ОСМИ клас 2020/2021 - "С къса клечка или не, ОСМОКЛАСНИКЪТ e все добре!"

• 27 675
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
  • Между гори и планини
Моят хубостник се прибра. По традиция - петък контролно по английски, думи и граматика. Домашно 10 страници в граматиката, да не скучаят почивните дни. Моя ще ги мята днес, че утре е ден за математика, в неделя за философия.
Родителска среща не сме имали никаква до сега.
Времето е някакъв разкош, още бера домати.

# 346
citron, в един клас са с твоя юнак - КМ Simple Smile
Сега остава и да джиткат заедно игри след училище, щото напоследък гледам, че това е модата като се прибере.
Възможно е да играят заедно. Майките тук, децата в нета Simple Smile .
Аз, като вляза в стаята, той все учи. Очаквам минимум 7 по всички предмети . Бюрото е закътано, часа на прибирането ми е ясен - всичко е точно Simple Smile (а какво се случва докато се прибера, само той си знае )
Скоро ще се разбере Simple Smile

# 347
Изпуснах ви, ще ви чета.

Наложи се на баща ми да му бъде направена операция по спешност...
И да споделя- ила Лекари, истински, с големи сърца, Човеци! Които ги е грижа как се чувстваш, какво изпитваш и са като Ангели, които се появяват в най- критичния момент!

# 348
Бисе, бързо възстановяване на баща ти!

# 349
  • София
Бисе, бързо възстановяване на татко ти! И да права си - има ЛЕКАРИ, но е истинска шестица от тотото да ги уцелиш за съжаление.

# 350
  • о`майна лунна нощ е
Бързо възстановяне пожелавам!

# 351
Бисе, всичко лошо да минава Heart

# 352
Бисе, бързо възстановяване на татко ти!

# 353
  • у дома...
Бисе, нека всичко лошо да е зад гърба ви!

# 354
  • Велико Търново
Биси, стискам палци всичко да е наред! И моята майка е за операция, не спешна- за отстраняване на хемороид, но се притеснявам да я вкарам в болница сега, в тази обстановка...да не стане по-лошо. Не знам, много се чудя как да постъпя, а ако питам лекарите те са готови да я оперират по всяко време.
Моята щерка се чувства чудесно сред момчета Wink все има кой да я изпрати до вкъщи, да й помогне с информатиката, на кино я канят, на обяд...абе, друго си е да си почти единствена в класа..Беше отсъствала миналата седмица два дни, а след като се върна в училище, й предстоеше тест по информатика върху материал, на който не е присъствала, та в голямото междучасие веднага се намерили 3-4-ма доброволци да й предадат урока Wink

# 355
  • София
*Biskvitka* , ехe, върна ме в годините в МЕИ-то Simple Smile

Бисе, късмет на татко ти!

# 356
Благодаря ви за подкрепата, момичета!
Бъдете здрави, вие и вашите близки!

# 357
Бисе, бързо възстановяване на татко ти Heart!

# 358
  • София
И от мен - здраве и късмет! 🍀

# 359
  • Sofia
Здраве и пак здраве за татко ти, Бисе🤗

Общи условия

Активация на акаунт