ОСМИ клас 2020/2021 - "С къса клечка или не, ОСМОКЛАСНИКЪТ e все добре!"

• 27 659
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Мойта спи с едно голямо куче Анди. Преди няколко години се разрева, че не може да го вземем в самолета.
А за дядо КОледа разбра в четвърти клас в училище. Преди това , като ме питаше дали съществува, ѝ казвах, че за който вярва съществува.
Ще трябва да се ходи до Елена при Доня. Такава красота не е за изпускане. Ние преди години редовно ходехме на селски туризъм из Еленския балкан.
И финално - доста съм притеснена с тоя испански в 31-во. Ще видим утре как ще се процедира - връща се титулярката.
А за философията - пробвам се да помогна за домашно - е, отдавна не се бях чувствала толкова глупава. Лошото е, че и на нея не ѝ харесва.

# 121
ston, вече са го решили при вас...

# 122
Вкъщи много си държим на елхата. Дядо Коледа знае, че няма отдавна. Прие го даже с доволство, че ние сме готините с подаръците, не непознат. Че трябва и да слушаш за подаръците на другия. Joy
Имаме няколко инцидента с разплакване на близки деца, че държеше да си сподели  откритието, че няма дядо Коледа с неготови за тази информация. Bowtie

# 123
  • у дома...
Ston, тази година в града ни нямаше празник. За първи път от 51 години нямаше три дни концерти, чалгаджии, панаир. И хората бяха недоволни - ама то пари ли няма общината, ама как така... И в момента по официална статистика има 1 болен от КОВИД и три-четирима карантирани.

# 124
  • Между гори и планини

Ще трябва да се ходи до Елена при Доня. Такава красота не е за изпускане. Ние преди години редовно ходехме на селски туризъм из Еленския балкан.

Заповядайте! Доста съфорумки са ми идвали на гости и всички приятели и роднини от Варна и чужбина! До нас има 2 хотела и няколко къщи за гости, като едната дели ограда с нас. Пък и сме по средата на България , близо сме до всички 😉

# 125
  • софия
Получихме писмо, че детето, което миналата седмица е било с положителна проба и класът му беше карантиниран, е с последващи 2 негативни резултата и класът се връща в училище. Ако не ги беше направило, щяха да си отвисят.
Статистиката не е променена. Колко ли още подобни случая има?
Сега, обаче, има дете от съседен клас и пак е -1 клас в училище.

# 126
  • гр.София
Трябва да подпиша декларация,че съм съгласна дъщеря ми да " участва в Първи Глобален Марш,който ще се проведе на 15 окт  от 16.30 до 18 ч  в Борисовата градина,организиран от Столична община и Центъра за професионално обучение и развитие". !?!?
Ще ги водят в часовете по АЕ.
Нещо да ви говори?  В Гугъл нищо не намирам. А С.се опита да ми обясни ,но нищо не разбрах.
Освен,че се провеждало и във Франция,Германия, и че ще пее Орлин Павлов.
Уф,много идиотско звучи.

# 127
  • София
За първи път чувам за такова мероприятие. Аз като чуя "марш", веднага се сещам за Луков марш, ама видно не е това. 🤣
Много ви изпуснах днес, още не мога да насмогна да дочета.
Толкова обичам Коледа. 😊

# 128
  • гр.София
Подозрително гръмко заглавие са му плеснали.
Махнах от търсенето Първи и получих Грета Тунберг и климатични промени.
Явно това ще да е.
И организаторите са озадачаващи.

# 129
  • София
Ааа, ужас!
Гръмки заглавия като от соц-а, само дето не е соц.
Какви глупави неща са в състояние да натварят хората!
Писала ли съм ви за град Елена? Страхотни спомени имам - бяхме втори или трети курс, правехме проекти по градоустройство за едни еленски села. Моето беше Каменари. Заведоха ни на обиколка.
Хората подаваха глави от къщите си, запознаваха се с нас. Понеже беше есен, се бяха хванали на работа да правят зимнина. За децата в училището. Ей такива топли спомени пазя.
Доня, какво се случва из тези села сега?

# 130
  • Между гори и планини
Като чуя за Грета на която са откраднали детството, веднага ще намеря семейни причини за отсъствието на детето.

# 131
Като чуя за Грета на която са откраднали детството, веднага ще намеря семейни причини за отсъствието на детето.
Те не само детството са ѝ откраднали...
Тъжна работа. Как може да се използва едно дете по този начин.

# 132
Aз пък директно няма да го пусна, не само заради Грета, ами и заради ситуацията с Короната .. Абсурдно е да се иска затваряне на училищата и същевременно да се организират от държавата и общината такива масови събития, пък били и на открито.

# 133
  • Между гори и планини
Ред, Каменари е много бедно село, май са потурчени роми, жените с кърпи и шалвари. Много бедно! Но пък каква красота е там! Близо е до язовир Палици, има хотел с прекрасен рибен ресторант, с риба от язовира. Аз сякаш съм живяла в минал живот тук, при първото идване и отваряне прозореца на колата си познах това място със сърцето!

# 134
  • София
Като спомен от някаква митична легенда ми е онова пътуване...
Да, много, много голяма красота беше. Почти 25 години оттогава.
Ще трябва да отидем пак по този край. 😊

Общи условия

Активация на акаунт