Лаковe за нокти - 144

• 36 026
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Честито на бременните девойки, с пожелание за лека и безпроблемна бременност !
Аз тези дни нямам никакво време за лакиране, съответно съм още със синьото Опи, оголени връхчета имам. Мъжът ми ми подари ново опи, много нежен телесен цвят, скоро ще покажа.
Аз броката го махам най-лесно със зеленият лакочистител на Лили, по принцип не съм имала и по-добър лакочистител.
Брокат за преливащ ефект и аз нанасям с гъбичка за грим.

# 676
  • Измир
Георгиева, много по-подходящ ми се струва този вариант.
Маме, такъв сладък таралеж и прекрасна комбинация.
Долче, какво направи с френският маникюр?
Аз сложих един Ревлон, който е между тъмно синьо и сиво.

# 677
Лилипан, честито и на теб (ако съм пропуснала Thinking )! Лека бременност Simple Smile
Има и други на които трябва да честитим, между другото  Wink Но да си кажат те Stuck Out Tongue Winking Eye
Олгарита, много интересен цвят. И какви дълги нокти... Heart Eyes Доникъде не стигнах с френския, засега само събирам смелост... Flushed

# 678
Лилипан, честито и на теб (ако съм пропуснала Thinking )! Лека бременност Simple Smile
Има и други на които трябва да честитим, между другото  Wink Но да си кажат те Stuck Out Tongue Winking Eye
Олгарита, много интересен цвят. И какви дълги нокти... Heart Eyes Доникъде не стигнах с френския, засега само събирам смелост... Flushed

Долче, аз френския го правя на ръка без лентички, че с тях все рошаво ми стои линията без значение на мокър или сух лак ги махам. Може би, ако лакът е по - рядък, няма да е рошава линията на мокро.

# 679
  • София
Леле, тоя Ревлон ме уби! И заради цвета, и заради името. Дано го намеря.

# 680

Долче, аз френския го правя на ръка без лентички, че с тях все рошаво ми стои линията без значение на мокър или сух лак ги махам. Може би, ако лакът е по - рядък, няма да е рошава линията на мокро.
Как правиш френския? Simple Smile аз мислех да си търся лентички тези дни

# 681

Как правиш френския? Simple Smile аз мислех да си търся лентички тези дни

Маринела, правя го директно с четката на белия лак, като се старая да направя правилна дъга. Трябва да е с едно движение, че иначе хич не е добре Stuck Out Tongue Не е перфектно, но с подходяща полупрозрачен млечен отгоре става Simple Smile Това правя аз, прозрачно - лъскавото е на Голдън Роуз от много стара серия от преди 6 - 7години сигурно. На орифлейм също има подобна за френски

# 682
Здравейте дами 🤗
Решила съм сама да си правя маникюр, понеже съм в Англия и затвориха всичко за месец. Харесала съм си този комплект и пила като за начало.Ще се радвам за отзиви 😊

# 683
По - добре попитай в темата за гел лак, тъй като тук сме любителски на обикновените лакове. Там ще дадат по - точен съвет😊

# 684
Мама на Миро, има защо да го обичаш този перфект.Разкошен е.Отдавна ли купуван?

Накой може ли да ми каже номера на BEL,светло син брокат с по-едри и малки частици.

# 685
Усещам, че това подканване е за мен 😁🤗🤗
Ами да се похваля, ще ставам мама и аз. Даже си мисля, че заради това изкарах по-леко ковида. А ноктите ми растат като луди, скоро ще покажа нещо..  още ден, два да починат . 🤗😊

# 686
Бенчи, лека и безпроблемна бременност и на теб! 🙂

# 687
Бенчи, честитооооо 💕💕💕

# 688
Бенчи, честито и лека бременност! Heart Да изкараме до финал успешно с тез Ковид чудесии Flushed

# 689
  • София
Ех, че хубаво! Повече дечица трябва да се раждат! честито на всички бъдещи майки! Не съм сигурна колко време ще имате после за ноктенца, та...използвайте сега оставащото време Wink

Общи условия

Активация на акаунт