Лаковe за нокти - 144

• 35 985
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Бенчи, честито и лека бременност! Heart Да изкараме до финал успешно с тез Ковид чудесии Flushed
Благодаря ви, прекрасни 🤗 Много се вълнувам, дълго чакано бебенце е. Дано всичко е наред.
Блъд, ще се справим, ние сме печени 😁😚🤗❤

# 691
Бенчита, честито и тук Grinning За теб беше подканянето, да, но ако има и други- да казват! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 692
Амии май и аз трябва да се похваля, че ще ставам мама ☺️☺️ Като сме тръгнали с хубавите новини 🥰 Момичета, пожелавам ви лека и безпроблемна бременност ☺️☺️☺️🥰

# 693
Пени, честито и на теб! Blush

# 694
Браво момичета!
Лека бременност на всички ви, ще чакаме и снимки на бебчовци след няколко месеца.
В Лидл има флормар, шест лака за около шест лева. Взех да ги пробвам, ще показвам скоро.

# 695
И аз им се чудех малко на тези лакове, но не бях убедена, че всичките цветове ми харесват достатъчно...Ще ми е интересно да ги видя на нокти Simple Smile

# 696
  • София
Момичета, не съм влизала няколко дни и се оказа че половината тема сте бременни. Честито на всички, лека и безпроблемна бременност и да показвате бебета после. Добре че като видя бременна девойка или някой около мен е в такава фаза, виждам трите си деца /и най-вече малката/ та се отказвам. Иначе ми е едно такова мило...

# 697
Ехееее, какво направихте вие с тези бебета Grinning Честито на всички и гледайте да не спрете да се лакирате, че да не идваме да ви проверяваме по къщите Grinning

# 698
  • Bulgaria
Честито на всички бъдещи майки! Пожелавам лека бременност!
От коя серия са лаковете на Flormar в Лидл?
Понеже съм виждала и купувала комплекти и от Full Color и от базовата им серия.

# 699
Пени, лека бременност и на теб  Heart Ако някой друг има такава хубава новина сега е момента да си признае както сме се почнали Smiley

# 700
Ето ги лаковете:

# 701
Започвам да се притеснявам. Дано не е заразно с тези бременности! Joy
Пени, лека и безпроблемна бременност и на теб!

# 702
Пени, честито!🌹
Леки бременности момичета!

# 703
Ехе, браво момичета.
Чудесни новини.
Блъдче Revolving Hearts, Лили Two Hearts, Бенчи Sparkling Heart, Пени Heartpulse, Честито Flowers Four Leaf Clover!!!
Леки и безпроблемни бременности да имате и живи, здрави и красиви бебчета. People Baby

# 704
  • София
Привет и лека бременност на бъдещите мамчета в темата.

След дълго, дълго време с гел лак днес сътоврих това

Вечерта вече е така :

Много искам да мина на обикновени лакове. Имам времето да се лакирам, макар че би било добре поне 24 часа да издържа все пак лака. Харесва ми варианта всеки ден да съм с различен цвят, но това от снимката ме побърква. Принципно и гел лак трудно ми държи, обиколих доста маникюристки докато намеря такава, която са ми го прави така че да държи, обаче сега не ми се виси по салони, искам да спестя и някои лев и разни други причини, и реших да мина на домашния лак.

Общи условия

Активация на акаунт