ОСМИ клас 2020/2021 - "С къса клечка или не, ОСМОКЛАСНИКЪТ e все добре!"

• 27 652
  • 766
  •   1
Отговори
# 360
  • Между гори и планини
Бисе, бързо възстановяване на баща ти!
На моя му се размина ученето. Времето е прекрасно и го метнах да почистим зеленчуковата градина - обрахме 20 кг пипер върхари, оскубахме 300 корена и плевелите на половината двор. Трудов полуден, да си заслужава играта на компютъра.

# 361
Бисе, бързо възстановяване на татко ти! 🍀
Днес, в междучасието, наборът е бил издирен от група момичета от новия клас. Дошли са и директно питали "Кой е Димитър, който ще идва при нас?". Той се е показал и е последвало "Йее, супер, супер!" 😂 Докато ми го разказваше това по телефона се заливаше от смях.
Дано пък да му е така радостно и занапред 🤞

# 362
  • София
Ето, виждаш ли, отпусни душата Hug .

# 363
  • София
Бисе, бързо възстановяване!

# 364
  • София
Биси, всичко да бъде наред! ❤️

Дикси, ще се подредят нещата с младежа. 😊

# 365
  • у дома
Ние още не сме започнали с нов материал по математика, предполагам в понеделник ще започнат комбинаториката. За сметка на това онзи ден слушах Ния да обяснява на нейна приятелка от 73. задачи за сбор на вектори. Различно е темпото навсякъде.
При нас даже са правили упражнение на сбор и разлика на вектори.
Бисе,всичко ще бъде наред!❤❤❤

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 23:30 от svetlaem

# 366
  • о`майна лунна нощ е
Бисе, бързо възстановяване на татко ти! 🍀
Днес, в междучасието, наборът е бил издирен от група момичета от новия клас. Дошли са и директно питали "Кой е Димитър, който ще идва при нас?". Той се е показал и е последвало "Йее, супер, супер!" 😂 Докато ми го разказваше това по телефона се заливаше от смях.
Дано пък да му е така радостно и занапред 🤞

😂😂😂
Ох, не мога!
Много сладко! Нека му е така забавно и купонджийско и след 5 години!

# 367

Уаууу, а аз с моите 20 корена и 30 чушки.. Ахх това е любимият ми пипер - по-тънък и мноого ароматен,  събрал слънцето на циганското лято, пълнен с яйца и сиренце .. охх да се забърша под брадата

Бисе, бързо възстановяване на татко ти! Обстановка, криза .. здравето си иска грижа!

Ама вие много знаете за ученето на децата, мене ме информират само какво се е случило в училище, до къде са с уроците не е важно. Правиха контролно по математика - предполагам са свършили комбинаториката.. такъв айляклък по математика не е виждал от 2-ри клас. Искаше 10 лв за някакво помагало по литература, предната седмица дадох пари за речници ..
Оценките по езика за момента не са ми съществено важни, искам да се научи как се учи качествено! Доволна съм! (дано не го прочете, че съвсем ще се разпищоли, официално си давам вид на лееко недоволна)

# 368
  • Между гори и планини
Мамина гладница! Да беше близо, да ти дам! Сега зеленчуците са много вкусни, най сладките домати са есенните.

Работните ръце на пубера 😂

# 369
Аз си имам, но градинката ми не е толкова голяма,  за 300 корена трябва да взема градините и на съседите Simple Smile
Още имам зелени домати в оранжерията , ММ ме пита дали щели да узреят до ноември Simple Smile Ще ги обера при прогноза за студ и до нова година ще съзреят и без това не я бързам оранжерията - гадния гол оФлюФ ми изяде ДВА пъти разсада за марули

Я да питам - на децата ЛК  виждат ли се в оня сайт с издадените и неполучиени документи ?

# 370
  • софия
Биси, бързо и без усложнения възстановяване на баща ти! Да има още много години да споделяте заедно.

Дикси, браво, че не си се примирила, че детето не се чувства на място. Да са му на късмет отворените девойки 🙂

И аз много харесвам върхарите и есенните зеленчуци - неугледни и най-вкусни. Утре ще ходя да взема за първи и последен миш-маш за тази година. Все не стигах да го направя.

# 371
  • гр.София
Бисе,това което преживяваш ми е особено близко през последните 10дни.
Ние втора поредна година срещаме сърцати и отдадени на професията си лекари във Втора коремна хирургия на ВМА.

Доня,зет като мед-).
За пръв път чувам за върхари.

# 372
  • Отвъд алеята зад шкафа
Супер продукция, Доня!

Звънче, в АК дали ли са книги за четене на АЕ? Не мога да преценя каква книга да взема на Ема.

# 373
Бланк, пожелавам от цялото си сърце, всичко да се нареди по най- добрия начин  при вас! ( и ние сме в коремна хирургия, какво ми видяха очите не е истина)...

Благодаря от сърце, момичета!

Я, ама аз да идчезна за малко и съм изпуснала куп  важни и интересни неща!

# 374
  • софия
Звънче, в АК дали ли са книги за четене на АЕ? Не мога да преценя каква книга да взема на Ема.
В нашия клас четат "Малкият принц". Знам, че в други класове са ходили в библиотеката и са си избирали книги, но не знам дали и какви указания е имало за тях.

Общи условия

Активация на акаунт