Септемврийчета 2020

• 32 115
  • 661
  •   1
Отговори
# 270
Весели и светли празници момичета, тази година за всички нас беше много различна и изпълнена с много емоции и чувства, всички сме с един или двама в повече вкъщи, затова няма по-голяма радост, но все пак Ви пожелавам на всички вас и вашите семейства, да сте много здрави, да имате много късмет, да сте много щастливи и да обичате и да ви обичат искрено и силно! И най-вече дечицата ни да са добре, да ни слушат долколкото могат, за да сме добре и ние(макар че винаги има за какво да се оплачем)! Весела Коледа! ❤❤❤

# 271
Честита Коледа мами !Бъдете здрави и благословени вие и семействата ви!!!

# 272
  • Варна
Честита Коледа! Много здраве на вас к вашите семейства и само поводи за усмивки ❤

# 273
  • Пловдив
Весела Коледа на всички! 🥰🥰🥰

Бихте ли ли ми препоръчали добър ортопед за бебенца в град Пловдив? Ще ходим на преглед в 4 месец и се чудя къде да запазя час ...

# 274
Към мамите с по-големи деца,имали ли сте бънджи?Заслужава ли си покупката?От колко месеца може да се използва?

# 275
Към мамите с по-големи деца,имали ли сте бънджи?Заслужава ли си покупката?От колко месеца може да се използва?
Аз съм против бънджита и проходилки. Има доста информация по въпроса и всеки родител сам преценява. С дъщеря ми останах много доволна от проходилки те, които сами си бутат. Проходи на 11м с нея.
Ако детето не прекарва много време в бънджи или проходилка, защо не. Поне до тоалетна спокойно да отидеш.

# 276
  • София
Ние нямахме такива неща с баткото, сега пак няма да ползваме. Като стане горе-долу стабилна, ще взема уолкъра от ИКЕА.

# 277
  • Terra incognita
И аз съм против бънджита и проходилки. Малкият проходи придържайки се за мебелите.

# 278
И аз за бънджи щях да питам.
Също така искам да попитам дали на повечето вече им се върнал МЦ? При мен все още го няма, а минаха вече три месеца. Притеснявам се, понеже съм имала доста проблеми преди да забременея.

# 279
Моя също още не е дошъл и на преглед ходих миналия месец, и ми казаха, че скоро няма да имам понеже кърмя Simple Smile

Също така искам да попитам дали на повечето вече им се върнал МЦ? При мен все още го няма, а минаха вече три месеца. Притеснявам се, понеже съм имала доста проблеми преди да забременея.

# 280
Моя също още не е дошъл и на преглед ходих миналия месец, и ми казаха, че скоро няма да имам понеже кърмя Simple Smile

Моят си дойде на 3-я месец, кърмя. Не знам защо обвързат едното с другото. С баткото пак към 3 месец и след това си стана редовен.

# 281
Весели празници ви пожелавам и аз Simple Smile Уют и светлина във всеки дом!

Моят цикъл дойде, когато малчо направи 2 месеца и половина. Ще видим колко ще е редовен. Давам кърма, но и АМ.

Снощи Иво се обърна за първи път. след като го изкъпах го намазах отпред и го сложих по корем да го намажа и отзад. Обърнах се да взема крема и като погледнах малчо тъкмо се завърташе и хоп..вече по гръб. Стана много бързо и вече ще трябва да внимавам

# 282
ЧНГ!
Не пишете момичета, да не се прехвърлили в някоя друга тема и аз да  не съм разбрала?
Моята беба се опитва да се обърне, ама дупето нещо й натежава и не й се получава, на 4 месеца стана. Трудно заспива вечер,  много трудно. Дано е период. Лек ден.🙂

# 283
За много години, мили мами! Дано новата година носи само здраве и щастливи моменти с любимите хора и много много звънливи бебешки усмивки!
Моят бебчо е вече на 3 месеца и 1 седмица. Все още не се обръща, но и май е рано още. Изключително много мрази да стои по корем, толерира го само няколко минути и после ми се кара 😅, ако пък не го слагам, ми се кара педиатърката, така че нямам полезен ход.
Вчера имах драма със запушени каналчета и беше доста тегаво. Слава Богу бебко ги отпуши със сукане на час-два и компреси и масажи от моя страна. Доста неприятно наистина и се понаплаших, честно казано. Тъкмо бяхме направили една нощна пауза от 7 часа и на следващата нощ трябваше да се кърмим на 2 часа заради запушването и сега ме е шубе да правя големи паузи. С помпата не се справям, просто моите гърди не пускат мляко като е на помпа и това е..
Утре сме на преглед и се чудех дали на 3 месеца се бият пак ваксини?

# 284
ЧНГ, момичета! Живи и здрави да сме, да посрещаме още много нови години, да са ни здрави дечицата и целите ни семейства! Пожелавам една хубава година! 💞

Аз се чудя също къде се загубихте.. вече ми е неудобно да пиша, защото почти си водя монолог 😁 Надявам се да сте добре 😊

Buku, на нас третия месец беше реимунизация на шествалентната.

Аз да споделя - малчо напоследък обича да заспива в слинга и като го преместя в количката ококорва едни очи. Навън много обича да спи. Днес пак 3 часа спа навън, иначе по час вкъщи няколко дремки има. В кошарата си заспива сам

Гуш от нас! 💞

Общи условия

Активация на акаунт