🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 140
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Нашия ако можеше да пее като Микеле, щеше да настъпи края на света! Joy Короната щеше да ни е най- малката грижа.. здрави кокали нямаше да ни останат от припадъци.. Sweat Smile хич да не си го и помислям, че ми става лошо, само като си го представя.. жива да не бях... : ((

Оффф, защо Джан не може да пее такааа... https://youtu.be/oBJot9Tiqc8

Ели от линка по горе, му влез в на този Микеле албума.. има страхотни песни, слушай музиката му и гледай снимки на Джано, релакс.. лайф из лайф.. аз тъй правя сега, едно лежерно ми е от това положение  ... : ))
Филма му на този, не ти трябва да гледаш..евет!

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 22:55 от grozdence.

# 391
Малко спам момичета, ама Микелето е и професионален танцьор, много е добър. Наш Джано пък е НЕпрофесионален танцьор, но затова пък много ми харесва колко се надъхва такъв и с плам и жар се хвърля в танца Simple Smile

# 392
Като говорим за танци, просто не мога да не споделя тези гифове. Слабост са ми Sweat Smile Пълни ми душата!

# 393
Добро утро!

Не открих нещо ново и за това ви пускам гифчета от МГ...Wink

Желая ви приятен петък! Flowers Maple LeafFlowers Four Leaf CloverFlowers Fallen Leaf

# 394
Здравейте!

Пристигам направо за обяд EggHotdogPizza

Положението е пълно затишие... пред буря, надявам се!
Нося ви една любима снимка, на тези две красиви и усмихнати патенца BlushHeart EyesAnimal Hatching Chick

# 395
Добър ден рагаци

За да имате хубави устни - говорете хубави думи.. а също..  ги използвайте, за очарователни и лъчезарни усмивки : )) Стиснатите устни ги оставете (знаете за кой)...  ; ))

Директно получаваме усмивки от Ферит и Йози : ))) и то какви усмивки.. Аллах..Аллах......

Mediaset подготвя специална изненада за рождения ден на Джан Яман Sunglasses Heart
Сериалът, изигран от Джан Яман, чупи рекорди на рейтинга по италианската телевизия, така че те искат да почетат Джан Яман с този жест.
 8/11/2020 от 18,40 ч. по Canal 5

https://www.youtube.com/watch?v=H1dJc3VFASE&ab_channel=MediasetPlay

Can Yaman навършва 31 години на 8 ноември и La 5 го отбелязва със специална програма. На датата за рождения ден на турския актьор започва в 18.35 ч. В неделя, 8 октомври, със специалната кутия с Честит рожден ден!
https://www.mediasetplay.mediaset.it/article/daydreamer/can-yama … b100003207_a16800

Браво, заслужава всеки жест..абсолютно заслужено  : )) Heart

-------------------------------------------------------------------------

Изявленията на Джан Яман в шоуто ′′C ' e Posta Per Te′′ са в списание ′′ Гранд Хотел...

Звездата, която накара милиони фенове по целия свят да се влюбят,
има само една жена в сърцето си, майка си.

Казва се Гюлдем, тя е само на 49 години и има силата на лъвица.
„Имам млада майка...Тя е моят ориентир, тя ме възпита с любов в хиляди трудности“

Хайде и едно следобедно кафе с Джан.. Coffee

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 18:56 от grozdence.

# 396
Най-после прочетох "Истанбул червен" на Ферзан Йозпетек. Вече с Джан имаме бая общи теми за разговор:
- шоколад Chocolate Bar
- танци People Dancer
- езици  Memo
- книги Blue Book
- Джан Яман Animal Hatched Chick

Събирам багажа и потеглям към Истанбул да правим литературен анализ на книгата! Sunglasses Book

# 397
Най-после прочетох "Истанбул червен" на Ферзан Йозпетек. Вече с Джан имаме бая общи теми за разговор:
Ели-Мели, ако не е проблем, с две думи би ли споделила впечатлението ти от книгата... Simple Smile
И в кой жанр е като цяло...

Благодаря предварително. Simple Smile

# 398
Ели-Мели, ако не е проблем, с две думи би ли споделила впечатлението ти от книгата... Simple Smile
И в кой жанр е като цяло...

Благодаря предварително. Simple Smile

Като цяло е хубава книгата, много хубав изказ има Ферзан бей, страхотни описания, докосващи разсъждения. Накара ме да чуя чайките над Босфора и да усетя аромата на Истанбул. До края се питах как ще свърши. Но жанра е драма, което не е моето нещо. Аз си падам по исторически и трилъри. Абе, да кажем, че ми хареса Simple Smile

# 399
Simple Smile  Ели- Мели, звучи като да е интересна за четене, определено, въпреки, че и аз не съм по драмите, но щом има смисъл и докосващи разсъждения...
Благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 400
# 401
Добро утро! HugFlowers HibiscusTwo Hearts

Още от днес предполагам  ще започнат поздравленията за РД на Джан! Hands Plus1Blue Heart А довечера ще са туитите.

Аз съм гледала само филма на Ферзан Йозпетек-''Червеният Истанбул'' и съм пускала линк в старите теми.

Имаме и нови снимки от Руби - Ivess888 Flowers Hibiscus

Желая ви щастлива събота!

# 402
Добро утро! Flowers Four Leaf Clover

„Турция и Италия, Италия и Турция, те са преплетени в живота ми, както червеното и синьото в залеза над Босфора... Не, не ме плаши това, че съм чужденец. Освен това ми е приятно да съм турчин в Рим и италианец в Турция.”
„Истанбул червен”, Ферзан Йозпетек

П.С. Гледам Джано прави генерална репетиция за РД-то Champagne Днеска хубаво да се наспи и да си почине, че го чака тежък уикенд Grinning

# 403
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
А нас ни чака тежко чакане на репортажи от уикенда. Wink

Италианките са побарали някакъв стар телевизионен репортаж, в който за стотни от секундата се появява и Джан.
https://scontent-dfw5-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/123639950 … 3ccf892aeed03e8aa

# 404

Общи условия

Активация на акаунт