Лаковe за нокти - 144

• 36 874
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Блъдче честито и лека бременност !!! Ах,как се радвам на такива новини...и аз си мечтая за 3-то ,но ММ каза ...цитирам : "в някой друг живот" ... 😂😂😂

# 631
Честито на бъдещата мама!
Купих си преди месец тиквения лак на Катрис и много ми харесва.

# 632
  • Варна
Честито, Блъд! Леко и безпроблемно да е всичко! Лакирай се сега, че след раждането я имаш време, я не Simple Smile Аз се лакирах за първи път 6 месеца след раждането, и то заради сватба Grinning и после възобнових редовното лакиране чак към третата година. И маникюрът е страхотен, набелязах подобни и аз в пинтерест.

# 633
Много ви благодаря за пожеланията! Hug
Мисля след 2-3дни да го матирам да видя как ще стои, че ми е интересно. Ще покажа Blush

# 634
Еее, да не казвам аз колко години след раждането не слагах лак... Joy
Спайка, не е честно без снимка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 635
Долче, веднага се коригирам ☺️
Това е от неделя:

# 636
Спайка, това лакът в бежово ли е? Simple Smile

# 637
  • В полите на Пирин планина
China Glaze We got the beet:

# 638
А защо не сте се лакирали след раждането? Долче? В смисъл от чисто любопитство питам... Липса на време или от някакви съображения заради кърменето например и вредните съставки? Аз честно казано се лакирах на следващия ден, след като се прибрах от болницата. Ама и не съм кърмила...

# 639
Спайка, това лакът в бежово ли е? Simple Smile
Долче, на мене тия нюдове всички са ми бежови 🙄🙄🙄😂😂😂, то за тва и имам два.
Бежов блестящ и бежов матов, до там ги разпознавам ☺️
Ей този е:

# 640
  • София
Блъд, честито! Желая ти лека бременност!
Денси, страхотен е тиквеният лак на Катрис, и аз съм му фен. Някой (извинявам се, след 2 чаши вино не запомних коя потребителка) беше питала за номер 90 на Катрис - има го в повечето дрогерии, както и в сайта на Додис.

# 641
  • София
Натуся, това червено - мочи на Картис ли е? Къде го намери? От седмици го издирвам по всички ДМ и Лилита, но никъде го няма!
Catrice iconails е.Не помня от къде го купих,но май от Лили на бул.България(до Била).

# 642
Честито и от мен Блъд, леко и безпроблемно да е.
Аз спрях да се лакирам след  6 месец за да не тръгне случайно раждане (с близнаци съм) и възобнових след около 2 год след раждането поради зомбиране 😉

# 643
Арабеск, едва миналата година открих бързосъхнещите топ лакове Joy На един пласт лаковете не са ми трайни, а на 2-3 пласта нямах време да чакам да съхне...
Скрит текст:
Отделно кърмих 3 години и 8 месеца, през кратки интервали, а до 5-6 години не съществуваше стабилен нощен сън на малката-  Night terror  му казват, прилича на много лоши кошмари, викаше "мамо, помощ", пищеше, риташе (дължи се на нестабилна нервна система при малките деца при преминаване от една фаза на сън в друга и се израства- като в дни на повече умора, безсъние, лоши или хубави емоции се случваше по-често). Разликата с кошмарите е, че нищо не помнят и нощният ужас е за родителите Joy Беше много непрятно, защото дъщеря ми освен виковете плачеше обилно, ако се опиташ да я докоснеш риташе и пищеше още повече, а преди да разберем какво и се случва се опитвахме да я будим и успокояваме- резултатът беше объркано дете което не знаеше къде се намира...Дете на приятелка (добре, че тя ми обясни какво се случва) казваше, че синът и на 3г ставал в 3 през нощта с репликата "излизам навън" и на другия ден не помнел... Екшънът винаги започваше около 1-2 часа след лягане, а дъщеря ми заспиваше късно и аз будувах поне още 2 часа след като заспи..пррез което време бях нащрек, та не ми и беше до лакиране, бях като зомби Grinning Вече към края на екшъните, след 5 г, бях дресирана като стане нощем да пие вода да не и говоря, ами да и подавам чашата с вода и да се обаждам само ако пита нещо (беше ли изпотена- будеше се и по това отгатвах)... Joy
Но да не плаша Блъд Grinning  
Спайка, за мен тази серия са бял, млечен,  розов и бежов нюд с оттенъци...

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 23:00 от dolce miele

# 644
  • Варна
Аз също кърмих дълго, но не се лакирах поради липса на време, недоспиване и т.н. Не, че сега се наспивам де Laughing
Да покажа нещо от миналата година:

Общи условия

Активация на акаунт