Лаковe за нокти - 144

• 36 046
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Долче, със сигурност ще видя бая зор с махането този път. Ама не се сдържах просто Sweat SmileJoy

# 661
  • Измир
Долче,  лентичките ги махай на мокър лак.

# 662
А колко мокър? Няма ли при махането да се размаже? Thinking

# 663
  • Измир
На чисти нокти залепяш хубаво лентичката,  така че да остане отпред само бялото на нокътя. Лакираш с плътен бял  лак и отлепяш внимателно вертикално лентичката. След като изсъхне минаваш челият нокът с прозразен или с лек оттенък лак.

Блъд, честито!  Лека и безпроблемна бременност.

# 664
Нещо не изобщо не ми допадна зеленото, което сътворих и снощи смених😁 Така ми харесва много повече❤

# 665
Нещо не изобщо не ми допадна зеленото, което сътворих и снощи смених😁 Така ми харесва много повече❤

Какъв е броката

# 666

Супер е. На мен също така ми харесва повече. Много нежно и изчистено. 😊

# 667
Георгиева, това е в пъти по-хубаво и повече ще подхожда на роклята и обувките.
Не, че и онова не беше хубаво, но аз го видях по-тюркоазено.

# 668
# 669
Георгиева,
Все да те питам и все така остава...
Как правиш ефекта с броката на средния пръст? И кой е този толкова плътен брокат, че моите са все като лак с блясък..

И към всички - на мен ми е ужасно трудно са махна брокатен лак; пада едно търкане, жулене.. 😀😀😀Как успявате вие?

# 670
# 671
Благодаря ви, момичета❤И на мен това въртя ми харесва повече, че предишното нещо ми идваше много натрупано.
Маринела, брокатът е на СНБ Зорница, страшно любим ❤ Много плътен е и няма нужда от наслояване. Нанасям го върху един прост на ГР Експерт Колор 69, прилича ми на старо злато този нюанс.
Анастасия, по принцип ползвам гъбичка за такъв ефект с броката, но снощи ме мързеше да търся и директно с четката нанесох. Първо по крайщата по плътно и след това обрах четката и нанесоха по - надолу по - дребните частички.
Яко търкане е обаче докато сваля който и да е брокат 😁 Като имам време напоявам малко памук и слагам на нокътя да постои поне 5 мин. Така пада по - бързо.

# 672
  • София
И към всички - на мен ми е ужасно трудно са махна брокатен лак; пада едно търкане, жулене.. 😀😀😀Как успявате вие?
И аз като Георгиева напоявам малко памуче и слагам на нокътя и увивам с фолио(както махат гел лака).Така не трябва да се търка.

# 673
# 674
Момичета,малко към Ви изпуснала, ама като ми е лошо и ми се гади,настроение нямам. Честито на бъдещите мами.Само се моля по-бързо да минат тези неща,че с първата бременност беше ужаст.Порадвах се на красотите Ви и се оплаках.

Общи условия

Активация на акаунт