Лаковe за нокти - 144

• 35 985
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Елена, след дълго време с гел лак, ноктите са такива, да. Моите също не задържаха лак. Дай си почивка, в началото постой само със заздравител и масла, до няколко седмици, ще се оправят нещата.

# 706
    Пени,Бенчита ...честито момичета и лека бременност !!! Направо му се пълни душата ...бебчета и лакове на едно място !!! Мехлем за душата ❤️❤️❤️😂😂😂Аз от март месец съм home office  и почти постоянно децата са си вкъщи ... Коса до кръста ,отрязана до раменете !!! Днес у ноктите отрязах ...ей така ...Прибира се ММ и направо онемя !!! Какво си направила за 1 ден .... Минута мълчание моля....

# 707
    Прекрасни бременности да имате, момичета! Това са най-хубавите новини!

# 708
    Какви са имената на първия и третия?
    Маме, искаме доказателства за промяната Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
    Аз сътворих това:

Скрит текст:

Впоследствие реших, че не ми харесва достатъчно, затова лакирах наново средните пръсти и се получи това:

Скрит текст:

Лаковете са Есенс- 36 Say my name и 68 A star is born, Перфект F3 (светлата основа). Зеленият Есенс е страхотен, има много фин шимър, а скейлът напълно оправдава името си Grinning Единствен недостатък е, че трябва да се внимава какво количество се нанася на ноктите, за да не се напластява твърде много и в същото време да има равномерно частици. Но то това важи за всички скейлове май, поне тези които имам аз...Всъщност, конкретно моят има и  малко кофти четка- разделена е на 2 снопчета и вече започвам да си мисля, че е така при всички лакове тип брокат/скейл на Есенс- имам и 2 броя от Принцесата и четките им са абсолютно същите- разделени на 2 снопчета и с празно по средата... Thinking
    П. С. Не мога да се оттърва от чувството, че съм се лакирала като за зелената рокля на Георгиева Joy   

# 709
    https://www.instagram.com/p/CHUXBPmDdvK/?igshid=18mhrk65w9fvh

Съвсем различна ми беше идеята, но това стана... Брокатът е страхотен Heart

# 710
    • В полите на Пирин планина
    Честито на всички бременни момичета! ♥️♥️♥️
    Стискам палци всичко да е наред!!!

Арабеск, много е хубаво! Брокатът наистина изглежда чудно! 👍

# 711
    От къде са лаковете Simple Smile

# 712
    • Измир
    Бенчита, Пени честито! Лека и безпроблемна бременност ви желая!
    Долче, втораият вариант е по-добър! И да, покрай Георгиева и ние минахме на зелена вълна 😁. А относно раздвоената четка, да не е като тази на Ревлон?

# 713
    Честито момичета ! Лакирайте се сега, защото после времето за нищо не стига хах Аз затова последно време показвам спомени от минали години
    ето от 2015 на днешния ден

# 714
    Арабеск и аз онзи ден сложих от този глитър,ама резултата съвсем не беше такъв 😀 който го може си го може!

# 715
    Арабеск, чуден маникюр Heart Eyes
    Маринела, лаковете Флормар са от Лидъл. Simple Smile
    Олгарита, да, нещо подобно е четката на Есенс-а- но четката е разделена до долу
    почти ...не е удобно при лакиране...Странно ми е, че засега съм забелязала това само при лаковете им с ефекти Joy
    Скрит текст:
    П. С. А за това дали ще ви стига времето за лакиране когато се появят бебетата- зависи и от желание/приоритети, и от темперамента на самото бебче Grinning Моето спеше много малко, а през останалото време беше нахилено и пълно с енергия и постоянно си търсеше внимание Grinning

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 11:36 от dolce miele

# 716
    почти ...не е удобно при лакиране...Странно ми е, че засега съм забелязала това само при лаковете им с ефекти Joy
    Скрит текст:
    П. С. А за това дали ще ви стига времето за лакиране когато се появят бебетата- зависи и от желание/приоритети, и от темперамента на самото бебче Grinning Моето спеше много малко, а през останалото време беше нахилено и пълно с енергия и постоянно си търсеше внимание Grinning
    Скрит текст:
    Дали ги има още, не съм видяла в брошурите

# 717
    От стара брошура са. Бяха по 8-9 лв/комплект, сега са намалени на малко над 6 лв- където са останали количества.
    Забравих да кажа, хелоуинските стикери ги махнах доста трудно- никак не беше като с ваденките Sweat Smile

# 718
    Честито на всички бъдещи мамчета! Да се здрави и всичко да е по вода! Hug

# 719
    Малко ъпдейт със снимки на дневна светлина, че на изкуствено осветление е почти невъзможно да се хване красотата на подобни скейлове  Blush
    Скрит текст:

В този Есенс има и много приятни частички в синята гама и стои невероятно върху тъмносиньо, тъмнолилаво, черно, червено- върху тези цветове пробвах снощи Heart А, и върху 41 Big city vibes го пробвах (страхотен есенен цвят в кафявата гама)- дори и върху него никак не е зле.

Общи условия

Активация на акаунт