С патешка походка мама се клатушка, ДЕКЕМВРИйчето расте и слушка ! {тема 8/2020}

• 32 632
  • 778
  •   1
Отговори
# 690
Хелинор ранфорс е, специално съм търсила, че хасето изобщо не ми харесва. Да, вярно че са по-пълни тези скъпите комплекти, но като не ни трябват половината неща няма смисъл. В един квартален магазин бебешки гледах същите комплекти като моите от порядъка на 30лв. Но понеже преди време си бяхме купували чаршафи за спалнята от Илиянци и сме много доволни от тях, та отидох да видя на същото място и воала 😁😁
Рейв аз пуснах без омекотител, само на Сано с ето това , не ми се видяха твърди, но ще им мина една ютия де. Те почти всички фирми имат бебешки омекотители, ама с тия нежни дупенца, по-добре минимално химия, поне от началото. Имах мостра на Силан бебешки, изпрах нашето пране с него, пуу много хубаво мирише 😂😂 А и на олекотените завивки им сложих малко, ама те няма да се ползват сега така или иначе.
Аз също се чудя на тия дезинфекциращи спрейове, за нещата които не могат да се перат. Да ги мина по веднъж да може да се изветрят хубаво докато се роди бебо.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 10:35 от Малечка90

# 691
От няколко дни чувствам кожата на корема много суха и сърбяща. Нещо изпитано да препоръчате за мазане.

# 692
Гел алое, крем с невен, кокосово масло.

# 693
  • София
Кокосово масло. Hands V

Отново имаме 2 заглавия с еднакъв брой гласове, така че съм редактирала анкетата само с тях. Моля, гласувайте. Balloon

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 11:40 от rave

# 694
Омекотител - твърдо не. Simple Smile
От години не използвам и много ме дразни, че после не се и отмива и мирише завинаги:
Killing me softly

# 695
Аз рядко мажа с кокосово, защото е високо комедогенно и запушва пори, но Бадемовото ме успокоява доста

# 696
Rave, току-що прибрах дрешки от простора и да, ужасно твърди са. Прах с течен Тео бебе мостра. Няма как да не ги гладя, но ако има вариант на препарат, който да ми го спести, моля споделете. Имам и мостра на някакъв  бебешки омекотител, ще пробвам.
Отивам към Джъмбо и евентуално Вис виталис (Може би и до Айко) за тензухени пелени, че нямам нито една, както и да търся протектор за мини легълцето и евентуално за спалнята.
Малечка90, откъде точно на Илиянци купи чаршафи? На мен ми трябват малък размер за 45/90 матраче и засега не намирам подходящи.
Подложки за еднократните гащи също още нямам, мисля от ДМ.

# 697
  • София
Малага, ужас ! Anguished
И аз съм с течен ТеоБебе... Expressionless
Фифи, много интересна статия. Оцет или сода пробвала ли си, върши ли работа ?
Аз пък обичам да ми миришат дрехите дълго, но на училището ни казаха, че тези миризми хич не са ОК за бебето...

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 12:17 от rave

# 698
Малага, такива размери има във Вис Виталис. Аз взех от там. Става и с бархетена пелена за долен чаршаф, хихи....

Сега ходихме в нашата Икея, тук в Пловдив. Много ме е яд , че нищо няма налично да си вземеш докато се разходиш, само център за поръчки е. Аз не ща да гледам само.... Е има разни дребни неща, но не всичко. Взех 10 кърпи бели за 7 лв ...исках да видя одеалца ама няма. Само комплекти за спане чаршафи...

# 699
Малага ако влезеш през входа откъм трамваите, почти в началото са има 2-3 магазина един до друг(от ляво) не съм сигурно точно кой от всичките беше.

# 700
Този крем е страхотен много съм доволна от него има го в lilly дрогерия
От няколко дни чувствам кожата на корема много суха и сърбяща. Нещо изпитано да препоръчате за мазане.

# 701
Малко офф топик от мен.
Тази сутрин ми съощиха,че брат ми е починал и от тогава корема ми е доста твърд. Кажете ми какво мога да пия за успокоение като чай или нещо друго? Пих едно но шпа,но не действа.
Най-кофтито за мен е,че няма да мога да го изпратя по последния му път и това много ме мъчи.

# 702
Sladkata2, моите съболезнования. Sad

# 703
  • Sofia
Малко офф топик от мен.
Тази сутрин ми съощиха,че брат ми е починал и от тогава корема ми е доста твърд. Кажете ми какво мога да пия за успокоение като чай или нещо друго? Пих едно но шпа,но не действа.
Най-кофтито за мен е,че няма да мога да го изпратя по последния му път и това много ме мъчи.
Моите съболезнования. Питай гинеколога си, възможно е да се взимат и по-силни успокоителни при нужда. Бебетата ни вече са големи.

# 704
Малко офф топик от мен.
Моите съболезнования. Питай гинеколога си, възможно е да се взимат и по-силни успокоителни при нужда. Бебетата ни вече са големи.
Не съм в Бг и тук е доста трудно с лекарства.
Ако взема един Валидол дали ще е проблем?

Общи условия

Активация на акаунт