Септемврийчета 2020

• 32 133
  • 661
  •   1
Отговори
# 300
Май и при нас се започва, две познати ми препоръчаха Дентокинд на Мама натура, били много доволни, едната поне беше минала през доста и това най-много го е успокоявало, а и са уж натурални

Бихте ли ми препоръчали гелче за никнещи зъбки?

# 301
Cecinka, на мен също ми изписва, че в момента се обработва.

Violet, аз гледам и чета и съм набелязала няколко гелчета. Ще видя.. в крайна сметка май ще поръчам няколко да видя как ще му се отрази.
А има ли някои от вас, които изобщо не са ползвали гелчета с първите си деца?

# 302
Иначе за майчинството и при мен се обработва от три дни вече, надявам се утре да пуснат някаква сума...

Аз с друг въпрос относно кг, как сте, свалихте ли си ги и има ли някоя от вас, която да тренира, да прави упражнения, но и да кърми в същото време, как мислите, дали влияе по някакъв начин натоварването дори и леко?

# 303
Аз имам да свалям още 6-7 кг. Като родих  ми бяха останали 4-5, но след това качих още 2. Та сега имам повече. Влязох си в старите дрехи, нося си старите сутиени и гащи.
За трениране не тренирам нищо още. Нещо не мога да се организирам

# 304
Здравейте мами! Досега не съм писала, но редовно чета Simple Smile
Какво мислите за зимните разходки? Разхождате ли бебчетата всеки ден и как ги обличате?
На мен педиатърът ми каза всеки ден да я извеждам, но когато са минусови температури или има много смог (от София сме) не излизаме. Бебето ми  се роди на 26.09 и вече е към 7 кг. Някъде четох че при тези килограми спокойно може да се извежда и на минусови температури. Та какво ви е мнението?

# 305
  • София
Само при смог и силен вятър не изваждам.
Мойте са недоносени. Няма връзка между килограмите и извеждането.

# 306
Здравейте момичета,кога мислите да започнете със захранването и с какво.Аз имам да свалям 10кг.5 да достигна кг на който забременях и 5 от преди това ,но как ще стане нямам идея Sad

# 307
  • София
Аз мисля да комбинирам задушени зеленчуци с пюрета след 6м. Купих и една машинка, която задушава на пара и/или пасира. Към нея има и схеми на захранване и рецепти. Споделям схемата за 6м.

Също чета и книгата на Маги Пашова за захранване, доста полезни неща има в нея. Препоръчвам.

# 308
Здравейте, момичета! Обръщам се с питане дали някои от вас преминават през същото нещо и как се справяте. Малката е в някакъв период, в който отказва да суче, не й се занимава сякаш. Всичко й е много интересно и е нон стоп готова за игра. Не я превъзбуждаме излишно, но успяваме с кърменето главно сутрин или след някой по-дълъг сън, когато е унесена. През останалото време е едно дърпане, пискане и съм принудена да давам шише с адаптирано мляко или изцеждам с помпата и за да не намалее кърмата. Знам, че това поведение е типично за 3-месечните, но се притеснявам, че напълно ще отвикне от сученето, а нямам възможност за всяко хранене да подготвям мляко с помпа. Също ще се радвам и ако някой вече е минал през това да сподели дълго време ли е било. При нас започна около коледните празници. Около нова година имаше подобрение за седмица и сега отново сме по същия начин.

# 309
Лили, не знам за кърменето, но нашият мъник се върти наляво-надясно дори като яде. И съответно шишето въртя с неговата глава. Явно им е интересно да изследват света.

# 310
Лили, не знам за кърменето, но нашият мъник се върти наляво-надясно дори като яде. И съответно шишето въртя с неговата глава. Явно им е интересно да изследват света.

Явно да, опознават света наоколо. Общо взето ще е битка, дано отмине тази в фаза в един момент, че понякога доста се обезкуражавам. Grinning

# 311
Хей, здравейтеее Grinning нашия беб скоро направи 4 месеца, на консултацията го притеглиха почти 10 кг, само на кърма е, даваме му вит.Д. Две различни педиатърки казват, че всичко е наред, всички бебета са различни. Hug

Още има колики Confused Мисля, че веднага като приключат, ще започнат зъбите (въпреки че май си започват) Disappointed

За гелче за зъби - чета много добри отзиви за Mundisal.

# 312
Хей, здравейтеее Grinning нашия беб скоро направи 4 месеца, на консултацията го притеглиха почти 10 кг, само на кърма е, даваме му вит.Д. Две различни педиатърки казват, че всичко е наред, всички бебета са различни. Hug

Още има колики Confused Мисля, че веднага като приключат, ще започнат зъбите (въпреки че май си започват) Disappointed

За гелче за зъби - чета много добри отзиви за Mundisal.
Вече си мислех, че само моят е едър. Почти на 5м 11кг. Вторият ни педиатър ни се скара. И сега бебето е на "диета", 5хранения обедното е пюре и от 21-6 без хранене. Кърмено бебе. Да са живи и здрави!

# 313
Добре, че на мен не ми се карат. Аз сякаш нарочно се притеснявам. Имало е и по-пухкави бебета, които като започнат да пълзят/ходят толкова отслабвали, че не ми се иска да стане някой солетчо моя бебок. Grinning Най-важното да са живи и здрави. Аз още не съм започнала със захранването, но не остана време Grinning Събирам информация Grinning

# 314
Пу-пу, да растат здрави децата 💙 Това е най-важното!
А като сте с едри деца вече с големия кош на количката ли сте? И изцяло легнал ли го държите, ако сте с него?

Общи условия

Активация на акаунт