Априлски мами 2021 - тема 2

• 51 669
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Момичета прикачам си резултатите от БХС,че АГ не отговаря а пък ми е много притеснено.. Някоя от вас ако може да помогне с разчитане горе долу. Притеснява ме bCGче е 2.08.. по групите гледма все по -малко е от моя резултат.. 🥴🥴

# 106
И аз съм ползвала морска мова,както и инхалации с лайка и сода, но докато не мине от само себе си нищо не помага. При мен минаха почти 3 седмици докато се оправих напълно.

# 107
За хрема ползвам Виброцил въпреки, че в листовката пише, че не е за бременни. Моя гинеколог каза, че е ок, така, че ако решите, може да се консултирате с вашите. Това беше единственото, което ми отпушваше носа и можех да спя.

# 108
Happymommy08 и моя показател на този хормон е завишен-3.3 е даже. Генетиците ми препоръчаха за да се направи втори скрининг през 15-20 седмица. Моя АГ каза да си пусна пренатест, за да сме спокойни. След консултация с друг АГ имах отговор пренатест ,но само за Даун. Не казаха нищо конкретно иначе. В крайна сметка утре ще пусна пренатест и се надявам да няма проблеми.

# 109
Аз съм с хроничен синузит и един от първите симптоми ми беше задушения нос, отпушва ме само Fitonasal, като слагам само вечер, за да мога през нощта да дишам. За през деня съм си взела капки за нос с клеева тинктура и сребърна вода, като съм се запасила и с такъв спрей за гърло, за всеки случай. Фитоназала са доста лютиви обаче, мъжа ми си сложи веднъж 1 час му сълзяха очите. Аз съм свикнала на всякакви капки и не ми бяха направили впечатление, но той беше решен, че искам да го убивам Joy

# 110
Здравейте, да се включа и аз към списъка, термин 30.04.2021г., казват, че е момче, ама знае ли човек Simple Smile
На 25 години съм, първа бременност.

При запушен нос правя само промивки с физиологичен разтвор и инхалации с лайка.
Запека го боря със спаначена супа, действа безотказно.

# 111
Днес ми мина ФМ при Чавеева, доволна съм. Спазиха часа за моя изненада, въпреки че имаше чакащи жени пред мен, ме извикаха в точно толкова часа, за колкото бях записана. Прегледът продължи около 40 минути, тя изглеждаше много съсредоточена, внимателна и компетентна. Резултатите са ОК, много нисък риск за хромозомни аномалии, което си знаех от генетичния тест, изненада ме и ниският риск за прееклампсия, за която много се притеснявам. Самата аз съм родена много преждевременно заради бързо развила се еклампсия при майка ми и кръвното ми е по-високо от началото на бременността (преди беше ниско, сега за първи път виждам трицифрено число за систолично налягане, което е в границите на нормалното, но все пак за мен лично е високо). Ще го обсъдя и със следящия ме АГ за евентуална терапия с ниска доза аспирин. Планирам и следващата ФМ да бъде при нея.

Утре отивам да пусна витамин В6, В12 и Д, да видим какви дефицити ще лъснат... Много благодаря на момичетата, които ме насочиха кои витамини да изследвам!

# 112
Здравейте момичета. Престрашавам се и аз. Близнаци в 14та седмица след 5 години доктори, опити, ревове и накрая инвитро. От време на време много ме дострашава. Да си призная честно пуша и по 2-3 цигари на ден. Доктора каза нищо не променяй че тъкмо са се закрепили и всичко ви е наред. Изобщо не съм си и представяла някога близнаци, защото съпругът ми е по корабите... Решиш да се включа просто за кураж и добри мисли на хора, които преживяват същите неща като мен. До сега беше страшничко- припадане, ниско кръвно, повръщане и не много хубави мисли. Надявам се втория триместър да е по- лек. От Варна съм и ще се радвам ако някога има среща  на бъдещи мами да се запознаем и да си помагаме. Около мен няма никой с близнаци и приемам всякакви съвети Wink Май стана дълго послание - простете ми

# 113
Здравейте момичета. Престрашавам се и аз. Близнаци в 14та седмица след 5 години доктори, опити, ревове и накрая инвитро. От време на време много ме дострашава. Да си призная честно пуша и по 2-3 цигари на ден. Доктора каза нищо не променяй че тъкмо са се закрепили и всичко ви е наред. Изобщо не съм си и представяла някога близнаци, защото съпругът ми е по корабите... Решиш да се включа просто за кураж и добри мисли на хора, които преживяват същите неща като мен. До сега беше страшничко- припадане, ниско кръвно, повръщане и не много хубави мисли. Надявам се втория триместър да е по- лек. От Варна съм и ще се радвам ако някога има среща  на бъдещи мами да се запознаем и да си помагаме. Около мен няма никой с близнаци и приемам всякакви съвети Wink Май стана дълго послание - простете ми
Успех, мамче 🍀 май си първата в групата с двойна радост 😊 желая ти много късмет и само хубави моменти 🤗

# 114
Успех ❤ Охх,за цигарите близо 1 месец ги бях спряла сега имам малко нерви около себе си и днес пак си  запалих 😢Много ми е трудно да се сдържам.През този месец всеки ден ми идваха цигарки на акъла

# 115
albi8us@abv.bg, добре дошла! Първата априлска мама с близнаци! Много вълнуващо! Моля да споделиш с мен термина си и евентуално, ако знаеш вече пол на бебчетата. Стискам палци всичко да е наред и да имаш здрави и пухкави бебета през април! Two Hearts
П.С.: Днес, 15+3, усетих за първи път бебчето и съм много радостна! Heart Eyes

# 116
Като сме тръгнали с прегрешенията...аз снощи си пийнах малко червено вино.Мноого ми беше хубаво.Grinning

# 117
Като сме тръгнали с прегрешенията...аз снощи си пийнах малко червено вино.Мноого ми беше хубаво.Grinning
Леле,как ме изкуши ако знаеш😂

# 118
Всичко забранено е тооолкова хубавооо Grinning

# 119
Grinning
Монче,то и аз пак се изкушавам,ама ще изчакам няколко дни,от мен да мине.

Всичко забранено е тооолкова хубавооо Grinning
Абсолютно!

Общи условия

Активация на акаунт