Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява профилираната подготовка по всеки предмет?
Какви са изискванията за прием в чуждестранни университети за профилирани програми?
Какви са разликите между професионалните и профилираните паралелки в училищата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява профилираната подготовка по всеки предмет?
-
Какви са изискванията за прием в чуждестранни университети за профилирани програми?
-
Какви са разликите между професионалните и профилираните паралелки в училищата?
-
Какви са разликите между обединените училища и гимназиите?
-
Какви са разликите между учебните планове за профили Математика, СХН, Икономическо развитие и Природни науки?

Просто не ми се пишеше. Във връзка със заглавието на новата тема, ние се оказахме с късата клечка. И последните седмици преминаха в едно тихо страдание от страна на Митко. Не се чувствал ОК в класа, били само момчета. За него, като един ценител на момичетата, това било истински кошмар. Не можел 5 години да общува само в мъжка компания. И мрън, мрън, в този дух. Ходеше с нежелание, ден да мине друг да дойде. С две думи - не потръгнаха хич нещата. Тъй като се получи някакво движение във випуска, при тях дойде момче от 19-то СУ, а в паралелката с испански се освободи място, от дете, което е преминало на индивидуално обучение, от понеделник ще е в тази паралелка. Той е безумно щастлив - и заради момичетата, и заради испанския. Аз още не знам дали съм доволна. Като в онази приказка за малкото прасе и новия началник - не знаеш какво ще излезе. Но се надявам, че е за добро, какво друго ми остава

.