ОСМИ клас 2020/2021 - "С къса клечка или не, ОСМОКЛАСНИКЪТ e все добре!"

• 27 708
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Сетих се и друг виц :
- знаеш ли как се казва тъжен адвокат?
- не, как?
- йорист Simple Smile
Много са сладки тийновете, забавлявам се с разказите ви.
За Дядо Коледа, въпреки че сме водили разговор отдавна, симулираме че идва. Слагаме си подаръци от него под елхата, нищо че картичките са надписани с моя почерк Simple Smile Откакто има и онова в гугъл да го следиш къде е в момента, проверяваме как се "движи" и дали наближава. Някак е мило, че не бързат да пораснат всички. Мен често по празниците ме хваща Коледния сдух повече, но си е хубаво да ги има. Раничко подхванахме тази тема, тепърва е прекрасната есен, любим мой сезон.

# 286
  • София
Сигурно няма нужда да казвам, че заради двата вица аз светкавично и безвъзвратно се влюбих в тази дума - "йорист".
Жестока е, отдавна не съм попадала на нещо толкова великолепно! 😍

# 287
  • София
Ред, аз все за Йори си мислех, докато ги четях. Joy
Ох, много тъпо ми се получи, то май това е смисълът на втория виц...

# 288
  • у дома
Ние ходихме преди няколко месеца в Елена и в Раювци. 
Красиво е.
Светле, що не каза? Щяхме да отидем заедно:-)
Ами щото Доня не пишеше торкова често или поне аз не съм запомнила  да ни казва колко хубаво е там...
Вчера се записах на 10та-днес на 20 стр-добре пописвате...
Аз съм много доволна от учителката по ае-моето толкова думи не е писал никогаш през живота си...

# 289
  • Между гори и планини
Доня стана рекламно лице на Елена. Едно време и интервю за едно предаване дадохме. Голяма реклама ударихме. Едни българи, които живеят 40г в САЩ си купиха къща на нашата улица заради нас и интервюто.

# 290
  • sofia
Момичета, малко настрани от темата😊 Къде според вас е причината детето да излиза като настоящ ученик в Школо в две училища  (старото  и новото) - в старото  училище, в регистър в МОН или в Школо?
    Казали са на децата да се свържат със старите си училища за да бъдат отписани. Нещо не го усещам така проблема🤔

# 291
  • София
До 20-ти септември новите училища следваше да подадат информация за новозаписаните си ученици до предишните им училища.
Някъде се е скъсала връзката. Ако от новото училище са подали тази информация, следва наистина да се провери дали старото училище надлежно ги е отписало.
Другият вариант е Школо да не са въвели информацията от другите две страни.
Някак не се сещам защо МОН би следвало да има връзка с това.

# 292
  • Между гори и планини
Остана и оценки да вървят в старото училище 🤣
Днес учителките по математика и философия сложиха датите на контролните. Тази по философия ще пуска контролни през седмица, по математика от сега до класното 1 контролно 😳

# 293
  • sofia
Това, което ме обърква е, че проблемът е при всички деца от класа, а те са от различни училища и едва ли всички не са отписани. Незнам, това с отписването ми е мътно...

# 294
  • София
По-скоро звучи като текущото училище нещо да не е направило като хората.
Или Школо да са оплескали платформата си.
Аз между другото продължавам да не получавам известия през приложението. Не че особено страдам, но явно нещо не е наред.
ПП: Току що ми хрумна - излязох и влязох отново в профила си в приложението. Сега директно ме вкарва в ролята ми на осмокласен родител. Може пък така да започна да получавам известия. Много е бъгаво това Школо; май са една шепа хора, които го поддържат, което в несъвместимо с количеството потребители и резонно има непрекъснати проблеми. Ама да не се оплаквам. Нали другите алтернативи били по-зле.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 22:40 от Red

# 295
Момичета, малко настрани от темата😊 Къде според вас е причината детето да излиза като настоящ ученик в Школо в две училища  (старото  и новото) - в старото  училище, в регистър в МОН или в Школо?
    Казали са на децата да се свържат със старите си училища за да бъдат отписани. Нещо не го усещам така проблема🤔
Тъй като старото ни е едно и също - Ния не е настоящ ученик на смг в Школо. Но я има за предните 2 години в бутона роля. Сигурна ли си, че е като настоящ ученик, а не е за 2019/2020 година? Не съм звъняла на смг да я отписват.
Къде правиш проверка в регистър на МОН?

Разрових се из регистрите на мон. Видях, че е сканирано удостоверението за завършено основно образование на Ния. В тази връзка се сещам, че на нас още не са ни ги върнали. При вас върнаха ли ги?

Ред, аз започнах да получавам известия от Школо 4-5 дни след като им се обадих. Нямам идея има ли връзка. То при нас няма много оценки (Ния има общо 5: по две по бел и ФЕ и една по ИТ) и всъщност известие за тях не съм получавала, защото те са преди оправянето на известията. Само за двата отзива по фвс получих известие.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 23:27 от Maria 007

# 296
  • софия
Ходихме на концерт Нощ на ансамблите в НДК. Малко ми беше тягостно. Все едно си влязъл в готин бар, но зад гърба ти има врата, която седи постоянно отворена и духа. Хората бяхме шахматно, оркестрината с рехави столове. Като ръкопляскаш и залата не може да се изпълни, все едно си на генерална репетиция. Ансамбъл Пирин не дойде, защото имали положителни случаи. Абе, всичко на половина. А не е като да не се раздадоха хората.
Детето каза, че в съседен клас имало карантинирано дете и нов клас ДО. Още нямаме официална информация.

# 297
И аз не получавам известия, но веднъж получих. И имам роля в двете училища, да. Напоследък по-често ме праща директно в новата роля. За мен проблема е школо .

# 298
  • sofia
Maria007, в училище са им казали, че не са отписани в Школо от старото училище. А на родителската среща ни обясняваха, че базата данни с имената на децата и профилите за работа в електронна среда  ги правят в МОН( не разбрах точно връзката с ел.дневника), но казаха че за това ще се забави работата със  Школо. А иначе като вляза в ел.дневника, първо ме избира като родител в старото училище, но за седмокласник, а  после сменям за да съм родител в новото училище. И децата излизали също с някакъв проблем, който налагало да се отпишат. И сега за да ви довърша - връчили са им и прословутата бележка за отписване от старото училище😊

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 23:55 от googlish

# 299
Хаха, тези ме убиха!
Школо имааше проблем с преминаването на профилите. Но при мен вече от повече от седмица си ми зарежда директно фег. Единствен бъг остана червената точка веднъж-два пъти седмично като известие от смг. Пробвай идеята на Ред и преинсталирай или рестартирай мобилното приложение, да не би то да бъгва зареждането на профила. Аз също го деинсталирах и инсталирах наново, но заради известията. Освен с това да съм оправила директното влизане в новия профил.
МОН осигуряват профилите в електронна среда (тиймс), но това няма общо с Школо.

Общи условия

Активация на акаунт