лошо, в моментите на проблясък аз си лакирах ноктите с бояджийска маска - хирургическата не спираше достатъчно миризмата Laughing

# 627
Блъд, честито 💐 лека бременност.
Аз съм 4 ти ден с един от новите нюдове на trend it up и нямам даже едно оголено връхче. Като изобщо не съм го пазила ни от домакинска работа, ни от друга.
Само не ми харесва, че на 2 пласта, поне според мен е непокривен, та мазах и трети 🙄

# 628
Преслава, уникално стои на нокти Green Heart А как е като трайност при теб? С топ лака им не се разбрахме- пада като тиксо, на люспа (само топ лакът)... Rolling Eyes

И двата на Лумс, които имам - 30 и 32 ми издържат доста. Единствено оголване по връхчетата, което за моите нокти е нормално. Smile

# 629
Блъд, огромно ЧЕСТИТО! Много хубава новина. След месец, два цялото гадене от миризми съм сигурна, че ще изчезне ии ще можеш за отделяш нужното внимание на ноктите и да навакваш пропуснатите маникюри.
Ии даа сигурно съм, че таткото не осъзнава все още желанието си. Вместо една ще има две женки, които да го командорят 🤪😄

Общи условия

Активация на акаунт