Лаковe за нокти - 144

• 36 413
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря Blush
Момичета, да попитам, знаете ли кой е номерът на един тъмнолилав лак от серията Флормар Пърли? В комплектите от 7 лака които са в Лидъл го гледах, но не се виждаше номерчето и нямаше как да разопаковам цялата кутия само заради номера (не че някои не го правят...) Grinning

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 18:43 от dolce miele

# 196
  • Bulgaria
Благодаря Blush
Момичета, да попитам, знаете ли кой е номерът на един тъмнолилав лак от серията Флормар Пърли? В комплектите от 7 лака които са в Лидъл го гледах, но не се виждаше номерчето и нямаше как да разопаковам цялата кутия само заради номера (не че някои не го правят...) Grinning
Предполагам трябва да е един от тези:

Последен е PL 418 Chrome Purple.

# 197
  • София
Идвам в темата с есенен маникюр.
Повечето са  Golden rose Ice chic. И един Флормар.

# 198
МК, благодаря Blush Първият или третият е, един от двата. Ще го търся на бройка, че много ми хареса Heart

# 199
Слагаш ли топ на този хубавец? На мен без не ми харесва щото. Частички виждам, а май нямаше... Забравила съм го по кутиите Grinning

# 200

Как се използва това? Simple Smile

# 201
  • София

Как се използва това? Simple Smile
Слой лак, слой специално лепило и лепваш картинката. Може и без лепило да се пробва върху още неизсъхнал лак, но не става добре. Аз имам такива и не ги ползвам, все се чудя коя им е холограмната страна Simple Smile

# 202
  • София
*Penny* , би ли ми праtила линкове за печати на лични.Не успях да ги сваля.Пише ми невалиден URL

# 203
*Penny* , би ли ми праtила линкове за печати на лични.Не успях да ги сваля.Пише ми невалиден URL
+ 1, и аз искам

# 204
Е, защо на ЛС? Grinning Дайте тук.
Купих си зелено яке от Лидъл. Има ли шанс да му намеря подходящ лак? Laughing
Скрит текст:

П. С. Всъщност, някоя от вас беше пуснала тук снимка на 2 зелени лака Флормар и единият беше сиво-зелен...но не намирам снимката? Thinking

# 205
  • Пеликания
dolce мнение #136 на 10стр. и на 12стр. #173 има един на Trend it up Hug

# 206
Благодаря Grinning Отивам да гледам.

# 207
Вчера в близкото ДМ бяха останали много малко лакове на Тренд, явно не ги обновяват редовно. Взех си само един глитър на ГР.

# 208
  • София
Долче, аз бях пуснала двата флормарски лака; можеш да погледнеш PL442 от Pearly серията на Флормар. Само да добавя, че това е лака, с който съм в момента. И още един отчет от мен - дойде пратката от Додис, за жалост, без галактическия лак на Есенс (а за него най-много се вълнувах) Sad Имам едно ярко червено, гел топа на Есенс и бързосъхнещия топ на Есенс. Ще ви споделя, ако нещо много ме впечатли.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 13:38 от Раче Oсмокраче

# 209
Раче, това е Precious forest, нали? Simple Smile Интересно ми беше как ще стои на нокти.

Общи условия

Активация на акаунт