ОСМИ клас 2020/2021 - "С къса клечка или не, ОСМОКЛАСНИКЪТ e все добре!"

• 27 610
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
  • София
За дядо Коледа. Вече не вярва, но и миналата година си писа писмо до него. Иначе някъде от началото на декември украсяваме вкъщи и на видно място слагам два коледни чорапа. Там през нощта джуджетата минават и пускат лакомства в тях и Митко всяка сутрин първата работа му е още сънен да провери чорапите. Така че традицията с чорапите и джуджетата продължава при нас Simple Smile

# 76
Хаха, Мони, много сладурско ти се получи😀

В пети клас стана ясно, че Дядо Коледа не купува подаръците. Дори ни беше сърдита, че сме я подвели, но все пак оцени актьорския ни талант:)
Коледният дух е важен, усещането за топлина, семейство, приятели.

# 77
  • софия
Биси, кажи за календара, моля Simple Smile

Иначе съм напълно съгласна, че усещането за Коледа е важно. Това е най-любим празник, но не заради подаръците, а защото сме всички вкъщи, готвим, мързелуваме, топло е.

# 78
Миналата година нямахме елха вкъщи, защото кучето беше още младо и диво. Тази година пак няма да има, защото котето е младо и диво. Спомням си преди години какво беше, когато тогавашният котарак беше малък. Всеки ден елхата биваше съборена на пода, а играчките разпилени навсякъде. Сега няма да си го причиня. Ще бъде - Томи ще я събаря, Оскар ще дъвче играчките. Той иначе не посяга на нищо, което е по рафтове, столове, но падне ли нещо на земята, го счита за своя изконна собственост и се чувства напълно свободен да го накъса, сдъвче и прочие.

# 79
И нашият котарак рядко прави бели, но елхата, ех елхата...

# 80
Звънче, хареса ми този, който си избрала. Ние от Дъглас си го харесваме, освен това имаше различни варианти.🙂

# 81
  • София
От миналата година развенчахме всички вълшебства официално. Малко ме е яд на мен самата, че споделих и за "феята, която прави играчките като нови'. Дъщеря ми имаше от бебе един много любим плюшен розов Пачи (Прасчо). И понеже се разнасяше навсякъде, много бързо заприличваше на нищо. Та по методиката на феята (имаше цял сюжет с пералнята), няколко пъти го сменихме. И стана малко кофти като ѝ го разказах, детето се натъжи, направо раздяла с детството се получи. Извадих всички розови прасета, защото ги пазех, и тя сега си държи до нея на леглото.

# 82
  • Между гори и планини
Моя вече знае , че ние купуваме подарък. Но въпреки това пише много старателно и красиво писмо. Тип - казвам ти дъще, сещай се снахи! Иска винаги абсолютно невъзможни неща , миналата година искаше компютър от 80те, или много скъпи. За това миналата година му подарихме общ подарък - красив ръчен часовник и блутут слушалки.
П.п мога да ви пиша рецепта на коледни американски джинжифилови курабии. От правя къщички и човечета всяка година

# 83
  • у дома...
Това с пералнята нямаше как да стане с нашия Рошко. Вече на нищо не прилича. Ама още спи с него. когато успявах да го отскубна и да го пусна в пералнята, Ани сядаше на едно столе пред нея и гледаше как се върти пустото му мече. Първият път даже виеше пред пералнята и нареждаше като стара баба "Рошкооо, какво ти правят, РошкооооООО"...

# 84
  • о`майна лунна нощ е
Вкъщи е целогодишна Коледа. В коридора има декоративен гипсов корниз, който пълзи по целия таван. Преди 3 или 4 години от Кауфланд купихме 20 метра коледна лед лента, сложихме я в улея на корниза и от тогава лампичките се изключват само ако на някой му трябва контакта в коридора. Ползваме ги за нощно осветление.
Имаме венец на едната лампа, коледни лампички в хола, някаква снежинка и ако се огледам - още бая работи ще открия, ама вече ставам съмнителна, та ще се спра.
По въпроса - отдавна разкриха кой прави доставките на подаръците и не го приеха драматично.

Агент 007 - дръж се! Мисията за унижощението на сладките е изпълнена. Другото са дребни неудобства и рискът на професията.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 13:50 от `ТуиГ

# 85
  • София
Хахах, представих си я Ани:)

# 86
  • Между гори и планини
Хаха и аз го представих 😂
Моя спи с мече което са купили на мен когато съм проходила  . Мечето е женско Моли, брат му спа с него, сега от бебе у той, очаквам и внуците ми да го наследят. Моли е вечна!

# 87
  • у дома...
Грийн, заплес на майка си! Казва, че мъжът ѝ (дано се е родил такъв читав) трябвало да я вземе и приеме заедно с Рошко и мечката щяла да спи с тях...
В събота сутрин ставам подута от дясната страна и отекла от зъб. До степен горната ми устна беше придобила вид на тез, модерните патешки джуки със силикон. Много е несгодна тая екстра, да знаете - то е фъфлене, приблизване... Та имахме планове двете с нея да ходим до София и да се помотаме малко. Викам "Ане, какво правим, мами?", а то ми вика "К`во ти пука? Тебе никой не те познава в София, няма от какво да те е срам".

# 88
  • Между гори и планини
Е, не! Вече падам с твоята Ани! Да си намери такъв като моя Стивън . Ще спят - мечка, човек, мечка, човек 🤣

# 89
  • софия
Мислех, че само мрън е с плюшките. И ние имаме една Панди и един Снупи. Панди сама си я направи, когато ходихме в Лондон. Тупкаше ѝ сърцето и още нещо правеше. Вече не прави нищо. Снупи го донесе баща ѝ от една командировка. И двете животни не се дават за пране, спи с тях, носи си ги навсякъде, където пътуваме, вкл. дори и на вилата за по една нощ. Няма да казвам как изглеждат.

Общи условия

Активация на акаунт