Априлски мами 2021 - тема 2

• 51 745
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Какво мислите за ходенето на басейн? Много бих искала да се отпусна във водичката ? Дори вана не смея да си взема още. Къпането ми до сега беше сумарно 5 минути защото ми ставаше лошо права ,независимо колко топла е водата

# 136
Аз пък съм станала света вода ненапита,но не че се насилвам,а просто с лекота успявам хахах.Спрях цигарите почти отраз ,а пушех по една кутия, пиех по 6 чисти кафета на ден,сега много рядко (1,2 пъти в седмицата) ми се допива и си правя обаче фрапе и ми е мнооого вкусно.  Алкохол не...много ми се допи бира веднъж, обаче вкусът й ми се стори много отвратителен хахах.
Някой пита за капки за нос Еуфорбиум спрей и капки Грипстоп стават за бременни
Охх , бъди жива и здрава😇 Направо ти завиждам
Какво мислите за ходенето на басейн? Много бих искала да се отпусна във водичката ? Дори вана не смея да си взема още. Къпането ми до сега беше сумарно 5 минути защото ми ставаше лошо права ,независимо колко топла е водата
Не трябва да е в много топла вода. Скоро четох,че може 1,2 пъти да се поглезиш във ваната. Честно казано аз с първата си бременност направих една вана и щях да припадна,едва излязох от нея,че и бях сама вкъщи. А скоро като бях настинала си натопих само краката със сол и после много ме заболя корема,а уж краката може.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 12:35 от Plamena Angelova 675083

# 137
Много обичам да плувам, но няма как да си го позволя сега. Тренирала съм дълго време плуване и не съм имала проблеми, но след като родих разбрах какво е то това животно гъбичките Sad сега не искам да си го причинявам.

# 138

Мисля, че басейн не е най-доброто нещо, което може да направи една бременна жена, защото се развъждат гъбички. Някак си все се издържа 9 месеца без да се топне човек във водичката на басейна.

# 139
Момичета, към тези с първа бременност (все още нераждали) - пускаха ли ви цитонамазка? Досега винаги съм била група 1А.
В 14г.с. ми взеха проба, днес видях, че е излязъл резултата и вече съм група 2А. Прегледът ми е чак след две седмици и не сме свърта сега това окей ли е или не?

# 140
Момичета, към тези с първа бременност (все още нераждали) - пускаха ли ви цитонамазка? Досега винаги съм била група 1А.
В 14г.с. ми взеха проба, днес видях, че е излязъл резултата и вече съм група 2А. Прегледът ми е чак след две седмици и не сме свърта сега това окей ли е или не?

"Резултат ПАП 2 не означава непременно проблем. Не се стряскайте – в тази група обикновено попадат жените с редовни сексуални контакти и тези, които са раждали. Няма причина за притеснение. Лекарите класифицират групите ПАП 1 и 2 като нормални и нерискови."

# 141
Аз винаги съм била 2-ра група, дори два месеца преди да забременея бях 2С. Консултирах се тогава с няколко лекари, едни казват втора ли е значи всичко е ок, други казаха за буквичката „С”,че означава възпаление. Скоро Аг ми пусна пак цитонамазка и отново съм 2-ра група.

# 142
От както се помня, винаги съм била втора група. Не мисля, че е проблем.

# 143
И аз април бях Пап 1, миналата седмица Пап 2, лекаря каза, че е абсолютно нормално. Не се и бях стреснала, защото и друг път ми е излизало 2ка и винаги са ми казвали, че нищо ми няма. Двойката може да е от настинка също, духне те малко вятър ден, два преди да ти вземат пробата и си готова .. Не се шашкай излишно Hug
Аз днес бях на очен, има ли някоя, която ще ражда секцио заради диоптър и колко и е диоптъра? Аз съм с малък за сега, като ме викат март месец пак, защото ми расте откакто забременях и да видим докъде е стигнал.

# 144
Не трябва да е в много топла вода. Скоро четох,че може 1,2 пъти да се поглезиш във ваната. Честно казано аз с първата си бременност направих една вана и щях да припадна,едва излязох от нея,че и бях сама вкъщи. А скоро като бях настинала си натопих само краката със сол и после много ме заболя корема,а уж краката може.
Всъщност какъв е проблема да се взима вана? Или пък да си топнеш краката в топла вода? За басейн мисля, че не е удачно заради гъбички, инфекции. Но тези неща за топлата вода за първи път ги чувам 🙄

# 145
Не трябва да св къпеш с много топла вода, както и да си топиш краката защото може да се увреди плода. Така съм чула и така съм чела пък незнам.

# 146
Аз съм с висок диоптър, 4 операции и още куп допълнения, та със сигурност ще съм секцио, макар че е твърде рано да го коментираме с АГ ми.
И аз април бях Пап 1, миналата седмица Пап 2, лекаря каза, че е абсолютно нормално. Не се и бях стреснала, защото и друг път ми е излизало 2ка и винаги са ми казвали, че нищо ми няма. Двойката може да е от настинка също, духне те малко вятър ден, два преди да ти вземат пробата и си готова .. Не се шашкай излишно Hug
Аз днес бях на очен, има ли някоя, която ще ражда секцио заради диоптър и колко и е диоптъра? Аз съм с малък за сега, като ме викат март месец пак, защото ми расте откакто забременях и да видим докъде е стигнал.

# 147
Много топлата вода разширява кръвоносните съдове и може да предизвика кървене, а при ранна бременност - загуба на плода. Доказано е. Затова при рискова бременност се забранява дори взимането на душ с гореща вода.

# 148
Здравейте момичета да се запиша и аз при вас .Днес влизам в 13 седмица съм ,след 3 години опити инвитро и преди това още 7 в опити.Не мога още да се отпусна ,но лека по лека става.Ще стана на 41 ,да видим как ще се развиват нещата.Притеснена съм ,моята АГ не ме води рискова бременност ,но аз май съм.На следващия преглед ще я питам.Иска да ме преглежда през месец ,но аз едвам две седмици издържам.Сега си издействах преглед тази седмица да видим.Радвам се за всички вас и лека бременност.

# 149
Здравейте момичета да се запиша и аз при вас .Днес влизам в 13 седмица съм ,след 3 години опити инвитро и преди това още 7 в опити.Не мога още да се отпусна ,но лека по лека става.Ще стана на 41 ,да видим как ще се развиват нещата.Притеснена съм ,моята АГ не ме води рискова бременност ,но аз май съм.На следващия преглед ще я питам.Иска да ме преглежда през месец ,но аз едвам две седмици издържам.Сега си издействах преглед тази седмица да видим.Радвам се за всички вас и лека бременност.

Ама как през месец? По здравна каса ви се полага всеки месец по 1 преглед до 6тият,след това на 2седмици.

Общи условия

Активация на акаунт