Лаковe за нокти - 144

• 36 865
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Честито, Блъд❤Лека бременност ти желая и пухкав финал❤ Докято бях бременна не спрях да се лакирам. Единствено като влязох да раждам махнах лака и бях цели 3 дни без нищо! Вечерта преди изписването, казах на мъжа ми какво да ми донесе, че вече не издържах😁 След като направих бебето и го върнах на акушерките вечерта се лакирах и точно тогава мина старшата за визитация, а в стаята не мирише на ацетон😁 Много се впечатли жената, че се бях лакирала 😁 Почти две години от тогава не спрях за ден без лак😁 Сън жертвам само и само да се лакирам😁 И за зелената рокля това сътворих и със със смесени чувства

# 646
  • Берлин
Мисля,че ти се е получило много добре. Да си изкараш страхотно!

# 647

Нещо камерата явно ми се е повредила, не успява да ми фокусира добре.

# 648
Благодаря Георгиева! Heart
Много добре ти се е получило, мисля че ще пасне идеално с роклята Heart
И ти пускаш ноктенца, много ти е добре така Simple Smile

# 649
bl00dflowerz, честито! Лека бременност Heartbeat

От мен едно англичанче пак. Още ми е странно като си гледам ръцете Laughing
Скрит текст:

# 650

Приятелката ми си е купила това, обаче не знаем как се използва, може ли помощ? 😊💐

# 651

Приятелката ми си е купила това, обаче не знаем как се използва, може ли помощ? 😊💐

Имам абсолютно същото и сто страхотно на нокти, но ще ти трябва лепило за фолио. Аз го ползвам на бял лак. Лакът изсъхва хубаво, слагам лепилото, което е млечно бяло и чакам да изсъхне - сухо е като стане прозрачно. След това режа парче от фолиото и с по - матовата страна притискам хубаво и навсякъде по нокътя, не трябва да се бръчка. притискаш и леко търкаш и постепенно фолиото почва само да пада и да остава шарката. след това го махам и слагам обичайния топ. Сега ще потърся снимка да ти покажа как стои

Намерих я

# 652

Имам абсолютно същото и сто страхотно на нокти, но ще ти трябва лепило за фолио. Аз го ползвам на бял лак. Лакът изсъхва хубаво, слагам лепилото, което е млечно бяло и чакам да изсъхне - сухо е като стане прозрачно. След това режа парче от фолиото и с по - матовата страна притискам хубаво и навсякъде по нокътя, не трябва да се бръчка. притискаш и леко търкаш и постепенно фолиото почва само да пада и да остава шарката. след това го махам и слагам обичайния топ. Сега ще потърся снимка да ти покажа как стои

Намерих я

Страхотно, благодаря, какво е това лепило?

# 653
Reverse let's go e основата, но вече е с изтрит номер. Брокатите са BEL 84 и 85. 🖤

# 654
Маринела, това е първото, което ми излиза. Моето е някаква куча марка, купувано преди две години.
https://prettyzone.net/%D1%84%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BE/lepilo-folio

# 655
  • на последния етаж
GR 39:

# 656
Преслава, как ги махаш тези брокати? Stuck Out Tongue Winking Eye
Момичета, припомните ми как се прави френски маникюр и декорация с лентички които после се отлепят? Кога трябва да се махнат лентите- преди да изсъхне лакът или след това?

# 657
Не ми хареса нещо вчерашния маникюр, и днес реших да направя още един опит за червен маникюр, този път мисля, че е успешен Simple Smile

# 658
Кой е брокатът на кутрето?

# 659
Кой е брокатът на кутрето?

От магазин за левче е, не съм ги срещала в интернет, но съхнат бързо

Общи условия

Активация на акаунт