С патешка походка мама се клатушка, ДЕКЕМВРИйчето расте и слушка ! {тема 8/2020}

• 32 623
  • 778
  •   1
Отговори
# 705
Sladkata2, моите съболезнования.

# 706
Сладката много съжелявам за загубата ти!
Вчера наш семеен приятел си отиде от усложнения с корона вирус .От снощи съм с леки контракции ,стяга ме корема и кръста,доктора каза 3 пъти по 2 но-шпа и 3по 2магнезий и да почивам.

# 707
  • Sofia
sladkata2, валидол няма да навреди, но дали ще помогне..Дръж се.
Иначе аз мисля, че съм с корона вирус, личната също смята така. Вече сякаш минава, но се надявам да се оправя съвсем тези дни и до раждането да нямам проблеми, че много ми дойде.

# 708
Сладката, моите съболезнования, наистина ужасно тежък момент. Жанинче, лекувай се и почивай, дано да няма усложнения при теб.

# 709
Сладката, моите съболезнования. Валериана също успокоява. А за контракциите Царева го е написала.

Жанинче, дано се разминеш без усложнения.

Аз пък преди малко разбрах, че съм спечелила помпа за кърма авент.

# 710
Сладката , съболезнования . За жалост и аз и Изгубен минахте по този път като бременни 😑
Аз смуках валидол , но най-много употребявах капките на доктор Бах за успокоение . Също ми изписаха и хомеопатия - Седатиф Н , но нея не я взех . Съжалявам , ужасно е ... бъди силна 🤞

Жанинче , защо мислиш , че е точно Ковид ? Какви са симптомите ? И аз съм болна от 3 дни и от вчера съм на Авирон , от който се почувствах по-добре , което значи , че е вирусно и се замислих и аз 🙄

# 711
sladkata2, валидол няма да навреди, но дали ще помогне..Дръж се.
Иначе аз мисля, че съм с корона вирус, личната също смята така. Вече сякаш минава, но се надявам да се оправя съвсем тези дни и до раждането да нямам проблеми, че много ми дойде.
Жанинче,как си?Направи ви ли си тест? От къде предполагаш ,че си се заразила?
Бързо възтановяване ти желая!
Аз познавам доста хора,който са позитивни,с леки сиптоми и такива с пневмонии,явно вируса вилнее .

# 712
Сладката моите съболезнования 🥺 Валериана би трябвало да не е проблем

Жанинче най-добре пусни един тест за всеки случай.

# 713
Малко офф топик от мен.
Тази сутрин ми съощиха,че брат ми е починал и от тогава корема ми е доста твърд. Кажете ми какво мога да пия за успокоение като чай или нещо друго? Пих едно но шпа,но не действа.
Най-кофтито за мен е,че няма да мога да го изпратя по последния му път и това много ме мъчи.
Мила, съболезнования..... Sad
Аз пиех/ смуках по две под езика седатиф. Хомеопатия е и на щерката дадох и на сестра ми. На самото погребение пак сложих под езика.
Аз нямах избор и нямаше как да не присъствам, няма кой друг освен ние да го изпратим.
Помисли си и отиди, това е един път....
Много е тежко....аз не вярвам още че го няма моя татко Sad
Бъди силна заради бебче.Поплачи си, пий повече магнерот задължително три пъти по две. И седатиф за успокоение.

Помислих, че някой е родил като видях толкова постове ама то .....

П.С. Сега видях, че си в чужбина....Въпреки това аз бих хванала първия самолет, но аз съм си аз и никой не може да ме разубеди ако го реша.
Наистина питай за нещо успокоително в аптеката ако няма Седатиф. Може да вземеш и успокоителен чай. Пий и магнезий задължително.

Зендая, и аз ползвам същия крем на Матернея. Доволна съм.

Мен нещо ме почна рязко главоболие и хрема, и не мога да преценя дали е от умора днес не съм седнала, обикалях мола, или е от виното на обяд главоболието, а хремата от прахоляка вкъщи. Но ще взема да почна Биозин.
Жанинче, какви симптоми имаш,къде втаса бе жена? Смяташ ли да пускаш тест? Ако при раждане е положителен ще те отделят от бебето.....мамицата им.
Пий някакви неща за имунната система, какво казва Джипито какво ще пиеш, още ли АБ?

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 16:00 от изгубен

# 714
Малко офф топик от мен.
Тази сутрин ми съощиха,че брат ми е починал и от тогава корема ми е доста твърд. Кажете ми какво мога да пия за успокоение като чай или нещо друго? Пих едно но шпа,но не действа.
Най-кофтито за мен е,че няма да мога да го изпратя по последния му път и това много ме мъчи.
Аз пиех/ смуках по две под езика седатиф. Хомеопатия е и на щерката дадох и на сестра ми. На самото погребение пак сложих под езика.
Аз нямах избор и нямаше как да не присъствам, няма кой друг освен ние да го изпратим.
Бъди силна заради бебче.Поплачи си, пий повече магнерот задължително три пъти по две. И седатиф за успокоение.

Изгубен няма как да летя в този месец на бременността. Ако можех щях  да си отида. Сигурно ще ми тежи цял живот.

# 715
  • Sofia
Така мисля, защото го хванах в болницата, а там ежедневно имах контакт с поне 15 души. Иначе и симптомите - дразнене в гърлото и трахеята, нямам никакво обоняние от една седмица, леко главоболие и това на фона на осем дни аб, което изключва да е бактериално.
Питах личната - каза изобщо да не ходя за тест. Първата причина е, че терапията при бременни и без това е ограничена и няма да мога да пия нещо допълнително към това, което взимам. Втората е, че лабораториите са пълни с хора с ковид, така че и да не е - не е препоръчително да ходя там. Третата е, че аз съм била контактна с всички вкъщи, а те са били вече и на училище, и на градина .
Иначе аз съм добре. Яд ме е , че ходих в болница. От друга страна, сега вече можеше да съм родила.

# 716
Жанинче, в такъв случай ако е корона би трябвало да съобщиш на всички,които са били контактни с теб и на децата на градините и училищата в които ходят....иначе така наистина ще се завърти в омагьосан кръг тоз вирус и няма отърсване..... Ама пък като не е доказан с тест. ... Представяте ли си колко хора си го карат в такъв случай, без да е доказан с тест....

Главоболие,обоняние и от АБ се губи, общо взето докато си на АБ си като парцал....оф незнам....притеснителна работа.

Сладката, незнам, то е много лично ще го решиш за себе си .....аз бих пътувала ако ще и в самолета да родя, тъкмо гражданин на света Wink

Някакъв друг гаден вариант е да присъстваш онлайн, някой да включи Вайбър ама то не е точно такъв повод с който да се включваш на жива връзка, незнам някой дали го е правил.....оф не не ме слушайте говоря глупости....

# 717
  • Sofia
Изгубен, няма как да съобщят на всички , които са били в контакт с мен в болницата.. да не говорим , че в училището на синовете ми половината клас е болен, но ходят, другата половина отсъстват... Както и да е.

# 718
Малко офф топик от мен.

Изгубен няма как да летя в този месец на бременността. Ако можех щях  да си отида. Сигурно ще ми тежи цял живот.
Сладката в момента носиш живот и отговорност за някоя друг.Сигурна съм,че брат ти би искал да родиш здраво и щастливо бебе.Болката ти е голяма със сигурност,но в момента,не можеш да направиш много.Може би така е трябвало да се разделите....да запазиш спомена за живия човек.
Жанинче,права си трудно ще се проследят конгактите и да висиш в лаболатории е рисковано.Важното е да се възтановиш до раждането.

# 719
Fillme, честита помпа, казвай откъде дават такива големи награди Wink
На мен ми е в списъка ама още не съм се наканила да я купувам....

Общи условия

Активация на акаунт